• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Aşk İlişkileri

Bekar olmanın lüksü nedir?

PiLLy_BheBek
PiLLy_BheBek Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1022
Yapay Zekaya Sor

Bekar olmanın en zevkli yanı nedir?

Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
32 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • VictoriaBeckhams
    VictoriaBeckhams Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Tek başına deneyip yeni olacağım ve zararlarını kendi kendine atlatabileceğin pek çok yönünün olması Eğer biriyle iken veya evliyken bir çöküş dönemine girdiğinizde otomatikman karşı tarafta etkileniyor gerek maddi gerek manevi Ama bekarken Bunları tek başına yaşadığın için kimseye bir borcunu olmuyor o açıdan bence çok faydalı bir şey Onun haricinde bekarların tek güzel yanı daha böyle kendi kendine vakit geçirebilmek hissi çok güzel ama her zaman olunca sıkılıyorsun Hani Bence şey yani açıkçası ilişkim olsa ve böyle görüştüğüm biri olsa tek başıma kalma hissine yaşamayı çok özledim bekarlıktan ama Bunun haricinde özlediğim bir şey var mı Yok daha çok kendi kendine vakit geçirdiğin zamanlar neler yapabileceğimle alakalı olan şeylere özlerdim

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.

SORUNLAR ile böyle tek başına savaşabilirsin özgüven kazanırsın kendini özel güçler kazanırsın daha güçlü bir insan olursun tek başına çünkü hayatın bütün yükleri ile karşı karşıya kaldığın için daha iyi bir hayat sürmek için aslında kendi kendini bir alt yapı hazırlarsın.

Kendine ait bir evin olur istediğin gibi çıkarsın gidersin istediğin saatte uyursun yersin içersin duşa girersin tuvalete girersin kapıları açık bırakırsın Çoraplarını istediğin yere atabilirsin istersen yatağını toplarsin istersen toplamazsın. İstediğin gibi yapabilirsin ev tamamen sana ait olur.

İstediğin gibi dışarı çıkabilirsin istediğin saat eve gelebilirsin istersen başka bir yerlerde kalabilirsin istediğin gün hesap vermeden bara gidebilirsin daha sonra hiçbir zaman hesap verme gibi bir durum olmaz ben de açıklama yapacağım acaba ne söylesem izin alsam mı izin verir mi haber versem mi vermesem mi bu düşünceler dert olmaz çünkü hayatında zaten birisi yoktur.

Bunun gibi yani rahat olursun çok çok daha rahat olursun bir çok madde sayabilirim ama bu kadarı yeterli çünkü teksin hesap vermen gereken kimse yok.

Ama bunlar avantaj mı bence değil çünkü insan bazen hani birilerine bir şeyleri haber vermek isteyebilir aitlik duygusunu hissetmek isteyebilir hasta olduğunda bir kase çorba isteyebilir bazen uyuduğunda mesela sarılmak için yanında birini ararsın. Bazen gün içinde ufak bir özlem duygusu hissettikten sonra telefonda arayabilirsin sesini duymak isteyebilirsin şu da bir gerçek insan yaşamak için insana ihtiyaç duyar evet tek olmak bekar olmak güzel bir şey rahat bir şey mükemmel hatta bir yere kadar ama bir yerden sonra insan sevmek ve sevilmek istiyor

5
    1 Yorumla
    • Redamancy-4
      Redamancy-4
      +1 yıl

Teşekkürler çiçeğim🌺

Yorumla
  • ÇiçekTekin
    ÇiçekTekin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 89%
    +1 yıl

