- Aile & Toplum konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılElbette, size yol gösterebilirim. Eşini seviyor ama boşanmak istiyor olman, oldukça zor ve karmaşık bir duygu durumu. Bu durumda, öncelikle kendi duygularını ve düşüncelerini anlamaya çalışmalısın. Eşini neden sevdiğini, neden boşanmak istediğini iyice düşünmelisin. Bu süreçte, bir terapist veya evlilik danışmanından destek almak da faydalı olabilir.
Eşini sevdiğin halde boşanmak istemenin birkaç nedeni olabilir:
Eşinle aranızdaki sorunlar çözülmez gibi görünüyor olabilir.
Eşin, senin için doğru kişi olmayabilir.
Eşinin seninle aynı değerleri veya hedefleri paylaşmayabilir.
Eşinin senin ihtiyaçlarını karşılamıyor olabilir.
Eşinin sana saygı duymuyor olabilir.
Eşinle boşanmak istediğini ona açıkça söylemelisin. Eşinin boşanmak istemediğini söylemesi, senin için zor olabilir. Ancak, onun duygularını ve düşüncelerini de anlamaya çalışmalısın. Eşinle boşanma konusunda ortak bir karara varamıyorsanız, bu durumda bir avukattan hukuki destek alman gerekebilir.Boşanma, hem senin hem de eşin için zor bir süreç olacaktır. Bu süreçte, duygusal olarak kendini desteklemen ve güçlü kalman önemlidir. Boşanma sürecini daha kolay atlatabilmen için yapabileceklerin şunlardır:
Arkadaşların ve ailenden destek al.
Boşanma konusunda bilgi edin.
Boşanma sürecini planla.
Boşanmadan sonra hayatına nasıl devam edeceğini düşün.
Boşanma, senin için bir son değil, yeni bir başlangıç olabilir. Boşanma sürecinden sonra, kendini daha iyi hissedecek ve mutlu olacağın bir ilişki yaşayabilirsin.İşte sana yardımcı olabilecek bazı ipuçları:
Eşinle konuşmaktan korkma. Eşinle boşanmak istediğini açık ve net bir şekilde söylemelisin. Eşinin duygularını ve düşüncelerini de anlamaya çalışmalısın.
Bir avukattan yardım al. Boşanma süreci, hukuki açıdan karmaşık olabilir. Bu nedenle, bir avukattan yardım alman faydalı olacaktır.
Boşanma sürecini planla. Boşanma sürecinde, mal paylaşımı, nafaka, velayet gibi konularda bazı kararlar vermen gerekecektir. Bu kararları vermeden önce, bir avukattan veya evlilik danışmanından yardım al.
Kendine zaman tanı. Boşanma, hem duygusal hem de psikolojik olarak zor bir süreçtir. Bu süreçte, kendine zaman tanı ve duygularını ifade etmekten korkma.
Umarım bu bilgiler sana yardımcı olur.21 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkür ederim 🙏 bugün çocuklar okulda iken yanima geldi, konuştuk epey. 🙏
En İyi Cevaplar
+1 yılÇocuklar henüz küçükler sanırım ayrılsanız bile sizinle kalma durumları yüksek dediğiniz gibi nasıl bakacaksınız. Aileniz ne diyor bu duruma büyükleriniz size destek çıkıyorlar mı? Belki baba evine döner orada kalırsınız. Anladığım kadarı ile eşiniz duygusal bir değişim geçirmiş ve o heyecan sevgi etkisini yitirmiş. Mahkum olarak görmeyin sonuçta çocuklarınızın babası ve bir çözüm aranacaksa onunda bunun bir parçası olması lazım. Bir ömür birlikte olmak için yola çıkıyor ve söz veriyorsunuz. Her şey aşk sevgi değil bunlar zamanla bitebilir insanlar değişebilir hayat koşulları psikolojik etmenler vs etkili olur. Fakat evlilik bunların çok üzerindedir hayat arkadaşlığıdır yoldaşlıktır iyi günde de kötü günde de birlikte olmaktır sadık olmaktır. 50 yıllık evlilikleri ayakta tutan bunlardır. Yani ailelerinizi de araya koyarak etraflıca değerlendirin derim. Bir kadın olarak sizin kendinizden fedakarlık ettiğinizi görebiliyorum fakat çocuklar böyle bir ayrılıktan fazlası ile etkileneceklerdir.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir uzmana başvurun, duanızı edin. Eşinizle eski anılarınızı anın hem o hem siz fiziksel ve ruhsal değşiklikler yapın sizin faydanıza olacaktır.
