2 haftadır konuştuğum ve arkadaşlarıyla tanıştıran çocuk birden ciddiyete hızlı girmedik mi dedi, pi̇şman olup tekrar yazar mı?

2 haftadır bir çocukla konuşuyordum. Her şey çok güzel gidiyordu. Beni sürekli görmek, buluşmak istiyordu. Bütün arkadaşlarıyla tanıştırdı. Hatta bazı arkadaşları yenge bile diyordu. Biz de daha sevgili değiliz falan diyorduk ama hareketleri de bir o kadar sevgilimmiş gibiydi. 2-3 gün öncede sadece öpüştük minicik. Dün bana ortada hiçbir şey yokken biz çok hızlı bir ciddiyete girmedik mi dedi. Nasıl yani falan diye sorduğumda bilmiyorum ah etme bana lütfen falan demeye başladı. Daha sonra mükemmel bir insan olduğumu söyledi ama onun gelecek düşünülecek biri olmadığını söyledi. Bende görüşüp konuşmamıza gerek yok bundan sonra dedim ve kaldı. Asla aramayı yazmayı düşünmüyorum ama kalbim çok kırıldı. Sizce pişman olur mu biraz da alkolluydu. Yazar mı geri yazarsa ne demeliyim.

Eğer yazarsa ya da ararsa peşinden koştur sakın konuşma
Yazarsa ya da ararsa bir şey yokmuş gibi aç ama eskisi gibi olma
Yazmıyorsa engelle ve her yerden çıkar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
2 haftadır konuştuğum ve arkadaşlarıyla tanıştıran çocuk birden ciddiyete hızlı girmedik mi dedi, pi̇şman olup tekrar yazar mı?