İstediğini istediğin zaman yapabilme boynuna bir tasma takmış sahibinin bulunmaması özgür olabilme tabi özgürlük için para olması şart erkek veya kadın farketmez çalışıp bekar yaşıyorsa gümüş değerde özgür ve kaliteli bir hayatı vardır deluxe hayat dediğim de çalışmayan Baba'nın sana herşeyi alması ve onun boş bir evinde oturmak ve onun aldığı araban olması ve finansını zengin baban sağladığı çalışmadığın için dolayısıyla ayy yarın iş var diye zaman tehdidide olmadığı için o araba ile dilediğin yere gidebilmek ve kalabilmek. Not : Arabayı çalışan kesim sahibi olduğunu sanır izinli gününde anca yakın yerlere gider anca giderse sonra geri gelir eve çalışmayan babadan kesim ise asıl araba nın ve evin sefasını süren ve araba ve ev keyfine kırbacı vuran kesimdir bol bol vakitleri ve babişkoları nın şelale gibi parasından onlarda fazlası ile nasibini alır çalışanın aksine kafası nereye isterse gidebilir 1 2 gün izinlisin Erciyes dağına gitsene arbayla yerse veya ya da bir Mardin Kars yapsana ama o adam kafasına koysa gider işte çünkü çalışmıyor ve parası var asıl özgürlük onda.

1
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
    • Kafasına göre yaşamak ve davranmak
    • Yalnız kalmaktan korkmamayı öğrenmek
    • Sorunlarla başa çıkma kabiliyeti kazanmak
    • Daha az sorumluluk
    • Yatağı ele geçirmek
    • Evde dağınık takılabilmek
    • Daha maceraperest hayat
    • Tekil tekila içimi
    • Ev temizliğini kafana göre yapmak
    • Tek kişilik senfoni
    • Bütün cipsi kendin yemek
    • Evde cıbır cıbır çıplak gezmek gibi maddeler sayılabilir ama en güzeli evli olmanın lüksüdür. Onunda sorusunu yarın sormanı canı gönülden istiyorum canım
    6
    5 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Vay be listenin uzunluğuna bak 😄 hepsine veda mi ettin çen 😂

• IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Veda busesi kondurdum :* ve sana hoş geldim busesi kondurdum :*
      Hepisine, bütününe, alayına, tümüne, topluca veda ettim. Bu veda hutbesinde sana sizin şu an oturduğunuz balkonun altından sesleniş yaptığımı düşün hayatım
      Bende sana sorayım şimdi bekar olmanın lüksü nedir? Çen nelerden veda ettin diyorum ve ardından yazımı kopyalayıp yapıştırıyormuşsun bebeğim ahahha

• PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Kafasına göre yaşamak ve davranmak
      Yalnız kalmaktan korkmamayı öğrenmek
      Sorunlarla başa çıkma kabiliyeti kazanmak
      Daha az sorumluluk
      Yatağı ele geçirmek
      Evde dağınık takılabilmek
      Daha maceraperest hayat
      Tekil tekila içimi
      Ev temizliğini kafana göre yapmak
      Tek kişilik senfoni
      Bütün cipsi kendin yemek
      Evde cıbır cıbır çıplak gezmek gibi maddeler sayılabilir ama en güzeli evli olmanın lüksüdür

• IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Dejavuuuu dejavvüüüüü oldum hayatım bu yazı çok tanıdık geldi bana ahah

• IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Beni seçen ellerin benim minnoş ellerimi tutsun amin 😘🤣

AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

108

Cevap

163

Cevap

• AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl

Sen evlisin sözünü duymamak istediğini giyebilmek istediğin gibi gezebilmek

4
    0 Yorumla
  • beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Benim için tek lüks yani sorumluluk sahibi olmamanın vermiş olduğu rahatlıklık sanırım..

1
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 65,3b cevap paylaştı.

Kimse karışamaz şu an ben gibi 😀

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 264,5b cevap paylaştı.

Lüksü yok acı verici bir şey

1
    0 Yorumla
  • VolkanAslan_
    VolkanAslan_ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    +1 yıl

Merhaba,

Açıkçası bu konuda net bir yorum yapmayı doğru bulmuyorum çünkü bekar olmanın avantajları olduğu gibi dezavantajları da söz konusu olabiliyor, avantajlarını göz önüne alacak olursak genel itibari ile yani üzerinizde belli bir sorumluluk olmuyor gittiğiniz geldiğiniz yeri uyuduğunuz saati veya kiminle konuştuğunuzu birisini birilerine hesap vermek ya da açıklamak gibi bir durum söz konusu değil.