Cinsel manada da sıkılaştırın. Yani evin havasını değiştirin. Kokular veya tütsüler ortam değilsn. İnanın iyi gelecektir boşanmak zor bir şey görüdğüm kadarıyla eşiniz sadakatsiz değil şiddet aldatılma yok. Sizde bir uğraş bulun spor yapın. Kafa dinleyin. Çocuk var ama kendinize dikkat edin. Yani kendinizi rahatta bırakın. Çocuk olabilir ama karı koca ilişkisini sıcak tutmamız gerek iş size düşüyor psikolojinizi anlıyorum ama yenide canlandırabilirsiniz. Biz kadınız ve biz kadınların yapamayacağı şey yok yuvayı dişi kuş yapar derler ya o şekilde. Cilveniz , eşinize kendi alanında muameleniz farklı olsun emin olun onuda etkiler siz böyle olsanız oda sizin için mutlu olmanız için herşeyi yapar. Mutlu edin mutlu olun, çocuklarınıza gülün her daim. Bir aile olarakta gezin dolaşın yemek aktiviteler yapın. Ama önceliğiniz siz olun kendinize bakın bence bunları düşündüren şeyler rahatsızlığınız bunca yılın birikimi psikolojisi üzerine durmayıp değişikliklere devam.11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
Allah şifa versin. Bir görüşe verdiğiniz yanıtı okudum ve anladım sanıyorum ki. Sizi yalnız hissettiren ve kötü gününüzde acılarınızı arttıran birine tahammül etmeyin. Öncesinde her şey daha farklı ve güzel olabilirdi lakin her insan değişiyor ve bir süre sonra özüne dönüyor. Görüyorum ki eşiniz zaman içinde merhamet ve anlayış duygusunu kaybetmiş. Ben şuna inanıyorum, bir karar aldığınız da Allah size bir şekilde destek oluyor. Boşanma düşünceniz varsa boşanın zira size sadece zarar veren biri. Şiddet sadece fiziki olmaz. Ruhsal şiddet de gösterilebiliyor ki bu en yaygını. Rızkı veren Hüda'dır, O'ndan ümit kesilmez. En azından ayrıldığınızda çocuklarınızla ilgilenirken "beni anlamayan bir eşim var" derdiniz olmaz. Daha özgür hissedersiniz kendinizi. Lakin gerçeklik penceresinden baktığımızda gerçekten her manada zorlanabilirsiniz. Çocuklarla ilgilenmeniz ve eğitmeniz sizin için daha zor olabilir. Yemek yapmak, evle ilgilenmek ve çalışmak.. Hepsi sizin sorumluluğunuzda olacağından yükünüz de haliyle artacak. Allah yardımcınız olsun, çok zor bir durum.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendine macera arama. Çözüm odaklı düşünerek çözüm bulabilirsin belki. Çözümü bulamıyorsan deneyim sahibi büyüklerine danış
31 Yorumla
Soran+1 yılDanisabilecegim biri olmadığı icin buraya soruyorum.
+1 yılBen annemden biliyorum. Mesleği yoktu gidecek ailesi ve başka yeri yoktu babama katlandı. Sonra mutsuz geçen yıllar ve mutsuz büyüyen 2 çocuk oldu. şu an işe girdi çalışıyor ama o zamanlar işsizdi.
Sana tavsiyem kimseyi dinleme. Çocuklar var babasından ayırma boşanma diyenleri de dinleme. İnan hiç kimse ailesel sorunlar yaşamamış ve hayatında hiç evlenmemiş gelip sana tavsiye veriyorlar. Tuzu kuru sorun yaşayanı asla anlamaz. şu an belediye kreşleri var. Özel kreşten dahi iyi bakıyor ilgileniyorlar. Bir iş bul sonra uygun ev tut kendi ayaklarının üzerinde dur zaten çocuklara babası nafaka da verecek buda doğal olarak kreş paralarını karşılar. Ek olarak her istediğinde gelir görür sonuçta farklı şehre gidecek değilsin.
