10 aylık ilişkim bitti çok kötü bir hikaye yaşadım yorum yaparmısınız?

10 aylık ilişkim bitti en uzun ilişkimdi ve gerçekten herşeyi gözümü kırpmadan yapabileceğim biriydi inanılmaz seviyordum onun için onun tatillerde gittidiği beldeye bile gitmişliğim var ne biliyim baygınlık geçirdiğinde 2,3 kilometre omuzlarımda artık ölesiye bir acıyla taşımışlığım var ya da sevgililer gününde üsküdar sahilde bir kafede masalarda gül parçaları kalp şeklinde yemekler şekilinde bir sürprizim oldu herşeyden çok sevdim saçının teline zarar gelmesini göze alamadım ama o beni tam 15 gün önce terk etti doğum gününde güzel bir sürpriz daha yapacaktım ama günün aksiliklerinden yapamadım ama yanına gittim ve yanında oldum görüştük sarıldık hayaller kurduk onun evinin oralara taşınmamı istedi ne hayaller kurduk hemde ertesi gün arkadaşlarıyla kutlayacağını söyledi banada istersen gel dedi öbür gününde doğum günüyle alakalı bir yanlış anlama yaşadık gerçektende büyütülecek bişey değildi ama ayrıldı sürdüremiyormuş benden soğumuş sebebi ise geçmişten günümüze biriken olaylarmış birikmişler birikmişler ve bitmiş ama 1 gün öncesinde hayaller kuruyordu benimle o zaman benim en büyük katilim sensin dedim ona heryerde sevmiyorum yok artık gazate ilanımı çıkarmam lazım gibi sözler daha hatasını bile kabul etmeyen bir insanla ben bir olmam birdaha gibi sözler sevmiyorum soğudum artık önüme bakacağım gibi sözler aradım bildiğiniz yalvardım ama barışmadı sevmiyorum dedi istemiyorum dedi arkadaşımada bir süredir yürütemiyordum demiş ama geçmiş hep güzelliklerle aklımda kalacak dedi bana lakin sağda solda yaşadığımız herşeyin arkasında bir kötü şey vardı gibi sözler bildiğiniz saygısı kalmamış ilişkimize Ben buna kolye almıştım onu ayrılığın 6. Gününde geri aldım denize attım belki çocukluk gibi gelir size ama tamamen paronayaklaşmıştım ilerde başkasının elini tutarken o kolya artık o kadar manasıl olurki ve onu takar diye düşüncelerim yüzünden yaptım lütfen yorumlarmısınız
10 aylık ilişkim bitti çok kötü bir hikaye yaşadım yorum yaparmısınız?