Ya da mesela para kazandığınız zaman nasıl harcamanız gerektiğini ne kadar harcamanız gerektiğini evinize ne alınacak ne satılacak sizle beraber kaç kişi yaşadı bunları hiçbir şekilde düşünmüyorsunuz, belki bu açıdan insanı avantajlı ve güzel geliyor Ama genel itibarıyla söylemek gerekirse, özellikle 30'lu yaşlardan sonra aile ile birlikte yaşamak biraz sıkıntı oluyor çünkü kültür çatışması yaşıyorsunuz onların kafa dengine uygun kelimeler bulamıyorsunuz ya da siz bir kelime kullansanız onları yanlış anlıyor kavga çıkıyor, Özellikle bu konuda anne babalar sadece kendi fikirlerinin doğru olduğunun kabul edilmesini istiyor karşılarındaki evlatlarını cahillikte suçlamak gibi bir durum içerisine giriyorlar ya da kavga çıkabiliyor.

işte durumlar böyle olduğu zaman insan en azından birisiyle evleneyim kafa dengi onunla ayrı eve çıkarım bir sorumluluğum olur kimse bana karışamaz diyor Evet bu açıdan evlilikte güzel bir şey, yani evlendiğiniz insana bağlı bekar kalmak lüks ya da değil kelimesi genelleme yapmak bu konuda mümkün olduğunu düşünmüyorum.

1
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Bir kere insan kendi kendine yetebiliyor kimseye saklanmak zorunda değilsin. İstediğin saat evden çıkabilir istedim saatte eve dönebilirsin. Ekonomik olarak da birazcık daha rahatsın kazandığın kadar yersin kazanamazsan da kendi başının çaresine bakarsın bir şekilde bir nevi özgürsün. Sorumlulukların sadece kendine bağlar kimseyle herhangi bir konuda münakaş etmek zorunda kalmazsın.

7
    0 Yorumla
  • LonelyHead
    LonelyHead Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Bekar bir erkek olarak bunu bir lüks olarak görmemekteyim. İki milyon lira param olmadığı anlamına geliyor aslında. Evlenmek daha lüks gibi. Bekar olmak bir kadınla kurumsal bir birlikteliğin olmadığı anlamına geldiğinden işsiz gibi görünmekteyiz. Toplum sedanter yaşama adapte olup, mısır patlağıyla mutlu olurken, bekarlar sık sık göç edip, avcı toplayıcı bir vizyonla maceralara atılır. İlkel ve basit yaşam, özgürlükle harmanlanır. Gençken oldukça geniş bir hikaye birikimi sağlasada, ilerleyen yaşlarda ya dünyanın ( kadınların, işlerin, duyguların...) tekdüzeliği bayar ya da anlamsız bir uğraştan yorulunur. Büyük bir eğlencenin ortasındayken ot gibi hissedip, karşındaki kızın endişeli bakışlarından ya da anlamsız yılışmalarından usanakalırsın. Bekarlık sık sık mekan değişikliğiyle desteklenmeli. Yoksa verimi düşer ve eninde sonunda acı bir şekilde son bulur.

2
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Ne güzel anlatmışsın

Yorumla
    • LonelyHead
      LonelyHead
      +1 yıl

@pilly_bhebek Öyle mi yapmışım. Teşekkürler :D

Yorumla
  • johnyx
    johnyx Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Her şey lüks görünür. Yorumlarda herkes zaten yazmış.

Taaa ki, zaman hızla geçip, elden ayaktan düşene kadar.

Yanında sıcak bir nefes yok. Yüzüne gülen yok, çocuk yok..

Ve boşa heba edilmiş, lay lom geçmiş bir ömür..

Bekarlık, ancak evlilik öncesi bir evre olabilir, başka da hiçbir şey.

1
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Katılıyorum sana

Yorumla
    • johnyx
      johnyx
      +1 yıl

Teşekkür ederim..