Sonra tek daha huzurlu mutlu olursun. ya da bir gün aşık olursun hayatın tamamiyle değişir20 YorumlaAile & Toplum konusunda 844 cevap paylaştı. Bence şu hayatta her şeyin çözümü var biraz sorunlar üst üste gelmiş.
İnan sevmese kimse kimsenin hayatında zorla durmaz.
Onu anlayama çalış belki bir derdi var.
Erkekler biz kadınlar gibi her şeyi anlatan biri değil.
Hem Allah size 2 tane güzel evlatlar vermiş.
İnan ileride pişman olursun.
Evlilik kolay kurulmuyor.12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏 ilk defa bir kavgamız sonrası sessiz kalmış kabuğuma cekilmistim. Gelip özür diledi konustuk. Dilerim bundan sonrası farklı olr🙏
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öncelikle geçmiş olsun. Eşinde biten birşeyler neler. Seni boşanmaya doğru yönlendiren. Acaba artık çalışamıyor olmanın pisikolojisimi seni rahatsız ediyor. Sen konuşmayı dene çocukların olmadığı bir anda bağırıp çağırmadan ağlamadan kendinden emin bir şekilde cevabı yuvarlak olmayacak sorular sorarak kocanla meseleyi konuş.
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Üniversiteyi dahi kendim calisip para biriktirerek okudum, birilerinin eline bakmak bu acidan beni rahatsız ediyor evet, kullandığı bazi kelimeler cok fazla canımı yakmisti dün. Ki onunda vicdaninin rahat etmedigini gördüm bugün. Cocuklar okudla iken yanıma geldi ve konuştuk 🙏
Soran+1 yılTeşekkürler 🌺
+1 yılMerhabalar
Nasılsınız öncelikle sakin ol biraz yalnız kal yalnız dolaş kafanı dinleani karar verme çünkü boşnmak sizi değil çocuklarınızı etkileyecek çocuklar olumsuz etkilenirlerse ileride psikolojik sorunları olabilir tam olarak sorun nedir11 Yorumla
Soran+1 yılYukarida yazdigim, asagida biri baska biri mi var diye yazmış ama alakası yok. Yani en azindaj benim adıma yok. O da karakterine yakistirip yapmaz diye düşünüyorum.
Aile & Toplum konusunda 966 cevap paylaştı. Yani her evlilikte tartışma olur ama sizi en çok etkileyen en büyük sorun neyse onun üstüne odaklanın sürekli konuşun ılımlı olarak yaklaşın şimdi sizin hastalığınız ve maddi konular falan varsa onunda stresi ve sorumlulukları fazlalaştığı için böyle davranıyor olabilir
Bu arada sizede çok geçmiş olsun20 Yorumla
+1 yılÖncelikle çocuk yapıyorsanız ortada yüz kızartıcı suç yoksa boşanmayı unutacaksınız hakkınız yok ki o çocuk annesiz veya babasız yetişsin gelelim sonraki konuya belkide adam bunalmıştır erkekler bizim gibi değil çocuklara evde sürekli konuşan bir kadına dışarda ekmek aslanın ağzında kaldıramıyor ne oluyor her şey ters tepiyor adam kaçıyor işin içinden çıkmayı bilmiyor bence biraz sakin kalın sürekli konuşmayın biraz sessiz kalın akışa bırakın her şey düzelecek sizde negatif yönlerini görmeyin güzel bi pencere açın iyi taraftan bakın ne güzel iki tane sağlıklı çocuğunuz var bunu mutluluğa çevirecek olumlamalara tutunun
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılSorun ekonomik gibi görünüyor. Online işler yapabilirsin. Kendini tek başına geçinememekle durduruyorsun ama eşinin tek başına çalışırken hem sana hem de çocuklar bakmak konusunda stres yaşadığını görmüyorsun. Bu yüzden ekonomik olarak katkı sağlarsan sorun ortadan kalkacak
10 Yorumla Seviyorsun ayrılmak istemiyorsun ayrılma. Kolay değil isten cikmissin belki adam zorlanıyor biraz anlayış göster. Birnhaftabkafar annene teyzeme bı yere git ya da aranızda bir bağ oluşturun sevden daha önemlisi saygıdır ve çocukların yanında kavga etmeyin çocuk gördüğünü yapar. Onlarında ileride bunları yaşamasını istemiyorsanız küçük bir pasta eşinize bir sürpriz otur onunla maç izle bakış açınızı değiştirin artık hayat zor.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,3b cevap paylaştı. Suç kimdeyse önce sakince oturun, 2 tane kahve yap karşılıklı olarak sakince kahve içerek sorun neyse tartışın. İnat ve gururu bırakın. Birbirinize ilk baştaki arkadaşlık içgüdüselliğini tekrar hissederek arkadaşça saygı çerçevesinde tartışma yapın. Evliliğiniz monotonlaşmış.
