10 aylık ilişkim durduk yere bitti?

Merhaba arkadaşlar, ben 31 yaşında bekar bir erkeğim hiç evlilik yapmadım, birlikte olduğum kadın ise 33 yaşında 3 çocuklu bir dul kadındı. Şimdi dalga geçenler olacak, kendine onu mu laik gördün gibi vs.. her ne ise, bu kadınla 10 ay önce tanıştık, kadının karakteri ve dürüstlüğü beni kendine bağladı. Ve bu kadın bana başlarda çok iyilikler ve fedakarlıklar yaptı. Ben ise onun yaptıklarına fazla karşılık vermedim. Hafta sonları izini günlerimde hep yanına giderdim 2.5 saatlik mesafe var aramızda. Sonra beni çocuklarıyla tanıştırdı, çocukları beni sevdi, bende onları. Aramız çok iyidi. Ama her gittiğimde eve kapanıyorduk, ben dışarıyı seven bir insan değilim. Benim için önemli olan birlikte olmaktı. Ve zamanla bunun bende artık şikayet ettiği şeyler oluşmaya başladı. Temmuz için tatil biletleri aldık 1 haftalığına. Ondan sonra bizim bunla küçük bir kavgamız oldu, bende kapıyı çektim gittim tatil öncesi. Tatile kadar hiç yüz yüze görüşmedik , ara sıra telefonda sadece. Ondan sonra tatile gittik en iyi oteli seçtim onun için, baya bi gezdirdim, her istediğini yaptım, çocuklarınada kız kardeşi baktı. Tatilden döndük dedim hafta sonu geleyim mi, buda dedi kız kardeşim gelecek. İyi dedim sen bilirsin. Ardından beni her yerden sildi engelledi. Buda benim zoruma gitmişti. Sonra buna çiçek gönderdim, ayağına kadar gittim, engeli kaldır dedim kaldırdı normal konuşmaya başlamıştık. Ama instagramdan engeli kaldırmadı. Aradan biraz zaman geçti, fake hesaptan baktım ki herifin tekini eklemiş. benimde cinlerim tepeme çıktı, buna hiç etmediğim lafları ettim. Allah uzun ömür versin, beni aldattın demekki, neden bunları yaptığını daha iyi anladım gibi vs sözler. buda dedi ben sana açıklama yapmak zorunda değilim, biz beraber değiliz, ben seni aldatmadım, nasıl düşünürsen düşün. Ardından ertesi gün beni aradı sen neyin kafasını yaşıyorsun dedi. Dedim: o herifi niye ekledin, napıcan diyo: dedim söyle ona göre senden belki nefret etmeye başlayacağım, seni unutacağım. Çünkü mide bulandırıcı bir şey bu yaptığı. Neticede 10 aylık bir beraberliğimiz oldu, en azından bana bi açıklama yapmak zorundaydı. Kendimi çok değersiz his ettirdi bana. Ondan sonrada normal telefonda yine konuşmaya başladık. Bunun kısa zaman içinde eski eşiyle mahkemesi var çocukların velayetinden dolayı. Onun yanında olduğumu, destek olmak istediğimi göstermeye çalıştım. En son mesajımda şu oldu: dedim yanlış anlama ama o herifi silmeni istiyorum, rahatsız oluyorum bu durumdan, beni engelliyor o iti ekliyor. Buda sonra dedi: sana laf anlatmaktan yoruldum, nasıl biliyorsan öyle yap. Dedim ya ben ya o. Oda onu silmek yerin beni hayatından çıkarmayı göze aldı. Hayatından çıkıyorum dedim. Çünkü ben tam onun için birşeyler yapmaya başlamışken, o beni başkası yüzünden sattı. İşte hikayem bu arkadaşlar. Sürekli başka bi herife yazdığını, onunla konuştuğunu düşünmek beni kahrediyor. Belkide sevmiyorum, sırf alıştığım için, kimseden görmediğim iyilikleri bana yaptığı için aklımdan çıkaramıyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar karar verdim. Son kez çarşamba günü kadının çalıştığı yere gidicem müşteri olarak ve kahve içicem. Ve hiç görülmediğim kadar şık giyinip gideceğim. Böyle sessiz kalmak, uzağında olmak yalnızca başka itlere fırsat verir. Hem böylece beni görünce ve hareketlerinden anlarım gerçektende bana karşı bir şey his ediyor mu his etmiyor mu. Neticede 10 aylık ilişkimiz var. Başkasına kaptırmak istemiyorum. Eğer sevmiyorsa bunu yüzüme söyler, böylesi benim için daha iyi olur. Sizce?
10 aylık ilişkim durduk yere bitti?