Eşimle tartıştık?

Arkadaşlar biz eşimle annemlere gitmiştik oraya da annemin eski bir komşusu geldi o ablanin oğlu eskiden beni istiyordu sma ben hiç istemedim abla tam eşim geldiği anda ben hep seni gelinim olarak görmüştüm dedi benxe kapattım hemen konuyu iste hayırlısı o isler kismet falan dedim kapattim konuyu sonra işte kadın bebek var mı falan dedi bende henüz düşünmüyorum ben okulum var falan dedim hemen düşünme zaten mazallah boşanırızsiniz dedi bende hiç sanmıyorum abla ya biz seviyoruz birbirimizi dedim kapattım konuyu akşamına düğün vardı eşim annemler su istedi onu almaua gitmişti bende yeğenim var küçük 3 yaşında onu tuvalete götürüyordum düğünde ablanın oğluyla karşılaştık yanıma geldi ben bir sey diyemedim o arada esim geldi hemen kocam da burda falan dedim eşim akşam yolda giderken gereksiz yere kavga çıkardı niye geldi yanına falan filan eve gelene kadar tartıştık kavga büyüdü iyice gece gece uğraşamam senle dedi bende uğraşamazsan evlenmeseydin dedim bilseydim evlenmezdim dedi ben bir anda şaşırdım öyle söyleyince boşarim seni o zaman dedim gittim odaya ama çok üzüldüm çok ağladım odaya da gelmedi salonda oturdu sabaha kadar normalde asla yatak ayıramayız ertesi gunde izinliydi bir yere gideriz diye plan yapmıştık sabah çıkmadım odadan oda gelmedi saat 11 oldu kapiya gelip baktı sonra şu içmek için mutfaga geçiyordum salonda oturmuş ağlıyordu gidemedim yanına da grurumdan sizce kim haklı gerçekten çok kötüyüz ikimizde.
Eşimle tartıştık?