İlişkim bitti hayatıma bakmam , birilerini hayatıma almam kötü mü okursanız bazı kısımlarda şaşırabilirsiniz?

Gece 2 de eski sevgilim aradı nasılsın merak ettim diye. Bende özlemiştim, kimseyle konuştun mu dedi hayır dedim. Eklememişsin kimseyi farkettim dedi. Sonra bize inancım yok dedi kapattı. Engelledim numarayı smsden mesaj atmış dönüş yaptım, ölümlü dunya hislerimi soylemek istedim."barışmıycaz mı, ben senle bi geleceğim olsun isterim." Dedim. "Bilmiyorum yoruldum ruhen bedenen" dedi. Oysa ilklerimi onla yasadım ben seni bırakmam demişti.. bunu ona hatırlattım "bırakmam demiştin şimdiyse yoksun dedim peki demiş sadece. Madem öyle neden aradın. Sinirlendim laf soyledim keko gibi laflar etme seni sevmeyi bırak nefret bile etmiyorum boyle davrandıkça hayatına bak demiş.
Ben onla bir seuler yasayip pişman oldum. Namazıma basladim dualara baslarım, egitimime odaklandım. Evet onun yuzunden ona guvendigim icin ilerde belki beni kotu kız görecekler belki. Ama elimden bir sey gelmiyor, ailemin disladigi dönemde kendimi kaybettim sadece. Şimdiyse hayatıma bakmak istiyorum. Artık sevgim de bitti.
İsteseydi denerdim bana gelmiş "evine de gelmem artık diyorsun, başa mı döncez" diyor. Takıldığı şeye bakın amaç belli... bende hayatıma bakıxam dedim eski sevgilisiyle kiyasladı en fazla onun gibi hemen birini bulursun şaşırmam dedi. O hayatımdayken arkadaşlarımla gezmeye gitmek istediğimde "fingirdemeye mi" derdi. Istemezdi.. bi hayatım yoktu resmen. Ben senle gezelkm o zaman yeni yerler görelim derdim. Masraf yapsın istemezdim kendim öderdim, "Annem tutumlu kız istiyor sende böyleysen.."derdi..
Babamın yanında kapan derdi ama normalde kapalı olma derdi. Zaten namaz kilmami istiyodu ama ben namaz kilip hemde senle haşnafisne yapamam dedim, ona bozuldu. Evlenicez o zaman dsim.

Yani oyle..
İlişkim bitti hayatıma bakmam , birilerini hayatıma almam kötü mü okursanız bazı kısımlarda şaşırabilirsiniz?