Aramızda 6 yaş var benden büyük ben 26 o 32 ilk baslarda ben hevesle evlendim oda kabul etti tabi ama şu an son zamanlar içimde pişmanlık var aslında nisanliyken nişanı atmayı düşündüm annemi aradim annem yolumdan döndürdü şimdi melek gibi bı kızım bı oglum yolda sogudum tartışıyoruz oda beni seviyor ben onu ben ona yaşında vuruyorum biliyirum uzukdugunu ama diyorum ve bende üzülüyorum ne yapmam lazım psikiyatriye mi gitsem sizce
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sana bir tavsiyem var dostum benim eşim benden 10 yaş büyük senin eşin senden 6 yaş büyükmüş inan bana senin eşin seni senden daha çok seviyo ve seni çok büyük felaketlerden kurtarır bunuda bil
Dayı böyle baba gibi yorum olsun başımın üstüne yeri olsun ne gibi abi felaketler?
Bak güzel kardeşim eskiden kız erkekten küçük olması iyiydi ama şimdi devir değişti ortalık ve ortam çok bozuldu güven ortamı bitti senin eşin senin hayatta aldatmaz bu bir ikincisi senin eşin çok tutumlu olur ve çocuk varsa çocuklarına çok bağlı olur üçüncüsü bereketli ve huzurlu bir yuvan olur kardeşim eşin senin sözünden hayatta çıkmaz gün gelir felaketten kastım eşinin hisleri seninkinden daha baskın çıkar ve gerek ticarette gerek ofkelendiginde sana firen yaptirir
Abi valla yemin elin opulur ya yemin dediğin aynısı tıpa tıp her şey bir
Tabiki bir zaman sonra cinsel anlamda belki sogursun fakat bunun telafisi var ama yıkılan ailenin ve huzursuzluğun telafisi yok sana tavsiyem eşine sahip çık bu sana Allah'ın bir lütfu ve çok büyük bir nimeti gün gelir zengin bile olursan bu eşinin sayesinde olur onun bereketiyle olur
Başka anlatirmisin abi ya
İnsallah abi zengin olsam seni görsem illa gorurum ki abimize bı güzellik yaparız bunu bı yere not al abi birgün karsilasiriz dediklerin olursa seni tebrik ederim
Bak ne olursa olsun ne yaparsan yap o seni hayatta birakmicak kesinlikle birakmicak
Benim eşim benden 10 yaş büyük kardeşim tecrübeyle sabit konuştum merak etme
Evet cocugum var abi biri kız biri yol inşallah ama şimdi bakıyorum herkezn kendine küçüğünü yasitini almış tek soguklugum bu ama bazen dediğin tutum konusu sevgi konusunda güvenim tam ben onu onun kadar sevsem zaten evliligimiz kiskanilir
Valla ne yalan diyim aldattım onu 22 yaşında kızla ama birakmadi affeti büyük gösterdi ben gel diyorum ne olursa olsun eşimin değeri yeri bende her zaman kadim büyük olucakdir bir gün büyük bı başarı elde etsem de onu hep sevicem ondan kopamiyorum işte tecrube diye guveniyorum sana
Bak ben evlenirken hiç bir şeydim kardeşim inan bana sıfırdim eşyalarım bile ikinci elden aldık ikimiz aldık beş kursumuz yoktu
Siz nasıl tanıştınız nasıl evlendiniz yenge biliyodu yaşını? Nasıl oldu
Kardeşim aldatsanda bırakmaz merak etme cunki eşin seni seviyo ama bu halin bu aldatma işlerin devam ederse ve çocuğun varsa eşin sadece senden vaz geçer ama ginede seni sever
Devam mı değil abi vallahi elimde değil bazen ne bilim yasitlarimi görünce işte tutamiyorum ama yinede asla birakmam
İki çocuğum var dedim ya
Ben her doğan evladimda esiminde duasında ALLAH BANA bir şey lutfetti 1 oğlum doğdu iş buldum ikinci oğlum doğdu ehliyetimi büyüttüm tır şoförü oldum 3 oğlum doğdu tır aldım ve iş sahami büyüttüm ne zamanki zinaya ve faize bulastim her şeyim gitti
Abi ben öyle dükkan açtım tam kendimi toparlarken kötü işlere girdim fisim çekildi Allah'ın lutfu demekki eş
Şimdi tekrardan sıfırdan başladım Gine işlerimi büyütmeye çalışıyorum ama daha eski hatalarımı yapmamak üzere kendime söz verdim
Bende abi tövbe asla bı daha yapmam Allah'ın izniyle
Yaa egerki kötü islwre bulasmasan sende yürür giderdin kardeşim bak ilk evlendigin zamana bak birde şimdiki zamana farkı göreceksin merak etme cenabı Allah seni hazirliyo şimdi daha büyük imkanlar karsina çıkaracak merak etme ama sabırlı ol mazideki hatalarından hep vicdan azabı cek Allah nezamanki pişmanlığını görür iki evladın var bak onların rızkını senin elinle veriyo korkma cesur ol
Abi anlamadım Hızır misin bı uyarı cimisin habercimisin bilemedim dedikleri doğru olursa çok şok olurum bak harbi sakasiz diyorum çabalıyorum evet aklım başıma geldi artık çok şükür
Çapından küçük islete Girme çapından büyük işlere gir eşin senin arkanda merak etme onla paylaş her şeyi o sana akıl verecek seni yurutecek
Ya dayi sen Hızır as ya da Mehdi olmayasin?
