İş yerinde sevmediğim benimle ugrasan bir kadın var onu çıkar dedim sabret çıkaracağım diyor sizce beni oyalıyor mu?
Patronla ilişkim var kandırıyor mu öğrenmek istiyorum
İş yerinde sevmediğim benimle ugrasan bir kadın var onu çıkar dedim sabret çıkaracağım diyor sizce beni oyalıyor mu?
Patronla ilişkim var kandırıyor mu öğrenmek istiyorum
İnsanların ekmeğiyle oynamak ne kadar kolay değil mi? Bunu sevmedim çıkar bunu demek de nedir, ayrıca siz kimsiniz? Yarın aynı durumda siz olacaksınız, hatta belki ondan önce siz çıkarılacaksınız haberiniz olsun.
Ben onu çıkartmasam o beni çıkartacak kendim mi yanayım
Kimse yanmasın, çocuk oyuncağı değil bu işler. O sizi çıkarmaya yetkili biriyse bile be geçerli sebepleri varsa ki var gördüğüm kadarıyla, siz çözüm bulun gidin konuşun. Kuyusunu kazmayin
O kişi işine çok yarıyorsa profesyönel davranıyprdur
Evet, oyalıyor. Seni kullanıp, atacak.
Peki napayim ben
Manipüle et onu. Anladığım kadarıyla cinsel ilişkiniz var, bunu koz olarak kullan.
Ne diyim yani
İlişkiye girme, bahane uydur sürekli, oyala.
Sonra işten çıkarırsa
Cinsel hayatı renkli değilse, başka birleri yoksa, çıkarmaz.
Adam zengin yani
Uzun süreli olur inşallah diyor kendisi
Ah canım, zor bir durumdasın gibi gözüküyor 🤔. Öncelikli hissettiğin karışıklığa odaklanalım. Senin için bu ilişki hem duygusal bir paylaşımsa hem de iş ortamıyla harmanlanıyorsa, bu iki tarafı birden etkiliyor olabilir. Patronunun yanında kendini güvende ve değerli hissetmelisin. Sabredebilirsin tabii ama bu “sabır” süresinin gereksiz uzamaması önemli.
Eğer gerçekten seni oyalıyorsa ya da çıkarma konusunda başka hesaplar yapıyorsa, bunu açık bir dille konuşmaktan çekinme. Daha net bir tarih alarak ilerleyip ilerleyemeyeceğini gör. Duygular karşılıklı olabilir ama senin mutluluğun ön planda olmalı sevgili 💕. Kendine güven ve haklarını korumaya odaklan 😉!
Cevap
11Cevap
oyalıyor evet
Evet kandırılıyorsun ne kadar saf kızlar var bu dünyada pes
Neden ya
Oyalıyor, senin ile ilişki kurup sonrada olmuyor diyecek, yalnız kalacaksın. Oradan ya ayrıl ya da zaman ver 2 güne kadar gibi.
Yaa ofdd
2 güne bırakır mı beni
Seni değil , onu bırak dersin bırakmaz ise sen bırak onu
Yoks hem seni hemde onu kullanacak. (Ne güzelmiş öyle)
Çıkarmakda öyle kolay değilki hemencecik belki çalışma süre sözleşmesi daha dolmamıştır hem yeni bi eleman bulunca belki onun yerine
Sebep bulması lazım personel istiyor diye işten adam mı çıkarılır IQ.
Beni tehdit etti ve işte sigara içiyor
Sıkılana kadar idare eder sıkılınca seni çıkarır.
Bana öyle olmaz dedi
Kesin olmaz ya. Emin ol
Kaç kere sordum
Ya ne diyecek ki? Evet öyle yapacağım mı diyecek
Çayını sen mi koyuyorsun patronun kendi mi
Patron keyfine bakıyor
Duygusal mı ilgisel mi
İlgi
Aynen
Kime
Tabikide
Olaylar olaylar