Sizce patronum bana mobbing mi uyguluyor?

Arkadaşlar ben bir markette kasiyer olarak çalışmaktayım ve yaklaşık 4 ay olacak, geçenlerde gerçekten çok hasta oldum ve kasada yoğun öksürük yüzünden müşterilerle bile konuşamayacak hale geldim baktım geçmiyor gittim ailemi aradım, hastaneye gittik ve 5 gün rapor aldım (Bu kesinlikle keyfi bir 5 gün değil o rapor boyunca yataktan bile çıkamadım) her neyse işe döndüm geldiğim andan beri müdür sürekli bana laf sokuyor yok 5 gün neymiş şeymiş bende tutamadım kendimi ben yazdırmadım o raporu sizde gördünüz zaten halimi kötüydüm dedim neyse sonra çalışmaya döndük, bizde bir yemek molası oluyor orada yine müdürle denk geldik müdür sen niye ailene haber verip rapor alıyorsun bir daha yaparsan iyi olmaz gibi bir cümle kurdu bende size söylesem umursayacak mısınız dedim bana hemen uslubuna dikkat et diye cikismaya basladi (bu adam sabahtan beri bana laf soktugu icin ben boyle bir cikis yasadim normalde takmam ve sakin yapili biriyim) neyse o gunun sonunda tekrar mudurle karsilastik bana seni baska subeye yollamami ister misin dedi hayir dedim o zaman hareketlerine dikkat edeceksin "radara" girmeyeceksin dedi o kadar sinirlendim ki ben hakkimi savundum sadece amaci ne anlamiyorum bu mobbing mi sizce? Bu arada mudur sadece calisanlara karsi degil musterilere bile cok kotu davraniyor bir kere bir musteriye geldi seytan suratli kari dedigini duydum, cok sert ve nasil konusmasi gerektigini asla bilmiyor.

Sizce patronum bana mobbing mi uyguluyor?