Sadece biraz ruhen daralacaksin bunalacaksin gerek maddi gerek manevi tam bittim dediğin anda cenabı Allah seni yedertecek merak etme sen
Sadece eşinle muhabbetini geniş tut ve onla sık sık cima da bulun özellikle cuma akşamları bunu yap bak izle gor bu riski cenabı ALLAH İKİ ESİN ARASİNDAKİ muhabbete vermiştir eşini hoşnut etki Allah'ta seni sevindirsin özellikle cinsel durumlarıniz bol olsun izle gor
Abi sen Mehdi misin?
Bol bol vakıa süresini oku kuran biliyorsan bilmiyorsan her gün dinle göreceksin islerin acilacak
Sorun yok o konuda reis
Yok be kardeşim senin gibi bir Ademim bende
Abim benim tek sorunum var kucukkukten gelen dini konu eşim de biliyor dinsizim :( içimden gelmiyor vallahi
Dinsizim derken müslüman degilmisin
Valla abi bilmiyorum bu gerçekten kendime çok kızıyorum namaz niyazin bı eşim var bense ne iman ne din inanç var vallahi kendime lanet okuyorum hep
Yok abi maalesef
Kendim bildim bileli İslam dini biliyorum fakat müslüman değilim
Esin müslüman sen gayri muslimmisin yani?
Bu kahr ediyor hergun hergun bı turlu islama kavusmadim lanetlendim ne oldu bilmiyorum
Evet
Ananan baban muslumanmi?
Evet annem babam müslüman
Bak güzel kardeşim her şeyin sırri var senin sırrın eşinde nasibinde onda git güzel bir gusül abdesti al önce banyoda
Dini konunun her şeyini biliyorum içimden iman etmek gelmiyor yeminle ne yapsam bı turlu ulaşamıyorum İslam'a bı turlu çok istiyorum
Sonra al eşini karşına kelime-i şahadet getir önce ve hep estağfurullah çek tövbe et Allah'ın vaadi var nasıl ve ne çeşit bir günah işlersen işle affedecek
Cenabet çok gezdinmi?
Mastürbasyon çok yaptinmi?
Gezmem asla
Sözümü yanlış anlama ama kendi cinsinede ilgi duymuş muydun hic
İnsanlik olarak asla
Valla bu ilgi cocukluktan beri var ilgi hala var dissa erkek gibiyim içimdeki kadın asla olmuyor öldürmek istiyorum ve yasiyor şükür ki öyle kötü şeyler yapmam da sadece escinselik işte lpgt su değil asla abi
Şimdi kardeşim benim bereketsizlik olmuş sende sadece hepsi bu
Düşünüyorum diyorum arkadaş bir erkek nasıl bı erkeğe igli aşk duyar bekarken tabi şu an fazla öyle değil icimdeki kızı olduremiyorum icimse sir kalicak eşime acılirsam beni bırakır
Bunlar seni bozmuş kardeşim iste sadece
Bilmiyorum abi bana bu kaderi nie yaşatıyor Allah'ım vallahi elimde olmayan şeyler resmen akıl mantik sigmiyor ama kabul etmek istemiyorum da
Bilmiyorum abi kendimden nefret ediyorum sadece
Bak bir çok erkekte var bu durum inan bana bendede bir zamanlar oldu ama ben aştim bu durumu yemedigim bok kalmadı ama sadece tövbe etmen gerek kendine gelmen gerek hepsi bu
Hiçte etme sadece dediğim gibi gusül abdesti tazele önce sonra sehadetini tazele her gün 100 defa şunu oku Laa ilahe illallahul melikul hakkul mubin 100 Çude Muhammed'urrasulullah de
Bak bu sirrida verdim sana
İşlerin her şeyin düzelecek merak etme sen
Amin abi zaten niyetim o gurbetciyim memlekte gidiyim hayırlısı onunla konuşup iman edecem insallah ot gibi yaşamın anlamı yok
Allah'ın rahmetinden ümidini kesersen perişan olursun Allah'ın rahmetinden ümidini kesmiceksinki Allah'ta senden ümidini kesmesin
İnşallah abi amin Allah büyük abi tek sahibimiz vardır bir bildigi elden iman edip tövbe gerekir yapacak bı şey yok
Memlekete gitmeden et tovbeni bak boyle tövbe et gusül aldıktan sonra
Tamam abi sen rahat ol zaten tövbe edicem hayırlısı ile aha şimdi abdest alıp tövbe etmeye gidiyorum abi namaza baslicam
Estağfurullah estağfurullah estağfurullah el azim elkerim ellezi laaa ilahe illahuvel hayyilgayyume ve etuğbu ileyh de üç kere inşallah Allah tovbeni kabul ettiği gibi seni huzuruna çağıracak merak etme istesende istemesende çağıracak seni huzuruna namaza
Her gün 100 defa dediğimde unutma ummadık kapılar açılacak sana
Tamam abi
İyi aksamlar kardeşim
Sanada abi
anlamadım karına mı vuruyorsun
Ne vurması ya yaş sorunu benden 6 yaş büyük ve diğer tartışmalar işte en ufak konuşmada alinip ağlıyor ve ufak bı şeyde bile artık bunaldım ağlamasıni bile umruna almiyorum