Eşimle boşanma kararı aldık yardımcı olur musunuz?

1 nasıl boşanma davası açacağım?

2bosanma ve sonrasında ki süreç nasıl olur? Yani adliyeden çıkıyoruz eşimin ailesi gelecek onlarla herhangi bir sorunum yoktu nasıl vedalasacagim?

3. esimle telefon yüzünden tartıştık kardeşim reels videosunu beğenmiş bu da kıskançlık yaptı telefonu vermedim diye. olaylar büyüdü. cunku onun da telefonu kilitli o da benim kurcalamama izin vermiyor.

Bosanalim dedim bende, git artık bıktım git nereye gidiyorsan sabah git aç dedi. anlasmali olacak dedim bende o zaman çocuk sende kalmayacak yatilida kalmayacak dedim çocuk 1 yaş bu arada.

Para da bırak dedim giderken lazım olur orada dedim, daha benim verdiğim paraya acizsin senden bir halt olmaz dedi bana.

Sonra yine tartıştık üstüne bu kapıdan çıkarsan bir daha gelemezsin dedi bana. bir hafta sonra gel beni al diye arama beni dedi eşyaları topluyordum az önce şöyle yapma hep eşyaları topluyorsun gazel yapıyorsun demek istedi. ne müstahak bu adama...
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada eşim alkolik dışarı bağımlı. benimle iletişim kurmayı pek sevmez, hırsız gibi eve gece yarısı girer öğlen evden vikar ise gider. kahveye her akşam gider birde.
Eşimle boşanma kararı aldık yardımcı olur musunuz?