Arkadaşlar konuştuğum bir çocuk vardı 15-20 gün konuştuk Neyse bana ilk başta çok hoşlandığını falan filan söyledi sonradan korktuğunu falan söyledi ciddi ilişki muhabbeti olunca Neyse biz kavga ettik Ben çok duygusal bir insanım yani bir insanı sevmiyorsan neden umut veriyorsun değil mi Neyse biz konuşmadık bir ay falan geri bu yazdı bana birkaç gün önce konuştuk falan Ben özür diledim fazla tepki verdiğim için o da özür diledi normal arkadaş gibi ama bugün gelmiş diyor ki senden acayip hoşlanıyorum işte yeni çekilmiş foton var mı şu an yanımda olsan gerçekten sana sarılmak isterim falan öpmek isterim dedi benim Şimdi kafam karıştı hem hoşlanıyorum diyor hem iş ciddiye binince korktum falan diyor Yok duygularınla oynamak istemiyorum falan muhabbeti yaptı bu çocuk ne yapmaya çalışıyor Senin tırnağına zarar gelsin istemiyorum falan diyor sana çok değer veriyorum diyor ama sonra diyor ki hoşlanıyorum diyor ciddi bir yola girmiyor
1 ay
Konuştuğum çocuk ciddi ilişki muhabbeti olunca benden uzaklaştı sonra tekrar yazmaya başladı, sizce ne yapmaya çalışıyor?

En İyi Cevap