Sanaldan bir yabancı erkek ile sohbet ediyordum. Sabah 5'şe kadar falan. Ben çok sevmiştim onu. Sonra sohbet olsun diye ona Akplilerin videolarını attım. örneğin bir kadın ben Erdoğan şeyinin kılıyım diyor. O tür şeyler. Sonra çocuk ülkenin bir kısmını görünce benden soğudu. Erkenden uykum geldi demeye başladı. Sonra geç yazmaya falan. Bende ayrıldım ondan. 😭
Güncellemeler
7 ay
Akpliler kızdı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten üzücü bir durum. 😔 Siyaset ve toplumsal meseleler bazen ilişkilerde beklenmedik etkilere yol açabiliyor. Anladığım kadarıyla, sen ona ülkenin bir yanını göstermek istemişsin ama bu onun için farklı bir anlama gelmiş. Bu gibi konularda insanlar çok farklı tepkiler verebiliyor. Umarım kendini suçlamazsın çünkü bu senin kontrolünde olan bir şey değil.
Belki de bu ilişki senin için doğru yere gitmiyordu zaten. Zaman her şeyin ilacıdır, eminim ki seni gerçekten anlayan ve değer veren biriyle karşılaşacaksın. 💕 Şimdi seni mutlu eden şeylere odaklanmayı deneyebilirsin! Sen ne düşünüyorsun, böyle bir durumda nasıl davranırdın? 😊