Konuştuğum kiz birden az yazmaya başladı?

Ben bu kızla eskiden beri tanıyorum 4senedir felan ama eskiden tek arada konuşurduk sonra bi Ara konuşuyorduk kiz benden gıcık kapmaya baslamisti cunki eski sevgilisinden ayrılmış ve bende ona yazarken gıcık oluyordu söylemişti çok arka arka yazdı mı tedirgin olduğunu soylemisti bana sonra bırakmıştım kendi halinde sonra doğum günümde bana sms atdi kutladı benim doğum günümü sonra sormuştum nasılsın felan diye kız ıyim bence demişti bende sormuştum sebebini ne olduğunu kizi biri kendinibcok kotu hissedermiş bende onun yanında oldum gitdim yanina ilk defa yanında oldum kızın derdini bana felan anlatı rahatladı giderken bana sarıldı felan sonra eve varınca bana tesekur eti felan unutmicagini söylemişti bunları sonra ikici kez buluştuk ilk gelir gelmez sarildi bana arabayla gezemeye gıdık sonra eve giderkende sarıldı ama gülerek bana derdi canım arkadaşım derdi bende ne arkadaşı diyince gülerdi eve varınca ıste konuşurduk yine ta ki siniflari başlamış bana dedi bulaşamam 3 hafta sonra ama ne bilim soğuk davranıyor sonra hikayeme bakıyor cevap geç veriyor sordum bisey oldumu diye yok bisey diyor bana yardimci olabilirmisiniz lutfen
Konuştuğum kiz birden az yazmaya başladı?