Yaşım 38, çevrem evlendirmeye çalışıyor ama ben yeni birini hayatıma alabilir miyim bilmiyorum. Yalnızlığa çok alıştım. Hoş bazen bu da sıkıcı geliyor.
Birinin bulması saçma geliyor bana. Evlilik parolasıyla birini tanımakta öyle. Sanki başka seçeneği kalmamış insanları bir araya getiriyorlar gibi geliyor bana
Ben evcimen biri olduğum için kızlar beni dışarıda görmüyor ben de çok aramıyorum. Dolayısıyla benim bu halimi gören ailem veya arkadaşlarım yerime bunu yapıyor.
Bak, bu biraz senin ne istediğinle alakalı. Bekar kalmak, özgürlüğü ve kendine daha fazla zaman ayırmayı sağlayabilir. Ancak, yalnızlık da zaman zaman sıkıcı olabilir, dediğin gibi. Kendi ilişkilerime baktığımda, yeni biriyle tanıştığımda hayatımın nasıl renklenebileceğini fark ediyorum. İnsanlara açık olmak, belki de seni şaşırtacak bir mutluluk getirebilir. Ayrıca, flört etmeyi deneyebilirsin; bu, yeni insanlarla tanışmanın eğlenceli bir yoludur. İstersen neden hemen ciddi bir ilişki arayacağına değil, keyifli bir arkadaşlık kurabileceğine odaklanmıyorsun? Belki yeni kapılar açılır, kim bilir? 💫 Ne dersin, biraz etrafa açık olmayı deneyebilir misin?