Güncellemeler
+1 yıl
Sorunun trol, konunun azg*nlık olduğunu düşünenler cevaplamasın lütfen. Ben adamı tanıdıkça ne kadar iyi bir baba olduğunu gördükçe sevdim aslında. Başlangıçta çok sert biriydi. Sevmiyordum onu. Sonra aldatıldığını öğrendim. Aslında mutsuz olduğunu anladım. Belki de bu yüzden bağlandım ona. Mutlu olsun istiyorum. Hep yanında olmak istiyorum. Konu cinsellik değil. Sadece görsem bile olur. Bu zor bir durum dalga geçecekseniz soruyu görmezden gelin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
adam evli... sen yuva yıkan olacasın
o yüzden ben yazmıcam sen kendine nekadar sıfat varsa yükle... sonra deki ben şöyle bir kadınım soruna yanıt vereyim
Çok kırıcısın. Adam zaten mutlu değil karısı onu aldatıyor. Cinsel anlamda arzulamaktan bahsetmiyorum sadece. Elimde olmayan bir şey bu. Böyle duygular beslesem de yüzüne bile bakmıyorum doğru düzgün ben bahsettiğin gibi biri değilim
evlilik dediğin şey saf mutluluk üzerine kurulmaz bazı zorunluluklar üzerinede kurulur ama senin yaptığın hoş değil...
şöyle düşün sen biriyle evlisin ve çocuğun var ve birileri seni arzuluyor... bence hiç hoş değil
Düşünmediğimi mi sanıyorsun. Çok mutsuzum bu durumdan. Zaten cinsellik değil konu. Onu seviyorum. Yanında olmak istiyorum. Onu mutlu etmek istiyorum
ben konuyu cinsellikten açmadım bir yuvanın yıkılmasına sebep olmandan dolayı açtım
Sebep olmuyorum ki. Hiç bir şey yapmıyorum hatta ortada yuva bile yok. Adam aldatıldığını bile bilmiyor. Üstelik buna engel olan benim
bence yeni bir iş ara sende hayatına bak kendine yeni bir hayat kurmayı dene kendine bu işkenceyi etme
Öğretmenim atama bekliyorum. Zaten geçici olarak çalıştığım bir iş.
İnşallah atanırsın sana yeni ve güzel bir hayat dilerim
Teşekkür ederim.
Su evli insanlardan ne anliyorsunuz bilmiyorum ne çeşit bir fanteziniz var böyle
Evli olmasıyla ilgili bir durum değil
Fantezi değil yani
mesleği işi garanti altına almak istiyorsun sanırım dkdkdk
Çok dar bir düşünce. Yaptığım iş benim mesleğim bile değil. Öğretmenim atama bekliyorum. şu an bir öğretmenden daha az kazanıyorum. Konunun işle alakası yok zaten bir mesleğim var.
taam kral gerilme bu kadar onunda sana ilgisi varsa bi seans görüşürsünğz fkflf birbirinize okul konusunda ders verirsiniz
Çocuğun anlattığı olayı uydurmussun git adamla yap diyelim diye söylüyorsun 😂
Ayrıca adam bana benziyor ben de 192yim yapiliyim kirli sakalliyim
Hiçbir şeyi uydurmuyorum. Durum bu. Sadece dış görünüş değil konu.
Hayır 10 yaşındaki çocuk gelip de annem babamı aldattı demez😀
Annem başka bir adamla konuşuyor. Mesajlarını okudum. Bu hafta sonu buluşacaklarmış. Babama söylersem anneme çok kızar deyip ağladı. 10 yaşındaki bir çocuk bu cümleleri kuramaz mı. Ciddiye almıyorsan cevaplama bu kadar basit
Hele hele gelip iş yerindeki birine hiç anlatmaz bırak ya çocuk bunu direk aldatma olarak algılamıyor bile olabilir bir de bana laf atıyorsun dürüst olursan sorun olmaz
Ben çocuk için sadece iş yerindeki biri değilim. Çocuğa özel ders veriyorum aynı zamanda. Evime geliyo yemek yiyoruz, oturuyoruz beraber. Benimle duygusal bir bağ kurdu. Gayet dürüstüm. İnanmıyorsan cevap vermek zorunda değilsin
Neyse ya tartışmaya gerek yok sonuçta gerçeği sen biliyorsun kırmak istemem😂
Neye inanmak istersen ona inan önemli değil
Zaten önemli değil diye gülüyorum emoji atıyorum germe olayı tamam uzatma
Sende madem kadın adamı aldatmış, adam da karısını benimle mi aldatsın diyorsun
Hayır öyle demiyorum. Ortada bir çocuk var sonuçta ve o çocuğu gerçekten seviyorum. Aramız çok iyi. Böyle bir şey yapmam. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum ve çok mutsuzum.
