Güncellemeler
+1 yıl
Evlenmeden önce çocuk yapalım diyip nikah kıyıldığı gün bosanalim diyen biriydi evimize geçtikten sonra da Her zaman çocuğun zamanı var diyip duran bi kadındı
Karımla evleneli 9 ay oldu. Aldatmadım alkol içmiyorum evimden işe işimden evime gidip gelen biriyim. Karım her kavgada küfür ediyor aşağılıyor ve narsist bı insan. En son ki kavgamizda keşke eski nişanlımla evlenseydim dediği için vurdum ve annesigile gitti vurduğum için defalarca özür diledim barışmak istemiyorum bosanacam dedi ve barismiyor ne yapmam lazım? Yardımcı olur musunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İşin zor ne kadar erken kurtulursan senin için o kadar iyi, kaç kurtul ondan, öyle bir kadınla zor mutlu olursun
Ablası annesi amcası bekle pişman olup geri gelecek diyip bekletiyorlar ailesi hep benim yanımda durdu her zaman destek oldular
Sen bilirsin, seni sevmeyen sana değer vermeyen birini kapının önüne koymalısın
Kendimden utanıyorum bazen nasıl böyle bı insanla evlendim diye o kadar emek harcadım ama şartlar değişince o da değişti
Skrtsin gitsin kanka ne diye bekliyorsun böyle ayıyı sen bkuna katlanmak zorunda mısın sen akşama kadar itt gibi çalışan sensin stresi sen çekersin birde üstüne bununla uğraş.
Şimdikiler af edersin ama rpsucocukları ile olmayı tercih ediyor maalesef gerçekler.
Ona aldığım eşyaları geri alayım mı yoksa kalsın mı telefon altın kolye bileklik felan vs.
Dua et senden nafaka koparmasın üstüne de bir şey yapmasaydın bu şeytan kadın milleti kanka
Demekki bende pic bı insan olsaydım beni de severdi vurmasaydin evimde mutluydum ben diyip duruyor psikolojik baskı yapıyor vicdan azabı çektiriyor
Aynen öyle rahatlık batıyor bir nevi yani şimdikiler de aşkı da sevgisi de erken bitiyor. İşte bu yüzden cinayetler çoğaldı belki başka erkekle konuşuyor telefonunu kontrol etti bir arkadaşım vardı sürekli evli kadınlarla konuşuyordu pislik kadın da utanmadan arıyordu kocam evde yok diye görmen lazımdı şaka gbi abi çocuklu adam karısı milletin erkeği ile instgram dan konuşuyor hatta bunlar özelden arayıp konuştular valla devir kötü devir kötü Allah böyle. seytan karılardan bizi uzak tutsun biz efendiler hep kaybetmeye mahkumuz.
Ben kaybettim bile. Rabbim inşallah vicdan azabıyla yaşatsın onu dönmeye kalksın ama bu sefer de ben kabul etmeyeceğim
Amin amin gitsin inşallah köpek gibi de pişman olur ahını aldı senin o şu an mis gibi kocan var ne ayıp ne diye böyle yapıyorsun adama yazık yani pislik insanın sonuda pistir sende artık affetme.
Ona aldığım eşyaları geri alayım mı yoksa kalsın mı
Varsa al bir şey bırakma üzerinde madem boşanıyor sende al eşyalarını onları bedava kazanmadın hepsi alnının teri layık olmayan biri birde üstelik. Ama sen bilirsin yine.
Eşyaları istediğim zaman da sen boyle nankörsün aldıklarını geri istersin, vermem onlar benim diyip duruyor
ikiniz arasında işte dediğim gibi senden ayrılıyor üstelik dileniyor gidiyorsa da bari gitsin rezil olsun 1 hafta kocasız kalsın baksın ne duruma düşecek çoğu da nafakaya güveniyor ah ah bu kadın aklı çok değişik çalışıyor.
İlişki bitmiş ustam bosan gitsin nafaka almicam diye kağıt imzalattir
Çok sevdim seviyorum her zaman istediklerini yaptım her gittiğinde 1 hafta sonra gelen biriydi
Ben senden nafakada istemiyorum bosanalim diyordu her zaman
Boşa gitsin ama anlaşmalı boşan nafaka almasın, öyle kadın la bir ömür geçmez
Ne zorluklarla evliliğimi yaptım zoruma gidiyor İnan kardeşim
Doğrudur ama keşke evlenmeden iyice tanısaydın ama o seni silmiş artık bundan sonra dikil tutmaz bu evlilik
Onun amacı belkide nikah yapıp boşanmak ve nafaka almak tı, aynı gün dediğine göre boşanalım diye, keşke düğün yapmadan boşasaydım ama olan olmuş artık neresinden dönersen kâr dır
Ben senden nafaka da istemiyorum yüzünü görmek istemiyorum diyip konuşuyor
Bu evlilik yürümez kardeşim, belki eski nişanlısına inat seninle evlendi sonra da pişman oldu, sal gitsin evde huzur olmazsa daha öok döküntü çekersin en iyisi boşanmak, bulursun inşallah daha iyisini
Rabbim vicdan azabından nefes aldirtmasın insallah artık her gece ağlıyorum ona karşı yaptıklarım karsiliginda onun bana yaptıkları zoruma gidiyor
Allah sabır versin kardeşim, umarım iyi birisine denk gelirsin de yüzünü güldürür ve mutlu bir evliliğin olur ama bununla olmaz evde saygı kalmamışsa o evliliğin sürmesi çok zor insan eve geldiği zaman huzur bulmalı
Aklı diğerinde kalmış.
Ve buda benim canımı yakıyor ama seviyorum vazgeçemiyorum unutamıyorum
Sizinki de sadece alışkanlık, bağımlılık. Vazgeçilemeyen bir şey olamaz. Sizi şu anda istemiyor diye daha da bağımlılığınız artıyor. Hepsi bu. Destek alın daha kolay atlatacaksınız.
Ne gibi destek almam lazım
Boşan sen de
Zor valla kardeşim.