Sizce patronum yüzünden ileride başıma bela alır mıyım?

Öncelikle saçma sapan konuşup bana laf edecekler, kınayacaklar boşuna zahmet etmesin, yorumları okumadan kaldıracağım!! Ben evliyim, eşimin aldığı maaş yetmeyince çalışma kararı aldım. Çalıştığım yerde ki patronumdan ben para istedim burun ameliyati olacaktım. Para istedim derken sadece 3 maaslik para istedim, 3 ay maaş vermezsiniz dedim. Sorun değil ama parayı ne yapacaksın dedi bende anlattım ameliyat olucam vs onun için dedim. Daha sonra bu bana parayı hesabıma yaptıracağıni söyledi. Ertesi gün pazar günüydü. Öğlen vakti bana mesaj attı bu, sana bir şey diyeceğim ama dedi yanlış anlamandan korkuyorum. Hayır anlamam dedim rahat olabilirsin. Ben dedi seninle bir gece geçirmek istiyorum. Seni çok beğeniyorum çok hoşlanıyorum dedi. Güzelde birisin dedi ve bu aramızda kalacak, asla kocan duymayacak, bana güven dedi. Ben o an cevap vermedim çünkü korktum. Daha sonra bu bana yeniden yazdı. Eğer kabul edersen ameliyat için verdiğim parayı maasdan kesmem dedi hediye olarak kabul et dedi. Ben gece evden cikamadigim için, eşim sorun çıkaracağı için gündüz ise gidiyor gibi evden çıktım, arabasında birlikte oldum ama isteyerek olmadim ya da ona aşık degilim. Birlikte olduk ve bir daha istemediğimi söyledim oda tamam dedi. Sizce ileride gidip de eşime anlatma durumu var mı veya araçta kamera var mıdır? Kocamın kulağına gitme durumu var mı?

Sizce patronum yüzünden ileride başıma bela alır mıyım?