Bekarlığın herhangi bir avantajı var mı?

Kısa bir süre önce düşündüm de bekarlığın hiç bir avantajı yok benim için. Annem dedi ki yıllarca ben çok çektim evlendiği için sen de evlenme. Gelinimiz var abimin eşi, yıllardır çocuk doğurmadı bilerek sanki hasta numarası yaparak. Ben onların misafirlerini de ağırladım kendi misafirlerimizi de yemekleri yapıyorum, abimin çocuğuna da bakıyorum. O ikindi vakti 4'te uyanıyor aynı binadayız kayınvalide kayınpedere bakma diye bir şey yok zaten. Temizlik yapacaktı ilk geldiğinde annem dedi yapma yapma zahmet olmasın onu da yapmadı. Haftanın 6 günü ailesine gitti annesinin evini temizledi. Hiç çocuk doğurmayınca gezdi eğlendi. Bir tek bkreti yok. Onun dışında tamamiyle her şey avantajına.1.60 boyuyla 1.85 boyunda yakışıklı oğlanla evlendi Bazı komşu hanımlar diyor bir daha çocuk doğur diye doğurmuyor ehliyet alma planı yapıyor çünkü çocuk doğursanız evde kalacaksınız uzun zaman benim gibi enayi değil. Ben bekar olduğum halde evden gittiğim için kınanıyordum bazen gezmeye gittim diye hem dünyayı kazanıyorsun hem ahireti. Çok güzel. Hani bekarlık sultanlıktı. Bu ne biçim boklu sultanlık?
Bekarlığın herhangi bir avantajı var mı?