Eşimi çok seviyorum ama boşanmak istiyorum?

Selam arkadaşlar cidden çok zorlu bi süreçten geçiyorum ve çevreme olanlardan bahsetsem evliliğimi bitirmek gereklilik gibi geleceği için size anlatmak istiyorum, sorun eşimin ailesi; oğlumun evi* olarak gördükleri için gelecekleri zaman müsade istemeden emrivaki ile geliyorlar, kendileri plan yapıp 1 gün öncesinden söyleyip *size gelicez!* şeklinde söylüyorlar (şehir dışındayız, yatılıya geliyorlar ve evimizde 1+1) kendi evimde fazlalık gibi hissediyorum (bunun çok fazla sebebi var, ailesi gelince ben yokmuşum gibi davranıyor vsvs ve eşimde bunlara şahit oluyor, böyle durumlarda eşim beni korusada annesiiiiiiii Duymamazlıktan geliyor ve beni seviyor gibi yapıp aslında oğlunu benden kıskanıyor) , eşime bu konudan ne zamannnn rahatsız olduğumu dile getirsem ; * ailem ne zaman gelse böyle yapıyorsun, beni sıkıştırıyorsun, üzerime gelme, çok yorgun ve sinirliyim, beni stres altında bırakıyorsun, onlar benim ailem ne diyebilirim vsvsvs* gibi şeyler söyleyerek konuyu konuşmaktan kaçıyor ve beni sözleriyle manipüle edip suçlu benmişim gibi hissetmem için elinden geleni yapıyor. ( ailesi dışında bana aşırı saygılı ve sevgisini kalbimde bile hissediyorum) Onu çok seviyorum ve oda beni çok seviyor ama bu konuda anlaşamıyoruz ne yapmalıyım? Aileme anlatırsam evine gel diyecekler ama bitirip bitirmemek konusunda inanılmaz kafam karışık lütfen bana fikir verin, ailesiyle olan yazmadım daha neler neler var, yani kısaca eşimi seviyorum ama ailesiyle eşi arasında dengeyi kuramadığı için boşanmak istiyorum ne yapmalıyım?

Eşimi çok seviyorum ama boşanmak istiyorum?