Seneler önceki patronumla bugün iş konuşmak için buluştuk aslında hep iş konuştuk bana onun yanında uygun ne iş ayarlayabiliriz diye gel istediğin zaman bana arkadaşlık et falan da dedi yarın da mangala çağırdı hatta artık içmiyorum ama yarın gelirsen bi şarap içerim de dedi. Ama dediğim gibi gayet arkadaşçaydı yani güzel güzel sohbet ettik iş konuştuk. Evli ayrıca ama karısı başka şehirde şu an o yazlığa geliyor iş için. Yani konu cnsellj olsa neden beni seçiyor bu kadar uğraşacak anlamadım sizce?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Neden ugrasmasin ki. hosuna gitmisindir. karisi da yok. cinselik olur belki diye ümitlenirn
İş ayarlamaya çalışıyor bana 12 aylık bile olabilir diyor benden çok iş konuştu. Bir ima iltifat bile yok Sadece buluştuğumuz an ne güzel giyinmiş ben çıktım geldim öyle parfümler de sıkılmış falan dedi
Şu an yurumemis. ama sen neden oyle soru sordun
Buluşmak istemesi bana arkadaşlık et istediğin zaman gel vs demesi
İscilerine karsi oyledir belki elemanlariyla arkadas gibidir
Yok değil sanmıyorum herkese değil yani. Ve şey aslında evliliğinden bahsetti. İnsan oradaki kurulu düzeni de bozmak istemiyor ama evlilik özgürlük kısıtlayan bir şey istediğinle görüşemiyorsun vs
Anladim. hafiften yuruyor olabilir
Attım
Zor her zaman çekicidir, yarın muhtemelen birlikte olursunuz.
Hayır yahu ne birlikte olması. İş konuşuyoruz 12 aylık bile olabilir iş
Görürsün demişti dersin
Hayır öylr bit yaklaşımı olmadı ima bile olmadı iltifat bile etmedi hatta
Sadece buluştuğumuz an ne güzel giyinmiş ben çıktım geldim öyle parfümler de sıkılmış falan dedi
Alkol boşuna mı piknik baş başa ıssız. Görürsün sen
Hiç alkol içmiyorum artık dedi yalan öı bilmiyorum. Ama yarın gelirsen bir şarap içerim dedi
İşte normalde içmeyen adam sen gidince niye içiyor saf olmaa
Bence böyle bit niyeti varsa metres gibi düşünüyor işe alacak buraya geldikçe birlikte olacak vs o yüzden yarın bişi olmicak bence
E tamam seni metresi yapacak
Ve şey aslında evliliğinden de bahsetti. İnsan oradaki kurulu düzeni de bozmak istemiyor ama evlilik özgürlük kısıtlayan bir şey istediğinle görüşemiyorsun vs
Hhahaha daha ne desin, ya sen bana şunu söyle, sen de istiyor musun?
Hemen birlikte olamam brn bkreyim arada sevgi olmadan yapamam. Ama hoşlandım evet
O halde hazırlıklı git yarın, sevişirsiniz muhtemelen oral falan yaparsın
Başbaşa olacağımızı sanmam arkadaşları da gelebilir öyle bir şey de dedi. Ya bişi dicem karısı nasıl salıyor bu adamı. Ben kocam nerdeyse orada olurum neden yanında değil karısı
Bilemiyorum ama sana yeni sevgilin hayırlı olsun :D
Adamın niyetini merak ediyorum
Ya he he :D
Ne he he ya
Senin niyetin de belli
Ben hoşlandım
E tamam sevişirsin de yarın
Adamın öyle bit niyeti olduğunu sanmıyorum ağırdan ağırdan işliyor ayrıca yarın arkadaşlarını da çağırabilir mangala o tarz bir şey söyledi
Belki ilkin olur
Güzelsen almam ister seni
Ne?
Almam ister seni ne be cümleyi soruyorum
Güzel isen almak ister seni patron , cinsellik için ama aşk değil
Yahu cnsllij içinse niye benimle uğraşsın bu adam
Mal mısın? Beğendiğimi alıp zikmek ister patronlar bende öyleyim kaç tane elemanımı götürdüm
Adam evli ulan. Onu yapacaksa ecrt çağırabilir ya da buna müsait nice kızlar var neden ben hiç alakamız yokken
Denk gelmişsindir ondan , peki bu adam senden hoşlanmaya başladım derse ne dersin
Bence böyle bit niyeti varsa metres gibi düşünüyor işe alacak buraya geldikçe birlikte olacak vs o yüzden yarın bişi olmicak bence
Merak ediyorum yazarsın yarın , kesinlikle sen ona sinyali çakarsan oda sana çakacaktır
Ve şey aslında evliliğinden de bahsetti. İnsan oradaki kurulu düzeni de bozmak istemiyor ama evlilik özgürlük kısıtlayan bir şey istediğinle görüşemiyorsun vs
Peki senden hoşlanıyorum derse sen ne diyeceksin ona
Ya bişi dicem karısı nasıl salıyor bu adamı. Ben kocam nerdeyse orada olurum neden yanında değil karısı
Soruma cevap alamadım
Hemen birlikte olamam brn bkreyim arada sevgi olmadan yapamam. Ama hoşlandım evet
Sonunda verirsin ona
Verdiğimde bitecek mi
Sonunuz yok sadece arada verirsin aşk yaşarsın odur yani bence bulaşma tecrübe ile sabit
Sonu olsun diyen yok ki adam evli ve yeni bebeği var sanırım bebeğinden bahsetmedi ama. Çıkıp da onunla evlenmek istemem zaten ki benim de derdim aşk yaşamak ama ne kadar yaşar
tamam gitme o zaman sen de?
Yanlış yoldasın bence.
Hmm riskli
Mesafeni koru