Patronumu arzuluyorum?

Merhaba patronum cok dindar degil lakin namazını kılar cok mantikli konusan iyi birisidir 2 senedir onun yaninda calisiyorum hic bir zaman yan gozle bakmadim. Ama son zamanlarda cok yakinlasmistik espri yapıyorduk bir ara aksam eve giderken kendinden geçtiğini farkettim. Sahsen bende onu cok arzuluyordum neyse orda sadece bacagimi elledi.. diger gun sabah is yerinde beni yanina cagirdi dun aksam icin ozur dilerim nefsime hakim olamadim dedi biraz da nasihat verdi. Bende haklisin abi falan diye geçiştirdim. Neyse evelsi gun isler durgundu ben yanina gittim abi eve gidebilir miyim isler durgun bende yorgunum vs. Dedim tamam dedi o arada gene sakalastik o günde dar uzun bir elbise giymistim senin vicudun niye hep meydanda dedi elini omzuma attı bende bisey demedim cunku arzuluyordum. Neyse elini omzumdan aşağı indirirken kalcami elledigini hissetim ama cok hosuma gitmisti ne yalan söylim gene bisey demedim simdi bugun izinliyim. Yarin ise gideceğim eğer benimle ön sevisme yasamak isterse kabul etmeli miyim? Ama bende çook arzuluyorum.. bu arada ben kimseyle cinsel iliski yaşamadım.
Güncellemeler
+1 yıl
bugün iş yerine uğradım patron kalçamdan tuttu ve dudağımdan öyle bir öptü ki anlatamam darısı isteyen herkesin başına 😋😋😖
Güncellemeler
+1 yıl
Ama penisini bana değdirmedi bile sadece kalcama bir defa degdirdi onu anlamadım beyler neden? Kalkmasın diye mi acaba 😂
Patronumu arzuluyorum?