10 Yorumlasakin ol önce! atmak etmek çocukları olan kadın için anne için düşünülmeyecek şeyler. Öbür dediklerine gelince belliki adamın tutkusu bitmiş belkide başka biri vardır. Sende baya asil düşünmüşsün önünü açmak adına ve kendinide tüketmemek için. Ayrılıksa ayrılık yapacak bir şey yok. Sonrasında sen böyle iyi niyetli olduğuna göre merak etme sahibin seni ortada bırakmaz...
10 YorumlaSaçmalama kendini nereye atacaksın hiç yoksa 2 tane çocuğun var. Eşinle problemizin ne? Çözümü yok mu? Neden konuşulmuyor kendisiyle? Biraz sakin olmanda fayda var bence saçma sapan şeyler düşünme. Sağlık sorunların ne acaba neden çalışamıyorsun?
12 Yorumla
Soran+1 yılCrohn ve romatizma var, beni en çok zorlayan ikisi. Agir isler zaten yapamıyorum, evde bile zorlaniyorum. İsim masa başı idi, ama ev, cocuklar derken tempo yoruyordu ayda 2 3 defa acillik oluyordum. En son ayrilmak zorunda kaldim. Eşim bilmiyorum, konusmayi denedim defalarca. Bir anda olan birsey de değil zaten. Cok uzun zamandır bu sekildeyiz.
Rahatsizligimdan dolayi cok fazla ağrım oluyor ve her ilaci kullanamıyorum. Dun disardayken nobet i eczaneden ialc alalım dedim, neyse arada kaynadi. Bugün sabah eczanenin onunden gecerken yine söyledim. Durmadı, geçtikten snra da geri donemem şimdi vs dedi. Eve geçtik, arac kullanirken bacaklarım ve ellerim cok kasiliyor, o yüzden mümkün oldukca kullanmamaya calisiyorum, Şu an buraya bile tek elle yazıyorum dönüşümlü. Kac defa söylememe rağmen gitmedi, birde bana abarttigimi, duygu sömürüsü yaptigimi falan söyledi. Ki ben o saat agridan yuruyemiyordum. Yani basitce aci çektiğimi bile bile, hala bu sekilde davranıyor. Sonra kalkip kendim gittim bir sekilde. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, kimseyi de hastalıkla sinamasin. Canını alsın ama en yakinin dahineline düşürmesin.- +1 yıl
Kesinlikle çok haklısın. Sen eşimi seviyorum demişsin ama seni dusunmeyeni kim olursa olsun sende düşünmeyeceksin seni sevmeyeni değer vermeyeni sende sevmeyeceksin. Üzüldüm bu tarz bir çıkmazda olmana ama hiçbir şey senden önemli değil. Çocuğun için kendin için mantıklı düşüneceksin yapacak bir şey yok maalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten bir sorun yoksa bence ayrılmayı düşünmemek daha doğru olur. Ayrılırsan da çalılmadığın için yine eşinden para alacaksın. Tazminatla alırsın o daha kötü. Bilmiyorum çocuklarla başka ailesi olursa zaten pek ilgilenemez. Sorunu çözmeye onu anlamaya çalış bir süre daha. Olöadı sen teklif et ayrılalım seni mutsuz görmek bana ve çocuklara yansıyor de.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYol gösteremem ama yaşadığınız sağlık sorunları beni çok üzdü. Umarım bir tedavisi vardır ve eski halinize bir an önce dönersiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelden özele ilerlemelisin bu tarz durumlarda. Genelden bakmaya devam edersen hiçbir yere varamayacaksındır. Neden kavga ediyorsun? Neden konuşamıyorsunuz mesela? Aranızdaki çekimi yeniden arttırabilecek ne gibi şeyler yaptın, unutma erkeği eski tanıdığın hale getirecek olan şey farklılaştığını ve hala dikkat çeken bir kadın olduğunu göstermektir.