Yorumla
  • Ceydacımsus
    Ceydacımsus Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Kocanın her hareketi batıyo bi süre sonra erkekler gerçekten çok zorlar herkesin aklıyla hareket edebilecek kadar çocuk gibi yanları var ve bazen kontrol edemediğini gördüğünde ve kontrolden çıkmış hareketler sergilediğinde tanıyamıyosun, evli çiftler var çevremde böyle saçma sapan sorunlar yaşadıklarını görümce özellikle çoks verem aşık olarak evlenenlerinbile aldatıldığını duyunca ileri yaşlarda dahi, evlilikten korkup kaçmaya basladim. Ya evet kafanın uyustuğu birileri olduğu zaman anlaştığın insanı bulduğun zaman belki daha iyi olabilir ama sorun hep var … sinir krizi geçirmeyeceğin bir evlilik diliyorum. Yalnızlık zor. İnsan bi yerden sonra bir kişiyle anı biriktirmek istiyor ve genç taze yaşları eğlenceli zamanlar geçirerek biriyle, hayatını devam etmek istiyor. Sevgilinle yap diyenler olucakk, sevgili geçici abi , gidince izi kalıyor acı bırakıyor belki de ben romantik bakıyorum bu olaya, fazla hassasım ama beniö düşüncem bu sizleri bilemem gençler

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Lüksü olmaz sadece avantajları olabilir. Önceleri evlilik olaylarına çok meraklıydım hayatıma giren ilk insanla evlilik hayalleri kuruyordum sağolsunlar ailece soğuttular beni evlilikten ondan sonra ne kadar avantajlı olduğunu anladım size de anlatayım. Öncelikle kimseye bağımlı değilsiniz özgürsünüz. Kimsenin ailesinin leş davranışlarına , kızlarını verirken ömür boyu sizden kendilerine itaat bekleyen birileri olmuyor. Saçma sapan sorularla ve davranışlarla muhatap olmuyorsunuz. En önemlisi bana göre bunlar.

1
    0 Yorumla
  • _Beyza_13
    _Beyza_13 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Herşeyin bir sınırı var bence insan ne kadar bekar olsa da bir zaman sonra yanında biri istiyor sevmek ve silmek istiyor birinin tarafından ilgilenip merak edilmek istiyor
    Bekarlık bir yere kadar ama
    bekar süre boyunca aileyi ne kadar sıksada uymak konusunda serbeslik var kimse kolay kolay uyandırmıyor 😀

4
    0 Yorumla
  • Blondesmann
    Blondesmann Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl

Sevgili mevzuları yok aşkım onu yapalım, şuraya gidelim, şunu yapalım… Ters bir şey olduğunda tarafların birbirlerine girme derdi yok. Boşuna sultanlıktır demiyorlar 😄

4
    0 Yorumla
  • AlpayG
    AlpayG Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Şu devir de herhalde ekonomik krizi yaşamamak olsa gerek. Bence evlilik ben her ne kadar istemesem de çok önemli ve güzel bir durum. Tabi onuru ve şerefi ile sevebiliyorsa insan, sadakati ve muhabbeti varsa. Evlilik birinin senin her şeyin olması demek. Evlilik güzelliktir ya içimde kırılan her anının sancısı şu an ondan kaçmama sebep olsa da evlilik güzel bir şey.

1
    0 Yorumla
  • BirFilmKarakteri
    BirFilmKarakteri Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Bekar olmanın tek lüksü, sıradaki sevgiliyi ya da eşi seçme şansına sahip olmak. Evliyken ya da ilişki sırasındayken seçim çoktan yapılmıştır ve son pişmanlık fayda etmez. Fakat bekar insan geleceğe umutla bakar. Hayalleri hala canlıdır. Evli olanlar ise öylesine yaşar.

1
    0 Yorumla
  • BLUE1982
    BLUE1982 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Nerdesin yanında kim var kaçta gelcen gibi , saat kaç oldu nerdesin gibi sorulara maruz kalmıyorsun. Kıskançlık krizleri yok. Kafana göre takilıyorsun kimseya hesap vermiyosun , böyle çok iyi ben mutluyum.

