Çocuk benim eski date olayını yanlış anlayıp konuşmayı kesti, bir daha yazar mı sizce?

Bir çocukla konusmaya basladim arkadasimiz tanıstırdı alkollü bir mekanda çalışıyor runner olarak. Neyse date e çıkacaktık nedense aramızda da ciddi olqvak gibiydi bir seyler neyse ben bir arkadaşımın zoruyla daha önceden bir date çıkmıştım date gibi değildi de dördümüz oturmaya çıkmıştık çocuk çok beğeniyormuş beni o yüzden bende tamam demiştim çıkmıştık işte neyse zaten kötü bir ortamdı bende hemen çocugu sosyal medyadan çıkartıp konuşmaya bile başlamamışken bitirdim zaten. Ve ikisi de qynı yerde çalışmışlar işte diğer çocuk yakın bir süre içerisinde çıkmış işten, daha başından konuşalım diye de bende yüzeysel olarak bahsetmiştim arkadaşlar diye sonra çocuk şaşırınca falan bende detaylıca anlattım neyse zaten date den sonra da yazmadı arkadaşımla konuştum o da çocukla konuşmuş, yok bana ters gibi şeyler söylemiş ve olayı zaten baştan itibaren yanlış anlamış. Ben bunu duyunca direk yazdım açıklama yapmak için her seyi bastan yazdım böyle böyle oldu onunla aynı ortamda bulunmak dışında bir seyimiz olmadı diye ama konuşmak istemiyorum dedi ve bitti. Bende sen bilirsin dedim. Sosyal medyadan da duruyoruz daha sizce ne yapmalıyım ya da bir daha yazar mı?

Çocuk benim eski date olayını yanlış anlayıp konuşmayı kesti, bir daha yazar mı sizce?