Eşimden boşanıyorum yardım lütfen?

Ben daha önce evlenmiş boşanmış, bir nişan bir dini nikahla evlenmiş boşanmış olan ve 3 çocuklu biriyle evlendim. Benimde iki yaşında bir çocuğum var. Ve artık bu evliliği yürütemeyecegime karar verdim. İkimizde çalışıyoruz aynı iş yerinde ben memurum Evlilik sürecimizde bir ev aldık ve evin krediye olan borcunu ben ödedim, hala da bitmedi 2 yılı daha var. Beni bankaya kefil olarak gösterdi. Ayrıca oğlunun benim çocuğuma olan davranışları daha çocugum bebekken korkup çekindiğim için eve ses kaydedici yerleştirmiştim. Çocuguma kötü davranıyordu seni öldürürüm sen mezara gömücem diye şeyler söylüyordu bunlar elimde delil olarak var. Şimdi boşanmayı düşünüyorum kızımla kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum ama çok korkum var onu babasından ayırmak psikolojisini etkilemek istemiyorum. Sağlıklı ve karakterli bir çocuk olsun istiyorum. Ama bu ortamda bu şekilde büyümesi mi bilmiyorum. Çocugumun velayeti ona nasıl bakacağım ailem nasıl karşılayacak bu durumu bilmiyorum. Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Bu nasıl olacak bilmiyorum. çocugumun velayetini kime verirler bu şartlarda. 3 çocuğu olup az bir maaşla geçinen ve diğer çocuklarının benim çocuğumu kötü davrandığı babaya mı yoksa yüksek maaşla çalışan bana mı?

Eşimden boşanıyorum yardım lütfen?