1
    3 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Aslında sağlıklı ve aklı başında bir ilişkide bu tarz kısıtlama, baskı olmuyor. Ama maalesef bu soruya gelen cevaplarda da görüldüğü gibi çoğu kadın ve erkek cevap olarak "özgürlük" demiş. Madem bunun farkındasınız saçma sapan kısıtlamalar ve kıskançlıklar yapmayın... Güvenmeyi bilmek lazım ki huzuru ve mutluluğu tadabilesin. Bir ilişkiyi kafes dövüşüne çevirmek hiç bir zaman benlik değil

Yorumla
    • BLUE1982
      BLUE1982
      +1 yıl

@pilly_bhebek maalesef bu tarz sıkıntıları yasadığım için sorunuza bu şekilde cevap verdim. Tabiki çok seveyeli düzgün ilişkilerde vardır. İyi pazarlar

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Keyifli pazarlar

Yorumla
  • 65412
    65412 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 109 , eic 92%
    +1 yıl

bekarım 29 yaşındayım 8 senedir de yanlız yaşıyorum arabam felan var :D

annem babam bile karışmaz bana yöneticim vaktinde işe gittiğimsürece işimi iyi yaptığım sürece o da karışmaz :D yöneticim ve anne babamı kız kardeşimi 3 4 aydır hiç görmedim :D ev sahibimi ayda 1 kere görürüm 2 dk en fazla :D

çıplak yatsam karanım yok açmısın tokmusun diyenim yok ekonomini iyi kullan cebindeki parayı ayın sonuna getirsin yeterli olur :D

1
    0 Yorumla
  • Neyapacaksınkiiiiii
    Neyapacaksınkiiiiii Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Sorumluluk yok, geçindirmek zorunda olduğun bir aile yok, bakman, büyütmen gereken çocuğun yok, geç kalınca evde biriken işler, seni bekleyen bir iş yok, akşama ne pişirsem derdi yok.. Bu liste uzar gider

4
    2 Yorumla
    • İzmirgeceleri35
      İzmirgeceleri35
      +1 yıl

Sen evli gibisin 😂

Yorumla
    • Neyapacaksınkiiiiii
      Neyapacaksınkiiiiii
      +1 yıl

Değilim, evlileri gözlemleyebiliyorum.

Yorumla
  • Клвдияивановна
    Клвдияивановна Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl

en azından kafana göre yaşıyorsun kimsenin hainlikleri ile uğraşmıyorsun en büyük artı

2
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Gereksiz tartışmalar ve sürekli düşündüğün birisinin olmaması. Kendine daha çok vakit ayırıyorsun.

2
    0 Yorumla
  • _Cemile_
    _Cemile_ Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 86%
    +1 yıl

Hiç iyi bir tarafı yok bence yalnızlığın neresi iyi anlamıyorum insan hayatında biri olsun istiyor sevmek sevilmek istiyor bütün ömrünü paylaşabileceği aynı yastığa baş koyabileceği biri olsun istiyor bundan daha güzel ne olabilir ki

3
    3 Yorumla
    • İzmirgeceleri35
      İzmirgeceleri35
      +1 yıl

Himmbravo çok güzel olmuş..👍

Yorumla
    • AsabiÖküz
      AsabiÖküz
      +1 yıl

Kesinlikle...

Yorumla
    • _Cemile_
      _Cemile_
      +1 yıl

@İzmirgeceleri35 Teşekkür ederim ⚘

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Rahatça yemek yemek kimseye hesap vermemek. Rahat dolaşabilmek bir yere gitmek istediğin zaman bakarız lafına maruz kalmamak. Ne çok şey istiyorsun diye psikolojini bozacak biri olmaz. Bana baskı uyguluyorsun diyen biri olmaz çünkü böyle dese sinirlenirsin. ( bende yapacaksın kuralı geçerli.) kıskanmana gerek kalmaz sağlığını korumuş olursun. Seni kıskanan bir görümce olmaz ondan daha güzelsen felan. ( ya da başka + ların varsa) kaynana yok vs. Bunlar olumlu şeyler olumsuz olan ilişki olmayışı ama ilişki olsada insan yine bir korkar daha çok kıskanırsın yani öyle olur herhalde.

1
    0 Yorumla
  • Serdarizm21
    Serdarizm21 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Ekmek isteyen yok trip yok huzursuzluk yok not : Nişanliyim 😂

1
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Az kalmış 😄

Yorumla
    • Serdarizm21
      Serdarizm21
      +1 yıl

Tadını çıkarıyorum bugünlerin 😂

Yorumla
  • doanylmz
    doanylmz Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

33 senedir bekarım bir artısı o göremedi. Ayrıca bekar insana daha özgür gibi görünebilir ama iyi bir iletişime sahip evliliklerde kimse kendini kafeste hissetmeyecektir.