Ne farkeder değil mi evli ya da bekar yeterki arzuların sonuca ulaşsın. Yalniz dünya geçici bunu da aklından çıkarma.
Adamla yatmışım gibi konuşma. Soruyu tamamen oku önce sonra yargıla. Bu durumdan ben de memnun değilim
Yattın gibi konuşmadım, cevabimla cesaretini kırmak istedim. Görüyorum ki bunu az da olsa başarmışım.
Ne demek istediğini anlamıyorum ne cesareti
Arzun tavan yapmış adama karşı en ufak kıvılcım ortalığı alev aldırır gibi hissettim yazdıklarını okuyunca. O yüzden uzak durman gerektiğini bu şekilde ifade ettim.
Ben onu farklı seviyorum. Konu sandığın gibi olsaydı bunu yaşayabileceğim binlerce kişi var. Ben öyle biri değilim
Aşk, tutku, sevgi ya da her neyse düşüncelerinde olanı haklı çıkarmaz. Her sevgi tüm ayıpları örtemez, vazgeç bu düşünceden diye söylüyorum. En çok senin iyiliğin için, baksana eşini aldatıyor böyle bir adama saygı duyup duygu besliyor olman bile hata. Neyse hayat senin, karar senin, ben insan olarak yanlış gördüğüm şeyi dillendirmek istedim sadece, iyi günler
Aldatan adam değil. Karısı onu aldatıyror. Yanlış anlamışın.
Çocuğu bu konuda sorguya mı çektin sende?
Çekmedim kendisi gelip söyledi ben de onu yatıştırmaya çalıştım
Niye evli adam ki yani bekar mı yok. Ne bileyim o kadar insan var sonuçta
Seni tek çeken şey bu saydıkların mı başka şeylerde var mı?
Kötü hissedeçek bir şey yok bençe duyguların varsa devam et, ben Kaynanama karşı boş değlim, kaynanam'da bana karşı boş değil. Aşığız ve gerekeni yapıyoruz
Nerede yaşıyorsun hangi sektörde çalışıyorsun ki
bunu yargılamak lazım insanın başına geldiğinde anliyor ancak
Evet öyle. Ben de çok yargılardım. Ama hiçbir zaman öyle bir kadın olmayacağım. Duygularımı saklamak zorundayım.
bende yargılardim aynı durum benimde başıma geldi benzeri
Sen özelinde söylemiyorum ama O kadar bekar varken nasıl evli erkeklerden hoşlanabiliyosunuz gerçekten bunu anlamıyorum.
Elimde değil ki
Çocuğa niye engel oluyorsun kafayi mi yedin
Çünkü çocuk çok üzgündü. Bu onun için çok zor bir durum. Ne yapacağımı bilemedim
Üzgün de içinde tutması daha kötü
Ben onunla ilgileniyorum sürekli bir şekilde unutturmaya çalışıyorum elimden bu geliyo sadece
Tamam da üzerini kapatarak olmaz bu işler yoksa ailesine karşı iyice içine kapanir
Bunun doğru olmadığını biliyorum ama bilmiyorum ne yapacağımı
Babasiyla konuş çocuğu psikologa götürsün olanları da anlat
bana gel uçururum seni
Konu sadece cinsellik değil. Her anlamda arzuluyorum onu. Hep onunla olmak istiyorum
yakında birlikteo lursun
Çocuk nasıl görmüş aldattığını
Benimde nişanlı 18 lik personelim bana aşık olmuştu haftada 3-4 kez vuruyordum
sen neden karışıyorsun ki bırak anlatsın işte
Seni bi sksin de aklın başına gelsin
hahaha kus beyninle hikaye uydurmussun bidd
annesi mi adamı aldatmış?
Evet
harika ver ona
Başka neler neler var acaba aklında :)
altına yat sende
üstte olmayı seviyormuş
Bencede
Gerçekten çok s*laksınız
Cinsel olarak mı
Adam çekici biri. Ama konu cinselliğin ötesinde
Hmmm devam et
Neye
Arzulamaya
adım attınmı
Hayır tabii ki adam evli. Sadece duygudan ibaret benimki. Asla öyle bir şey yapmam.
ne burcusun sen
Oğlak
baya yuksek oldugundan bu dusunceler gecıyor olabılır mı
Nasıl yüksek
Evlimi
Cok zordasin dimi
Çok mu 4zgınsın
Hayal ediyor musun onu
Vericen