Çok teşekkür ederim @KızlarSoruyor @canerozkum @ismimhakan @вуηαяcσѕ
Bir insan için bekar olmanın avantajları nelerdir?
Çok teşekkür ederim @KızlarSoruyor @canerozkum @ismimhakan @вуηαяcσѕ

Açıkçası şunu söylemek isterim ki hayat hiçbir zaman için bir başına geçmez elbette insan bir aile kurmak çoluk çocuk sahibi olmak ilerleyen dönemlerde torun sahibi olmak isteyebilir, Ama ne yazık ki günümüzde gerçekten vefa kıymet bilen insanlar çok az kaldığı için yani hatta tamamıyla kalmadığını düşündüğümüz zaman ve ekonomik koşullarda göz önüne alındığında bekar kalmak hepimize davantajlı geliyor ama 30 yaşın 60 veya 70 yaşında düşünmek gerekir.
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#BekarKalmak
19 Temmuz, 2023 Çarşamba 23.18
Yani bekar olmanın bana göre avantajı yok çünkü ben sevilmek isterdim hayatımda her zaman. sevgi değer görmek merak edilmek bunlar her insanın yaşamak istediği güzel duygular. yani tek avantajı biraz özgürlük olabilir ama zaten evli bile olsam şu an yaptığımdan farklı bir şey yapmam ayda kendimi kısıtlamam yani şu an mesela yanlış bir şey yapmıyorum zaten. ama kişiye göre değişir. kimisi yalnızlık sever kimisi sevilmek ister..
Bekarlık demek özgürlük demek. Hayat bu ya özgür olmak.
Eic için teşekkür ederim 😊✌️. Sıra bana geldi demek 😂
Aynen
sjsjzjssjsjzjssjsjzjssjsjzjssjsjzjs
Bir sürü boş vaktin olması, sevgilinle ayrılma kavga etme sorununun olmaması, kendin için yaşaman her şeyi sırf kendin için yapman, kızlar için istediğini giymen, istediğinle flört etmen, aldatılma korkusu yaşamaman, kafanın rahat olması, vs vs çok var
Özgür oluyor
Teşekkür ederim
Rica ediyorum
Cevap
8Cevap
Ozgurluk ve...
Cift kisilik yatakta tek kisi olarak rahat yatmak yani sacma ama bence dusuncesi guzel...😂😂😂
Bence de hem de böyle döne döne
Böyle kışın elektrikli battaniye mis 😃
Sadece sevişmek için olabilir sonra ayrı yatalım 😆
Her şeyden öte sorumluluk yok. Olabildiğince özgürsün
Kendine, islerine daha cok vaktin olmasi. Gelisebilmek her zaman mumkun ama bekarken daha cok kendimize odaklanmis oluyoruz bu da kullanmayi bilene arti olarak donuyo
Zihnim dağınık değil, hayatın önüme çıkardığı her şeye açık biriyim, kendime daha fazla zaman ayırıyorum
Özgürlük olabilir istediğini yapma özgürlüğü
pek bir avantajı yok ya evli olunca boşanması avantaj ama
Bekarlık bana göre bir özgürlüktür ancak sınırlı bir özgürlüktür
Kafan rahat, bekleyenin yok özgür takıl yaşa hayatını
Aynen öyle volkan abi sana sonukadar katılıyorum. Çok haklısın. İnşallah hayırlı kısmetler çıkar karşımıza. Bu devirde maddi manevi her anlamda evlilik zor
Kafan rahat uyuz eden sinir bozan deli eden yok karışan yok ohh miss gibi hayatt
Özgürlük 🌺
Say zay bitmez
Babişkosunun prensesi olmak.
özgür oluruz ve rahat oluruz
Serbestlik en güzeli
Kafana göre takılmak
bir insan olmak işte bu.. büyük rahatlık
Özgürlüktür.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?