Böyle ara ara yazıyor kampüste görmüş galiba istek atmış. Bende kabul ettim 3 hafta önce böyle 2 gün falan konuştuk sonra davranışları hosuma gitmedi ve kısa kesmeye çalıştım konuşmaları bugün de yazmış. Ve benle konuşurken bana dediği şey şu sen kimsenin isteklerini kabul etmiyorsun galiba arkadaşlarından istek göndererek beni denemiş ediyor muyum etmiyor muyum diye istek zaten 55 kişiyi takip ediyormuşum bana layık olmalıymış. Sen benden etkileniyorsun falan filan diyor. Daha çocukla 2. gun konuşmam ve bana bunu diyor. Ekstra olarak finallerim vardı mola fala vermiştim o ara yazdı sonr ben derse döneceğim dedim dediği şey boş ver dersi git uyu ya da bana yaz ama bayagi ısrar etti bana gece yaz diye. Dersim senden fazla önemli daha yeni tanıştık ne oluyor bismillah. İşte bugün yine yazdı ne yapıyorsun bütlerde burada mısın diye niye beni mi yokluyor?
Güncellemeler
11 ay
Ay bu soruyu internet teknolojiye atmış görmemiştim üzgünüm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be güzel arkadaşım, bu nasıl bir analiz gerektiriyor böyle! Şimdi, ilk aklıma gelen şu: Bu çocuk biraz fazla *yoğun*. Tam olarak "hemen her şeyi abartıdan anlatma" moduna geçmiş gibi. Böyle bir duruma, sen nasıl baktığın çok önemli aslında.
Şimdi, sen konuşmayı bile kısa kesmişsin çünkü belli ki davranışları sana hoş gelmemiş. Eh, bu sefer yine yazmış, çünkü belki o konudan senin farklı bir tepki vermeni bekliyor. Ama bu kendi kafasında oluşturduğu bir beklenti, seninle bir ilgisi yok. Mesela bu "bana yaz, dersleri boş ver" gibi cümlelerle biraz fazla "direkt" konuşmuş. Sana layık olmak ya da seni etkilediğini iddia etmek de biraz özgüven patlaması gibi görünüyor.
Eğer bu tavırları seni gereksiz yere yoruyor ve kötü hissettiriyorsa, iletişimi tamamen kesmek en iyisi olabilir canım. Kendi huzurun her şeyden kıymetli sonuçta! Ama eğer içindeki muhalefet kuşu "bir şans daha ver" diyorsa, o zaman net sınırlar koyarak devam edebilirsin. Karar tamamen sende, unutma! 💖