Ona mesaj atmami felanda istemiyor iş disinda zaten atmiyorum ve mudurum varken onunla bile muhattap olmuyorum sorun şu ki patronumun bana karşi ilgisi var gibi benjmde ona karsi o zaman neden boylr davranir bir erkek
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ya birşeylerden şüphelendi ya da eşi vs. artık kimse ondan bir ayar yemiştir.
Ne gibi şuphe
belkide senin tehdit etmen korktu başıan bela olmanı istemiyorda olabilir
Beni aşiri hassas ve duygusal buluyorlar ve masum gpruyor belkide bozmak istemiyor masumlugumu cunku bu yasima kadar 1 kisi disinda kimse girmedi hayatima bakimsizds degilim guzelde bulurlar yolda durdurup tanismak isteyenler bile oluyor ama ben asktan felan korkuyorum sevince cok seviyorum
belkide ondan dır bilemem
Bana karsi ilk baslarda asiri ilgiliydi ve bu sekilde uzak durup kacmiyordu bunu cok belli ediyordu benim ona karsi ilgim yoktu sonradan onun ilgisi cok hosuma gitmeye baslamisti ve beni korumasi felan iyi hissettiriyordu bana kendimi ve sonrasin da benim de ona karsi ilgim olustu ve bunu bende acik sekilde istemeden belli ediyordum onu gorunce anlamsiz sekilde tebessum ediyordym elim ayagima dolasiyordu ellerim titriyordu heyecandan ve mesai saati disinda mesaj atmistim ona cok sinirlenmisti o cok problem olmustu o zamandan beri brnden en ufak bir sey gorsun uzak durmaya calisiyor bazen o yaklaşıyor
bak ablacığım her şey öyle ulu orta söylenmiyor boş ver uzak dur gitsin
Uzak duruyorum zaten ama o tuhaf davranip kafami karistiriyor
İş haricinde muhatap olmak istemiyor işte ilgisinin olduğunu nereden çıkartıyorsun
Belinde silah varsa bana gostermeye calisiyor etkilemeye calisiyordu 5 kere isj birakmak istedim birakmadi baska personel isi birakmak istedi hemen tamam dedi. Personel olarakta cok memnun ama bana karşi herkesten daha farklı gecen sinirden gozu donmusti beni gordü yumuşadı. Sonrs asla yuzume bakmamaya calisiyor geçenlerde aramız cok iyiydi ama 1 bucuk hafta yoktu gitti geldi uzak ve sogul mesafeli. Tuhaf işte ama yanlis hissetmem beni begeniyor ve ilgili çünku hissediyorum ve anliyorum bazi tavirlarindan
iş yerinde duyulmasın diyedir. ikinizde bekar mısınz
Aramızda bir sey yokki duyulmamasıni gerektiren bjr şey
Ben bekarim 25 yasindayim ods 34 yasinda bilmiyorum bekarmi ama 2 sene calisiyorum evli olsa eşi gelir ofise yuzukte takmiyor
belki evlidir ya da iş yerinde aşk istemiyordur
Evli olabilir bilmiyorum ki
2 senedir hiç konusu geçmedi mi evli mi diye
Eşi olsa gelirdi heralde 2 sene ofise hic gelmedi parmaginda yuzul yok patronum ile mudurum var personellerden biri demistiki 5 yillik evli cocugu yok patronun bunu diyen kişi mudurumede patron diyiyor patronumada patron diyiyor yani kim evli orasini anlamadim mudurumde bekar diye biliyorum degilmis ikisinden biri evli ama kim bilmiyorum
Seninle olursa işini yapmazsın.
Nasıl yani neden yapmiyim ki
Patronlar şöyle düşünür. Sekterini s.. iken çayını kendisi doldurur. Benimde calisanim var kesinlikle yapmam. Ne kadar seksi olursa olsun
Brnim oyle biri olmadigimi zaten biliyor. Yani bu yasima kadar bile 1 kisi disinda kimse girmedi iliskiye sevgiye aşka cokkkk onem veriyorum herkesi hayatima almak istemiyorum birazda korkuyorum. Ama oda zaten beni masum saf buluyor begeniyorda beni
Ve asiri duygusal ve hassas biriyim bazen ben bile nefret ediyorum o huyumdan
Patron bekar mı
Bilmiyorum ki 34 yasinsa 25 yasimday
Nasıl bilmiyorsun
2 sene yanindayim muhattap bile olmuyoruz ki cok ve gidip evlomi bekarmi diye soracak degilimya ona ya da personellere hemen anlarlar
Karısı iş yerine gelmiyor mu
Bilmiyorum ki evlimi. evliyse 2 sene oldu hiç gelen olmadı
O zaman iş at.
Eşi olsa gelirdi heralde 2 sene ofise hic gelmedi parmaginda yuzul yok patronum ile mudurum var personellerden biri demistiki 5 yillik evli cocugu yok patronun bunu diyen kişi mudurumede patron diyiyor patronumada patron diyiyor yani kim evli orasini anlamadim mudurumde bekar diye biliyorum degilmis ikisinden biri evli ama kim bilmiyorum
Ilgimi zaten anliyor mesefe koyup uzaklasiyor benden
Müdürüne sor evlimisin diye
Soramam ama o net bekar ondan eminim cunku bekarim demisti bana
Patron seni istemiyor. Başka kapıya yol al
şu an kac defa odasina evrak goturmeye felan gittim misafirleride var beni suzup duruyor
bu konuda sana yardımcı olmak isterim arkadaşım
Ne gibi
yani tecrübelerimden dolayı belki sana faydası olur
isyersen detaylı konuşabılırız
olabilir
Ne olabilir
Evlidir
Olabilir 34 yasinda 25 yasindayim ama 2 sene calisiyorum evli olsa eşi hic gelmezmi ya da evliyse neden baslarda ilgiliydi ki
Ve beni neden birakmiyor 5 6 kere cikmak istedim birakmadi
Eşinden çekiniyordur mesaj vs görmesinden endişe ediyordur
Eşi bile varsa işle ilgili mesaj atiyorum sonucta yanlis bisey yok ki
Devamında olabilir belki diye endişe edebilir
Celkide
Belkide
Bilmiyorum bu benim yorumum
İkisi de olabilir :) ama zamana bırak derim bir de ne aradığına bağlı
Patronum bana cok iyi geliyor hic aklimdan cikmiuor huzur veriyor bana
Aşk?
Bilmem kimseye boyle olmamistim insallah degildir ask mask :(
Üzüldüm senin adına
Neden
Bende uzuldum gerçi
Yani bilmem ki öyle. Konuşabiliriz istersen