merhaba konusmayi ben kesmistim cocukla ve 1 ay sonra dayanamayip yazdim. Ama böyle cevaplar verdigi icin ne yazacagimi bilemedim. Sizce ne yazabilirim?
Konuşmayı kestiğim çocuğa dayanamayıp yeniden yazdım. Garip cevaplar verdi, ne yapmalıyım?
Üzgünüm ama sana karşı olan tüm duygusu yitirmiş gibi görünüyor. Ufakta olsa bir duygusu olsaydı bu kadar umursamaz bir tavır sergilemezdi diye düşünüyorum. Umursamaz tavrının yanında birazda öfke var gibi geldi. Sanki seni üzmek için ters cevaplar veriyor. Sohbet bitmesin diye gösterdiğin çaba bile umrunda olmamış. Geçmişte konuşmayı kestiğinden dolayı seni kafasından tamamen çıkarmış ve duygularına son vermiş. Geriye sadece öfkesi kalmış. Bu öfkesini de tersleyerek gösteriyor. Bence bunun üzerine yazmaya devam etme. İletişimi tamamen kes.
İki ihtimal var birincisi artık sizle konusmak istemiyor ikincisi ihtimal ise baska bir sevgilisi ya da flörtü var büyük bir ihtimal kendisine soğuk falan davrandınız ve konusmayı kestiniz bu kiside artık tamamen duygularını bitirmis sizde ya da bir flörtü ya da sevgilisi olduğundan konusmak istemiyor sizle dediğim gibi ama siz dayanamadığınıza göre yazmaya devam edeceksiniz kendisine seviyorsunuz büyük bir ihtimal bu yüzden yapmanız gereken kendisine sorun ya devam edelim diyin ya da konusmayı keselim diyin kendisi ya biri var der hayatımda ya da konusmak istemiyorum der ya da kabul eder bu üçünden biri olacaktır ama hayatımda biri var flört ya da derse konusmak istemiyorum ozaman zorlamanın anlamı yoktur beni seviyor oda eminim falan diyorsanız bu yanılgı olabilir.
Merhaba, bence zorlamanın bir alemi yok yani size artık olumlu yaklaşacağını sanmıyorum çünkü sizden beklentisi kalmamış yani tamamen bitmiş ve gurur yapmış artık. Gurur yapan erkeği de ne yapsanız dönderemezsiniz. Son derece kararlı olur ve kararının arkasında da hayatı boyunca durmaya devam eder. O yüzden siz bu işten vazgeçin yani olacağı yok gibi gözüküyor. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Merhaba Seni hiç umursamamışKonuşmayı kestigin için kızgın bellikiO böyle davranıyorsa senin bir daha yazmaman gerekir. Soğuk davranıyor zaten yazsanda bu şekilde devam edecek. Ayrıca neden yazmayı kestin hiçbir sen yokken mi eğer öyleyse yazmamasi bile gerek
Açıkça yAzma bana demek istemiş. Hiçbir şey yazmanı önermem. Zaten yazarak ilk adımı atmışsın. Konuşmak istiyorsa kendisi yazar zaten. Devam ettirilecek bir sohbet yok ortada. Sürekli kısa kısa yazmış ve seni sormamış bile.
Yapacak şey belli, bir daha yazmamak. Yazılanlardan anladığım seni umursamamış bile ve sen üstüne cevap vermeye devam etmişsin. Daha fazla yazıp değerini düşürme. Sen bir kere denemişin. Daha fazla yazıp zorlamama.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya sizin anlamanız kıt adam eyvallah demis eyvallah derken neyi kastedebilir angut musun niye tekrar yaziyosun hadi yazdın şu cevapları alınca niye engellemiyosun
tamam görüsürüz allaha emanetsin diyimmi 🤷♀️🤦♀️ Adam depresyonda gibi seyler paylasiyodu bi kac gündür. Kavga etmistik 1 ay önce biraz kirici oldum ona karsi