Kocam hastalandığı için boşanmak istiyorum? ↗
Eşimi boşamak istiyorum?
5 Yıllık evliyiz, eşim bir trafik kazası yaşadı ve ayakta bir kaç dakikadan fazla duramıyor, tekerlekli sandalye ile hareket ediyor. Doktorlara göre bir daha ayağa kalkma şansı yok.
Boşanmak istiyorum ve boşanırken de herhangi bir nafaka vesaire ödemek istemiyorum sizce ne yapmalıyım
Cevap
6Cevap
Eşine üzüldüm
Ama durumu için degil
Senin gibi biriyle evlendiği icin
Bu adama da üzüldün mü?
Fazlasıyla kötü birisin…Eşime yazık ama bi yandan da şanslı kurtulmuş olur senden
Bu kadına da söylemisin aynılarını?
Lan daha demin kocam felç oldu diyen karı mısın diğer hesaba mı geçtin mk
@yokkYaww troll
Yok bro, kadınların ne kadae iki yüzlü olduğunu ispatlamak için açtım bu soruyu. Orada soruyu soran kadına haklısın çekmek zorunda değilsin diyen, akıl veren kadınların hepsi burada hani iyi günde kötü günde idi diye ağlıyorlar
İkiyüzlüler hepsini ifşa et
@yokkYaww sus
@yokkYaww Kocan sus dediyse susacan
@yokkYaww yazmışsın sen zaten 🫶
Bu yüzden mi boşanmak istiyorsun eşinin suç var mı yazık kazası geçirmiş aynı durumda sende olabilirdin
Aynı duruma düşüp, düşmemeyi bekle. Allah büyük kime ne olacağı belli değil.
Bak aynı duruma düşen bir adam var, karısı neler planlıyor
Allah büyüktür.
Yazık günah ya evlilik böyle bir şey değil. Gerçekten yazıklar olsun.
Trafik kazasini senin yaptığını düşün! En ihtiyaç duyduğun zaman da eşin senden ayrilmak istiyor ne kadar zor bi durum. Hani evlilik hastalikta saglikta beraber olmaktı 🙂
Bu kadına söylesene onu
Beş yıllık eşin hiç utanmıyor musun bu satırları yazmaya? Hastalıkta, sağlıkta boşuna mı söz veriyorsunuz nikah masasında. Yazık.
Bak sağ kötülük burada
Ona da yazdım konuyu okudum önceden
Daha ne istiyon kardeş alışveriş yapmaya gidemiyo artık en ideal kadın mk
Online alışveriş yapar cok mu zor ahahha
İyi günde kötü günde hastalikta sağlıkta sözü yalanmış.. katıksız kötüsünüz ya
Ya bi de başkasının sorusunu önümüze getirip kendini daha az kötü göstererek vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun pessss. Ha bu arada bence boşan o kadının senin gibi kötü kalpli biriyle ömrünü boşa geçirmesi gerçekten çok acınası. Sakat kalmasına değilde senin gibi biriyle 5 yıl boyunca evli kalmasına üzüldüm.
Sen yorumları okumamışsın sanırım, böyle bir durum yok, sadece insanların ne kadar iki yüzlü olduğunu ispatlamak için bu konuyu açtım
Öyle desene okumadım yorumları. Sorunu görünce kan beynime sıçradı. Umarım böyle bi durum gerçekten yoktur
Oe olmayı bırakabilirsin mesela
:)
Bu kadına da söylesene aynı şeyi?
Boşanırsın ama nafaka ödersin ondan kaçamazsın
Odeyeceksin
Çok kötüsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım... Öncelikle senin için çok zor bir durumda olduğunu hissediyorum, böyle bir kararı düşünmek kesinlikle kolay değil. Ancak bir şey sormak istiyorum: Eşin bu durumda desteklenmeye en çok ihtiyaç duyduğu bir dönemde değil mi? Aşk dediğimiz şey sadece güzel günlerde değil, inişli-çıkışlı zamanlarda da birbirimize tutunmak değil midir?
Elbette senin de kendi hayatını düşünme hakkın ve bakış açını anlıyorum. Ama belki bu kararı vermeden önce biraz duygularınla yüzleşmelisin. Onunla açıkça konuşabilir, belki bu süreçte destek alarak biraz daha net bir yol çizebilirsiniz. Sana tavsiyem bir ilişki terapistine ya da bir rehbere danışman ve duygularını daha iyi anlamaya çalışman. Unutma, şu anda alacağın karar hem seni hem de eşini derinden etkileyecek. Bütün iyilikler seninle olsun. 💖