10 YorumlaAilen ya da gerçekten güvendiğin eş, dost, akraban varsa onlarla da kalabilirsin. Bir de acele karar verme derim. Sen şu an hassasın doğal olarak, sana her şey farklı gelebilir. Ama 2 çocuğun var baba yanında daha rahat olurlar
20 Yorumla
+1 yılEsini sakin bir aksam karsina alip burada yazdiklarini bir bir ona söylemen lazim. Düsüncelerini, hislerini felan.
Eskisi gibi birseyleri cözemiyoruz konusamiyoruz felan diye yazmissin ama konusmadan cözemezsiniz maalesef. Yani bir sekilde konusman gerekli. ya da cocuklarin kücük ise komsuna veyaarkadasina gönder, esine güzel bir sofra hazirla ya da cezer felan cikar meyve cikar mum yak ve biraz sohbet etmeye calisin. Konusarak hersey cözülür, baska sekil zor yani🫤30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani anlattığın kadarıyla senin evliliğin son noktasına gelmiş ama tabi neden eskisi gibi konuşup çözemiyorsunuz ya da çözemediğiniz konular nedir tam olarak bilmiyorum bence biraz daha zorlasan sanki üstesinden gelinebilir gibi duruyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsevip de sirf bazi seylerde anlasamiyorsunuz tartisiyorsunuz diye bosanilir mi. Bunu iki yetiskin insan olarak oturup konusacksiniz neyimiz eksik neye ihtiyacimiz var eskisinde olup Şu an olmayan ne bilim bi danisin bu evlilik bilmem neleri oluyor fikir vs veriyorlar onlar da yardimci olur ama boyle hemen bosanmak neymis ustelik seviyormussun...
02 Yorumla
Soran+1 yılHemen olur mu Allah askina. Bir anda da aklima esen bir şey değil. Sadece çocuklarımı huzursuzluk içerisinde büyütmek istemiyorum. Bana deger vermeyen, saymayan biri ile aynı ortamda onu buna mahkum etmek istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılben daha ne diyim ki ablacim sen kendi kararini cevabini kendin vermissin zaten bizden ne istiyorsun ki bu soruyu sorarak anlamadim...
- Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak yerine profesyonel bir yardım almanızı tavsiye ederim ama bunun için iki tarafında istekli olması gerekiyor. Eşinizi karşınıza alın ve durumun ciddiyetinden bahsedin..
10 Yorumla
+1 yılKac yıllık evlisiniz evliliğiniz monotonlasmis olabilir 10 gün falan binyere gitdebilseniz biraz iyi gelir gibi imkan var mı ailemizin yanina olur uzaksa biraz uxaklasin evden
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılkendini bi yerlerden atmak yerine bi doktorla görüşün bi fikir alın beraber bi terapiye falan ykatılın aranızdaki eksikleri doldurun sevgi bitmiş ama saygıyı kaybetmeyin bari
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 749 cevap paylaştı.
+1 yılÇift terapistijne gitmeyi denedin mi. belkide işsiz oldugun için kendini kötü hissediyorsun bud a evlelşğpine yanısyor
10 Yorumla Bir yerlerden atlamak çözüm olsaydı hepimiz atlardık. Sakın yapma öyle bir şey ve en başta çocuklarını düşün
10 YorumlaSeviyorsun bu bile ayrılmamak için bir neden,
Oturup konuşunca çözülecektir.
