Lohusayım eşimle bir konuda tartıştık?

2 gundur annesi kalıyor bizde. 1 haftalık lohusayım. Cocuk emmiyor süt sagimi yapiyorum bu kadar mi cikti diyor kadın. Sofradayiz ilk cocugumu ona vericekmisiz arada alirmisiz onlarin yanindan gidermis okula. sinir oldum sacma sapan konusma artık dedim. Neyse ben cocugu uyutmaya gittim annemler eşimi aramış. Beraber bir iş de yapiyorlar ekstra. Baktim kadın oturmus dinliyor ne konusuyorlar diye sinir oldum eşime git balkonda konus dedim (kendi ailesi aradiginda hemen balkona gider benim yanimda konusmaz) telefonu kapatti ne diyorsun sen o ses tonu ne öyle diye tersleyince kaynana gülümsedi iyice sinir oldum gittim odaya yatmaya kahkaha falan atiyor guya bebegi seviyor. Kapiyi da carptim sonunda. Bir kere denk gelmistim balkonda konusmasina gelinin yaninda beni terslemiceksin ben ne dersem tamam diceksin onu mutlu etmiceksin diyordu. O yuzden kendi cok mutlu oldu. Şu kadin basimdan gitmiyor yapışıp kaldı şeytan. Sizce haksiz miyim neden balkona gidip konusmuyor benim annem kaldiginda ailesi aradigi zaman hemen balkona gider. Lohusasin diye uzatmicam sacmaliyorsun dedi

Lohusayım eşimle bir konuda tartıştık?