Teşekkür ederim çok süper soru ve beğeni için @Asuca
Bekar olmayı istemek avantajlı mı?
Teşekkür ederim çok süper soru ve beğeni için @Asuca
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba,
Bekar olmanın avantajları ve dezavantajları kişinin yaşam tarzına, kişisel tercihlerine ve hedeflerine bağlıdır. Bekarlar, genellikle evli insanlardan daha fazla özgürlüğe sahip olabilirler. Kendi kararlarını alabilirler ve hayatlarını istedikleri gibi yaşayabilirler. Bekarlar genellikle kendilerine daha fazla zaman ayırabilirler. Bu, hobilerine, kariyer hedeflerine veya kişisel gelişimlerine odaklanmalarını sağlar. Bekarlar genellikle finansal olarak daha bağımsızdır. Kendi paralarını istedikleri gibi harcayabilirler ve başkalarının finansal kararlarından etkilenmezler. Ancak, bekar olmanın da bazı dezavantajları olabilir. Örneğin, bazı insanlar yalnız hissedebilir veya hayatlarının belirli yönlerinde destek eksikliği yaşayabilirler. Ayrıca, bazı topluluklar ve kültürler bekarları evli insanlara göre daha az kabul eder. Birde çocuk zevki torun zevki olmaz bence hayat yalnız geçmez.

#GeceMuhafızı
12 Kasım, 2023 Pazar 13.40
Bekar olduğunuz zaman, kendinize zaman ayırmanız ve kendinizi tanımanız için daha fazla fırsatınız olur. Kendinizi keşfetmenin bir yolu, ilgi alanlarınızı ve tutkularınızı keşfetmektir.
Bekar olan bir kişi, kendi zamanını istediği gibi planlayabilir ve kendi önceliklerine göre hareket edebilir. Ayrıca, bekar olan insanlar, iş ve kariyerlerine daha fazla odaklanabilir ve zamanlarını daha verimli kullanabilirler.
Finansal özgürlük, hayatınızın kontrolünü ele almanın en önemli yollarından biridir. Bekar bir kişi, finansal kararlarını bağımsız bir şekilde alabilir ve kendi ekonomik hedeflerine odaklanabilir.
Bekar insanlar evlilere ya da ilişkileri olan kişilere göre daha çok kendilerini geliştirme fırsatı yakalarlar.
Bekar olmanın en güzel avantalarından biri de yeni insanlar tanıyıp farklı dünyalar keşfedebilmektir.
Ancak, bekar olmanın da kendi zorlukları vardır ve herkes için doğru olmayabilir.
Teşekkür ederim
rica ederim bu arada gitmediğine sevindim :))
Gitsem geri gelirim çünkü 🙂😂
Biliyorum seni :)))
🙂🙂
2023 şartlarında Beka rolmak daha avantajlı gibi ama tabiki duruma göre değişebilir..
KÜRESELCİLER adındaki dünyayı devletle rüstü yöneten Şeytan tarikatı ,
2023 şartlarında Türkiyede ve dünyada tek taraflı olarak kadınlara destek veriyorlar. TVde reklamlarda artık sürekli kadınlar ve kız çocukları var ve onlara yönelik yoğun destek veriliyor Küreselci projesi olarak.
Amaç Küreselcilerin Yeni Dünya Düzeni denilen projesinde erkekleri güçsüz ve 2. sınıf vatandaş yapmak, kısaca kendi ülkemizde zenci olmaya doğru gidiyoruz.
Neyazıkki kadınlar Küreselcilerin bu projesinden haberdar olmadıkları + Küreselcilerin ne olduğunu bile bilemedikleri + biryerlerden duysalar bile bir "taraflarında" olmadığı , moda magazin pembe diziler hediyeler konserler eğlence keyif vs peşinde gezdikleri için ümitsiz vaKKa çoğu.. Yukarıdan göz alıcı sahne spotları vururken aşağıda insanların üzerinde YOĞUN SİSLİ karanlık bir ortam var , kadınlar artık şımarıklıktıan ellerinde telefon oradan şu bu programları açıp KARPUZ gibi erkek seçiyorlar = PARASIN , ARABASINA , MADDi DURUMA CÜZDANINA GÖRE. Artık insanlıklı düzgün olmak iyilik ve bitmiş durumda , bol paran yoks akadınların gözünde L0oSer (ezik aciz hayattakaybeden zavallı) oluyorsun.
