Sizce patronum banami yuruyor yoksa ben mi kezbanlik yapiyorum?

Olayi bi okuyun canlar

Gecen erkenden uyumusum. Bi uyandim instadan mesaj gelmis patronumdan. Senin o foton (fotoyu cekildigim konumu soylemis) ne olduki simdi oyle baktim yokolmus gibi mesaj atmis.

Ben goruldu yapmadim sonra sabah tekrar uyandim mesaja bakmak icin ve silinmis mesaj. Şok oldum. Dun isyerimdeydim instagramda gezerken bi ortak arkadasimizdan bahsetti oda iyi geziyor felan diye. Ben de hii evet dedim. Sende dun foto paylasmissin nerdeydin dedi gezmedeydim dedim o kadar. ayrinti falan soylemedim.

Neyse ben hicbir sey demeden kendisi konuyu acti senin bi foton vardi sildin mi diye. Evet de siz nasil farkettiniz dedim. Ya zaten az foton var nolcakki nasil farketmiyim der gibi cevap verdi. Hic sesimi cikarmadim. Cunku bana cok manasiz geliyor bu durum. Evli barkli cocuk sahibi bi adam neden benim postlarimi ezbere biliyor ve gece bununla ilgili mesaj atiyor sonra geri siliyor ve ardindan ofiste bunun bahsini aciyor. Cok tuhaf degil mi. Sonra onceki gun attigim post icin ay gibi masallah felan diye soylendi kendi kendine. Yine hic sesimi cikarmadim hic hosuma gitmiyor bu durum. İnstahramdaki hikayelerimi gizledim storylerimi goremiyor. Postda ayda yilda bir atiyorum ama adam attigim postlara kadar ezberlemis saka gibi. Sizce bu napmaya calisiyor?

Güncellemeler
+1 yıl
Gecen gun instadan kisitladim. Reels atmisti canım sacma bir videoydu izledim ama gulmedim. Kisitladigim icin gordugumu gormemisti tabi. Sonra bi baktim bir gun sonrasinda mesaji silmis. Saka gibi yaa. Engellememe az kaldi birkac gun daha gecsin engeli yapistiracam instagramdan
Güncellemeler
+1 yıl
Dun aksam wptan mesaj atti 2 tane ve sonra sildi. Bugun artik yuzyuze sordum. Neden mesaj atip atip siliyorsunuz dedim aksam soracaktim ama gec oldugu icin sormadim cunku ben gec saatte kimseye yazmam dedim. Merakliyim da naptiginizi sorcaktim da dedi (arkadasla calisiyorduk) sen cevap vermeyince sildim dedi. Bende dedim robot deilim telefon surekli elimde degil hemen cevap veremezdim. İste ben de ondan sildim dedi sonra da tripli tripli konustu manyak mi ne bela ya
Sizce patronum banami yuruyor yoksa ben mi kezbanlik yapiyorum?