Ayrılmak son çare10 Yorumla
+1 yılAbla tartismalar cocuklara yansıyo diyosun ama bosanmak onlar icin travma gibi bisey cocuklar daha kötü olur emin ol bence konusarak halledebilirsiniz ya
12 Yorumla
Soran+1 yıl'sizin icin' diyerek bizi o kavga ve tartismalarin icerisinde buyuten bir annem var. Herseye 'sizin icin' dedi, ama biz o ortamda her gün alt üst oluyorduk. Çocuklarıma ayni şeyi yaşatmak istemiyorum.
- +1 yıl
Abla ne bilim bosan ozaman
+1 yılGerçek sevgi sadakat bağlılık böyle durumlarda lazım
10 Yorumla
+1 yılValla devir öyle zor olduki boşanma her iki tarafida köyü duruma sokuyor evlilikte herseyin ustesinden gelinir bu boşanmayi bi cikarin artik kafanizdan tabi aldatma falan onlara bir sey demiyorum ama ufak tefek hatta buyuk problemler bile cozulur...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 559 cevap paylaştı. kac yillik evlisin peki birde mal varligi onemli her sey yari yari ya bosa inca biliyorum sun
01 Yorumla
Soran+1 yıl11 yil.
- Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılNiye seviyorsun Niye boşanmak istiyorsun boşanacaksan sevme seviyorsan boşanma
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Aranızda bir birinize karşı tahammülsüzlük oluştu değil mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Böyle devam etmez ablacım bı yere kadar çözebilirsiniz biseyleri ayrılmak en mantiklisi ki ona karşı soğukluk hissediyorsan bitmiştir zaten
20 YorumlaSakin aklına öyle şeyler gelmesin ondan sonra çocukların psikolojisi ne olacak
23 YorumlaKavga etsen bile kocanla konuş. Eğer bir evlilikte kavga bile bitmişse her şey bitmiştir.
10 Yorumlanasıl oluyorda bir şey olmadan birşeyler bitti hissediyorsun. aklım almıyor. korkuyorum da bir yandan
00 YorumlaSenin boşanman değil acilen bi psikiyatriye gitmen gerekiyo pek normal değilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDestek alın eşinizle beraber
10 Yorumla
+1 yılAile piskoloğlarına gidin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce sakin ol ve çocuklarını düşün
10 Yorumla
+1 yılSakin ol zamana bırak
10 Yorumla
+1 yılYani eşinin iyiliyi için ondan ayrilmakk mi istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılcinsellik ilgi mi bitti
00 Yorumla
+1 yılBunu eşinle konuşmayı denedin mi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşler birbirini seviyor muydu ya
00 Yorumla
+1 yılÇocuk varsa boşanamazsın. Evlilik budur kabullen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer türkü geçinirsin ayaklarının üstünde dururdun ayrıl
00 Yorumla
+1 yılbaskasi mi var?
00 Yorumla
+1 yılÇocukların var seviyorsan boşnma
00 Yorumla
+1 yılAile terapistine gidebilirsiniz
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKaç yıllık evlisiniz?
02 Yorumla
Soran+1 yıl11 yıl
Cevap sahibi+1 yılDüzeldi mi peki?
+1 yılMadem karşına al oturt usulca boşanın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzel hayatınız da kötü mü?
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl?
- Aile & Toplum konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılEşinle konuş
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaşlığa patladım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirlikte oluyor musunuz
00 Yorumla
+1 yılMerhaba ne oldu en son? Durumun nasıl
02 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba. O da benim ondan uzaklastigimi düşünüyormuş 😅🤭 karsilikli konuşarak cozdugumuze inanıyorum, zaman gösterecek ☺️
- +1 yıl
İki ergen yani
Ailen falan yok mj
02 Yorumla
Soran+1 yılAilem var ama yok
Boşan
00 Yorumla
+1 yılKonu nedir peki asamaduginiz cinsel yetersizlik mi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSabırlı ol
00 Yorumla - Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne