AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Arada boşta kalınca ilgi açlığında orada biri var mı diye yokladığı insan olmuşsun. Bas engeli birdaha kafasına göre bakmaya gelmesin😘
Sevgilim var mı diye mi kontrol ediyor
Yooo benimle ilgilensin ilgi isteğim bitince giderim. Acaba ilgilenecek kişi orada mı diye kontrol ediyor…
İstediği zaman arka plana atıyor görmezden geliyor seni.
Anlamayacak bir şey yok burada, sana tavsiyem saygısız insanlarla işin olmasın.
Net olmayandan bir * olmaz salla ve takma umut verip verip peşinde koşturacak avel.
Kabul etme takip isteklerini. Çok daralıyor ise açık açık * git de.
Sizlere ne söylesem boş bir gün hesap günü gelecek hepiniz neler yaptınız Allah var Allah ☝️🤨🤨🤨🤨
Ah kesip atsan böyle niye beklersiniz anlamıyorum ki
Kesinlikle engelle kendi iyiliğin için uzak dur
Deli etti ne birini alabiliyorum hayatıma ne bilet tam biriyle buluştum o mesaj atıyor benim kafa gidiyor gitmivrkmşş gibi konuşuyor sonra tak görüldü yine 2-3 haft sonra yine mesaj 1 senedir böyle
Narsist işte
Senden bekliyor ilgiyi
Ya herşeyi yaptım yazıyorum ediyorum sorma tak görüldü 2 hafta sonra yine yazıyor bi ay flörttük 1 kere görüştük (1 sene önce) o zaman da darlıyotum ilgiyle diye eskisine aşığım dedi engelledi gitti artık üstüne de düşmüyorum ben üstüne düştüm yine uzun ilişkim oldu o yüzden çıkmazdayım geri çekiliyorum kendimi dedi
Ye dedi bunu sonra tekrar yazdı 2 hafta sonra hep böyle bilmiyorum bi diyor rüyama giriyorsun seni istiyorum buluşalım sonra buluşmak için yazmıyor
Eskisine aşığım dedi ve sen hâlâ bununla muhattap mı oluyorsun? Kusura bakma ama hata sende ne işin var senin bu adamla?
Ben sildim sonra aylar geçti o yazdı seni merak ettim diye keşke önce karşıma çıksaydın evlenilecek kızsın vs o istedi konuşmak 3-4 ay sonra
Bu sana bakıyor gidiyor üzgünüm aklında ki kişi sen değilsin adam ilgiye aç biri ve ilgiyi alıp yine gidiyor , gidecek. Engelle , engellemediğin her gün şahlanacak
Buluşalım dedi en son ne o yazdı ne ben
Nasıl yani gününü söylemedi mi hiç çağırmadı mı sonra
Ramazandan sonra görüşelim dedi evde film izleyelim (yakınlaşalım falan konuştuk olur dedim) sonra o benden bekledi ben ondan bayramda da konuşmadık kaldı öyle
Seni istemeyen adamı mi bekliyorsun cidden
Niye bunu yapıyor
Yedekte tuttuğu için :)
Ara ara gidip geliyo. Sen başka bul
Niye yani