1
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Çok doğru söyledin 😌

Yorumla
    • doanylmz
      doanylmz
      +1 yıl

Geç gördüm kusura bakma. Teşekkür ederim güzel düşüncen için, Ece 😊

Yorumla
  • Pulsarr
    Pulsarr Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 89%
    +1 yıl

Kafana göre takılmak olabilir. İstediğin saatte çıkıp istediğin saatte eve gelmek, istediğin an seyahat etmek.

3
    0 Yorumla
  • ZırhıPaslıKahraman
    ZırhıPaslıKahraman Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Ayran gönüllü iseniz güzel sayılabilir evet zira sadakat yükümlülüğünüz yoktur kimseye. Ama düzenli ilişki insanı iseniz bir yaştan sonra üzücüdür. Burukluktur. 'Arkadaşımdan' biliyorum :/

1
    0 Yorumla
  • UNUTMAKYOK2
    UNUTMAKYOK2 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı.

Özgürlük demek zorundayım çünkü bizim ülkemizde erkekler evlendikten sonra özgürlüklerinden hiç bir B. ok vermezken kadının özgürlüğü kısıtlanır. Hiç ama hiç şaşmaz

1
    0 Yorumla
  • Benjamin542
    Benjamin542 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 82%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Mantıken kendine daha çok vakit ayırabilir ve ilgilenebilirsin. İşlerini kimseye göre ayarlamak zorunda değilsin sadece kendine ait planlar dahilinde yaşamını verimli geçirebilirsin...

1
    0 Yorumla
  • Sarperalp
    Sarperalp Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Yorumlara şöyle bir baktım da bir sürü kendini kandırmaca bir sürü saçmalık ve yalnızlığa güzelleme. Arkadaşlar yalnızlık güzel değildir siz sadece buna adapte olmuşsunuz buna alısmissiniz

1
    0 Yorumla
  • Sexikadın5
    Sexikadın5 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgili dırdırı çekmiyorsun , onu yapma , bunu giyme, şununla konuşma diyen biri yok 😀

4
    0 Yorumla
  • NickSevmeyenlerden
    NickSevmeyenlerden Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 838 cevap paylaştı.

Eğer işin yoksa, kendi evine çıkamamışsan bir araba alamamışsan bekar olmanın hiçbir lüksü yoktur.

2
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.

Tek lüksü var hesap verecek kimsenin olmayışı.. Ancak yaşlanıp bakıma muhtaç olunca bu seferde düşkünler evinde bekar devam etmek durumu olur.

2
    0 Yorumla
  • marulsalataası
    marulsalataası Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Gezmek istediğin saatte kadar dolaşmak ortam yapmak falan erkekler için daha cazip geliyor bunlar gerçi

2
    0 Yorumla
  • Sarışıngenc23
    Sarışıngenc23 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Mutlu olmak, kafanın rahat olması diyebiliriz. Ben bir süredir yalnızım ve gerçekten oh be dünya varmış diyorum yani bu bile bana lüks geliyor. 😊

2
    0 Yorumla
  • Leviss
    Leviss Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 34%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Kimseye bagli yasamiyorsun nerde kaldin diyenin yok kafani sisiren yok istedigini yapiyosun kimle takilmak istiyosan takiliyosun vs vs

2
    0 Yorumla
  • MotherCat
    MotherCat Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Başına buyruksun canın ne isterse onu yapıyorsun aman kizlar bekarlık sultanlık hiç fazlasını istemeyin 😂

1
    0 Yorumla
  • __MütefekkirSeyyah
    __MütefekkirSeyyah Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Maddi rahatlık dışında bir numarası yok..

Bekarlık bîkârların kârıdır demiş eskiler..

#Vesselam

1
    0 Yorumla
  • Gercegimsanri
    Gercegimsanri Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 88%
    +1 yıl

Evlilikte olduğu kadar sorumluluk sahibi olmaman büyük bir lüks bence, evliliğin sorumluluğu çok ağır.

1
    1 Yorumla
    • Gercegimsanri
      Gercegimsanri
      +1 yıl

Olmamak*

Yorumla
  • SevgisizÇırak
    SevgisizÇırak Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.