Erkeğin PARASINA Göre seçilip KÖNTÜRLÜ AŞKLAR dönemindeyiz , bu nedenle gerçekten çok düzgün ve paraya göre değil karşısındaki erkeği seven biri karşına çaıkarsan ozaman tabiki düşünceler değişebilir.. ama zor.. artık kafasına kaldırıp suratına bakan kadın bile YOK sokakta , taınşmaya hiçbir çabaları yok birde görmezden geliyor çoğu kadın sosyal hayatta ! TVdeki b0ook pislik dizileri izleyip erkeği KÖPEK olarak göremleri grektiği ve pizlik hareketler yapıp kaçmaları erkeğin KPEK olup onları kovalayacağı mesajları dizilerle kafalarına yazılıyor program gibi.. fakat aynı TVlerde sabahtan kaşama kadar erkeklere KAATİL SAAPIK TACİİZCİ vs vs hakaretler ediliyor ve erkekler soğutuldukça soğutuluyor, artık düzgün hiçbir erkek istenmediği yerde durmuyor durmaz! kimse sapık değil tanışmaya hiçbir çabası olmayan bakmayan ilgilenmeyen tanışamk için hiçbir çabası olmayan bir kadının zorla peşlinden koşmuyor haliyle.. polislik olmamak sapıık durmuna düşmemek için.. (örnekleri çok etrafta)
Bu ülke bitmiş , insan ilişklileri PARAYLA HAVA atmak dışında hayvanlığa dönmüş durumda. İmkanı olan kaçıp gidiyor başka ülkelere ve insan gibi yaşayan birilerini buluyor. Yukarıda tarif ettiğim kadınlardandan biriyle tanışsan bile hayat çıkmaz sokak olarak devam edecektir çünkü TV'den arkadaş çevresinden vs vs kadınlara sürekli sosyete bozması pislik insanlar tarafından parayla hava atma videoları izlettiriliyor, kadınlar hep dah apahalı hediyeler istiyorlar , .. geçen bir video vardı adamın teki arabasını jantlarını satıp sevgilisnie mi karısına mı nedir telefon almış.. bu kafada erkekler satacak birşeyi kadını "beni sevsin" diye verecek tavizi kalmayınca göttündeki donuda satıp sonrada bitiş batış filmi çevirirler artık..
Hiçbir kadını zorla peşinden koşmayın , tavizler vererek zorla "sev beni" diyerek acizce hareketler yapamaya çalışmayın.. sonunda mutlaka duvara tozlarsınız.
Seven kadın bakar ilgilenir onuda çabası olur gözünün içine bakar ! ozamanda erkek gider tanışır konuşur sever ilgilenir vs vs ama "İNSAN" kaldımı bu zaman sorun işte o !
Emeğine sağlık dostum uzun uzun yazmışsın
avantajdır avantaj kafan rahat mis gibi para sıkıntısı yok güzel yani
Her zaman olmaz ama
Cevap
16Cevap
Bana göre bekar olmanın hiçbir avantajı yok ama doğru insanı bulmakta zorlanıyor ise insan elbette yalnızlığın tadını çıkarmayı bilmeli..
Açıkçası ben de katılıyorum
Yalnızlık belli bir zaman zevk verebilir ama bir noktadan sonra insan sevilmek, sarılmak, öpmek ister; hayat arkadaşı ister.
Katılıyorum sana
Bekar olmayi istemek diye bir şey yoktur. Bekar kalacağım diyenin bilinçaltında bir çok hezeyan vardır.
Kesinlikle katılıyorum
Bekar ve hiç evlenmemiş olmak her zaman artıdır. Sicilini temiz gösterir
Belki de haklısın ama hep gitmez ki yaşlılık var hastalık var
30 35 den sonra evlenmek gerekiyor
Hani derler ya değneğin her iki ucuda b. klu diye 😂
🤣🤣🤣
Duruma göre değişir ama bekarlıkta bi yere kadar
Bence de
Keşke hep bekar olarak kalsaydim
Neden elbette şans
Bazı konularda olabilir
Abim bekarlık sıkıntı 😂 hayırlısı olsun
😄 doğru diyorsun, hayırlısıyla, hayırlı bir kısmet bulursak evleniriz👍🏻
Nasip abim 😃
:)) 🙏🏻
Ekonomi dışında bir faydası yok açıkçası.
Nasıl yani
Anladım 🙂
Ben evlenmek istiyorum
Umarım hayırlı Bir kısmet bulursun
@_A_2003_ erkek yok bulsam evlwnirim
Bulursun
Değişir ama bence evlilik
Katılıyorum
Duruma göre değişir..
Doğru
değil. zamanı gelince aile kurmak şart
Bence de