Özgürlük abi dümdüz özgürsün ya mis gibi hemde kimse karışmıyor bişey demiyor valla in numara her şey keyfine göre 0 sıkıntı

1
    0 Yorumla
  • Enigmatic37
    Enigmatic37 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Vallahi madde madde yazanlar var ama hepsini de lüks olduğunu düşünmüyorum Bence en lüksü her şey kafana göre

1
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Bugün bir çılgınlık yapıyım şu şehre gidip kahve iciyim.
    ya da şurada denize giriyim.
    2. Bir kişinin kararını beklemeden yapmak.

1
    0 Yorumla
  • MassacreTerrible
    MassacreTerrible Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 46%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Daha fazla özgürlük yoksa bekarlık bir lüx değildir projelerini hızlandırmak için bolca zaman demektir

1
    0 Yorumla
  • C00LRahiP
    C00LRahiP Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 37%
    +1 yıl

Bekarlık, oyun konsolu gibidir. En güzel yanıda konsolunda bir sürü farklı oyun vardır.. Hepsinden ayrı ayrı zevk alırsın..

1
    0 Yorumla
  • xlPIR
    xlPIR Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 66%
    +1 yıl

her insanin bir karşı cinse iktiyaci vardır bekar olmak ise aci verici belli bir yaştan sonra bekarlık sultanlık dır diyenler maalesef bunalım dalar

1
    11 Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

Yanılıyorsun, bunalımda değiliz. O dediğin, hayatını idame ettirmek için bir karşı cinsin varlığına ihtiyaç duyanlar için geçerli olabilir.

Yorumla
    • xlPIR
      xlPIR
      +1 yıl

Sana göre öyle

Yorumla
    • Yalnızkurt1881
      Yalnızkurt1881
      +1 yıl

Yanılıyorsun, evlilere göre çok mutluyuz. Bir çok evli, bekarları KISKANIYOR.

Yorumla
    • Yalnızkurt1881
      Yalnızkurt1881
      +1 yıl

Çok fazla da boşanmak isteyen var... Çok fazla da ayrı yaşayan var. Bilip bilmeden, konuşmak kolay tabi.. Avuaktım ben..

Yorumla
    • xlPIR
      xlPIR
      +1 yıl

Bu ne böyle yavaş olunuz sakin

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

@yalnizkurt1881 Bir yıl önce evden ayrılıp boşanma davası açtım. Vallahi huzur buldum yahu.

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

@xlpir Sakiniz, konuşuyoruz sadece. Ama sana dıt dıt bildirim geliyor di mi?

Yorumla
    • xlPIR
      xlPIR
      +1 yıl

Evet geliyor

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

🤐

Yorumla
    • Yalnızkurt1881
      Yalnızkurt1881
      +1 yıl

Hanım hanımcık, güzel ve eve gelir getiren eşin yoksa ; o evlilik çekilmez oluyor. Bu zamanla evlilikte kavgalar, ekonomik sıkıntıdan başlar. Bu özelliklere sahip eşe sahip olan erkekler ise , çok ama çok az.. Şöyle açıklamak gerekirse ; 562.000 evlilik, 174.000 boşanma var. Yani evlenenlerin %30 - 35 i, boşanıyor. Bir de boşanmayıp ayrı yaşayan da çok.. İşte Bunları bilmeyen, bekarlığa laf atıyor. Zira Evlilik, her daim güzel bir şey olsa ; boşanma oranları bu kadar yüksek olmazdı..

Yorumla
    • xlPIR
      xlPIR
      +1 yıl

O zaman tüm herkes bekar kalsın

Yorumla
  • niceness
    niceness Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Sorumluluklarının daha az olması. Yani ekstra sorumluluk almamak...

2
    0 Yorumla
  • Lemean
    Lemean Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Hesap vermemek, dilediğince karar alıp dilediğince yaşamak..

2
    0 Yorumla
  • bireylulmeselesi_
    bireylulmeselesi_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

Bana göre özgür olmak, kafanın rahat olması 💆🏼‍♀️

2
    0 Yorumla
  • Trilogy588
    Trilogy588 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

Bence yok çünkü sıkılıyorum bir süre sonra. Böyle iyi. Ailesiyle kalanlar bekar olabiliyor

2
    0 Yorumla
  • _Elyise
    _Elyise Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Uzun listeye gerek yok tek bir kelime yeter: Özgürlük😃

2
    1 Yorumla
    • Demli_çay_
      Demli_çay_
      +1 yıl

Hic guzel degil

Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

Kimseye hesap vermemek. İster evde ister otelde, ister tatilde uyanmak.

2
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Paşa keyfimin paşa kahyası yine ben oluyorum :D Keyifli geceler..

2
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Kafana göre takılmak, sadece kendine tahammül etmek:)

2
    0 Yorumla
  • AleynaDerenoğlu
    AleynaDerenoğlu Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

Özgür olabilmek sanırım, kimseye hesap vermemek vs.

2
    0 Yorumla
  • Dafnyy
    Dafnyy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 86%
    +1 yıl

Hiçbir lüksü yok, evlenince kocan karışıyor bekarken ailen 🤦

2
    3 Yorumla
    • doanylmz
      doanylmz
      +1 yıl

Ahha çok mantıklı bu açıdan akmalı bir çok insan

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

@dafnyy Bekar olup ayrı bir hayat kurabilirsen ailen de karışamaz.

Yorumla
    • doanylmz
      doanylmz
      +1 yıl

Bu dediğin bu ülkede çok büyük bir azınlığın başarabilecek bir durum. Hayal satmagalım kimseye. Elbette mümkün fakat gerçekçi değil.

Yorumla
  • AntibakTeriyel
    AntibakTeriyel Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Bekar olmanın hiç bir lüxü yok , evliliğin insana birşeyler kattıgı acık, tabiki o doğru kişi hani o bilinmeyen görünmeyen kişi varya işte o kişi secim çok önemli, onun dısında bekarsan sadece kafan rahat ve kendinden sorumlusun ohh miss... 🥂

0
    0 Yorumla
  • Madamm_
    Madamm_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Sürekli hesap vermen gereken biri yok. Sorumlulukların daha az. Özgürsün.

1
    0 Yorumla
  • dely1man
    dely1man Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 56%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Bence net düşünmeden anı yaşamak aklına geleni o an yapabilmek

1
    0 Yorumla
  • Sweetgirl23
    Sweetgirl23 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

İstediğin herşeyi yaparsın kimseye hesap vermek zorunda kalmazsın.

1
    0 Yorumla
  • Hakan32-34
    Hakan32-34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

Kafa rahat bekarken ama bekarlıkta bir yere kadar sonra sıkıcı oluyor

1
    0 Yorumla
  • gazipolis2346
    gazipolis2346 Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Bana göre hee lüksü bile can sıkıcı oluyor bekarlığa ben boşandım ordan biliyorum 🥺

1
    0 Yorumla
  • KasiKesh u
    KasiKesh Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.

Kafan rahat karışanın yok hürsün çocuk derdi yok okulmuş buymuş uğraşmıyorsun bildiğin huzur içinde free takılıyorsun mis mis :)

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (211)
Devamını Gör(256)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bekar olmanın lüksü nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bekar olmanın en güzel tarafları nelerdir? 51 cevap verildi
Bekar olmanın en iyi yanı nedir? 8 cevap verildi
Bekar olmanın en güzel yanı nedir? 42 cevap verildi
Bekar olmanın en güzel yanı nedir? 22 cevap verildi
Bekar olmanın en güzel yanı nedir? 75 cevap verildi
Bekar olmanın en güzel yanı nedir? 100 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Payımıza düşen en güzeli değil, en hayırlısı olsun mu bugün 🌧💧Günümüzaydınlar olsun🌤?
  • İlk buluşmaya şortla terlikle gitsem ayıpmidur ula?
  • Sivrisineklere ne sormak/söylemek isterdin?
  • 24 yaş evlilik için nasıl küçük değil mi sizce?
  • Sevgiliyle tatile gider misin?
  • Yağmurlu havalarda ıslanmak hoşunuza gider mi?
  • En çok yaptığınız tatlı nedir?
  • İnsanların senin hakkında en sık yanlış anladığı karakter özelliğin ne?
  • Kendinizde tarz değişikliği yapınca sizde motive oluyor musunuz?
  • Kaç tane kredi kartınız var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