+1 yılTek başına deneyip yeni olacağım ve zararlarını kendi kendine atlatabileceğin pek çok yönünün olması Eğer biriyle iken veya evliyken bir çöküş dönemine girdiğinizde otomatikman karşı tarafta etkileniyor gerek maddi gerek manevi Ama bekarken Bunları tek başına yaşadığın için kimseye bir borcunu olmuyor o açıdan bence çok faydalı bir şey Onun haricinde bekarların tek güzel yanı daha böyle kendi kendine vakit geçirebilmek hissi çok güzel ama her zaman olunca sıkılıyorsun Hani Bence şey yani açıkçası ilişkim olsa ve böyle görüştüğüm biri olsa tek başıma kalma hissine yaşamayı çok özledim bekarlıktan ama Bunun haricinde özlediğim bir şey var mı Yok daha çok kendi kendine vakit geçirdiğin zamanlar neler yapabileceğimle alakalı olan şeylere özlerdim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılSORUNLAR ile böyle tek başına savaşabilirsin özgüven kazanırsın kendini özel güçler kazanırsın daha güçlü bir insan olursun tek başına çünkü hayatın bütün yükleri ile karşı karşıya kaldığın için daha iyi bir hayat sürmek için aslında kendi kendini bir alt yapı hazırlarsın.
Kendine ait bir evin olur istediğin gibi çıkarsın gidersin istediğin saatte uyursun yersin içersin duşa girersin tuvalete girersin kapıları açık bırakırsın Çoraplarını istediğin yere atabilirsin istersen yatağını toplarsin istersen toplamazsın. İstediğin gibi yapabilirsin ev tamamen sana ait olur.
İstediğin gibi dışarı çıkabilirsin istediğin saat eve gelebilirsin istersen başka bir yerlerde kalabilirsin istediğin gün hesap vermeden bara gidebilirsin daha sonra hiçbir zaman hesap verme gibi bir durum olmaz ben de açıklama yapacağım acaba ne söylesem izin alsam mı izin verir mi haber versem mi vermesem mi bu düşünceler dert olmaz çünkü hayatında zaten birisi yoktur.
Bunun gibi yani rahat olursun çok çok daha rahat olursun bir çok madde sayabilirim ama bu kadarı yeterli çünkü teksin hesap vermen gereken kimse yok.
Ama bunlar avantaj mı bence değil çünkü insan bazen hani birilerine bir şeyleri haber vermek isteyebilir aitlik duygusunu hissetmek isteyebilir hasta olduğunda bir kase çorba isteyebilir bazen uyuduğunda mesela sarılmak için yanında birini ararsın. Bazen gün içinde ufak bir özlem duygusu hissettikten sonra telefonda arayabilirsin sesini duymak isteyebilirsin şu da bir gerçek insan yaşamak için insana ihtiyaç duyar evet tek olmak bekar olmak güzel bir şey rahat bir şey mükemmel hatta bir yere kadar ama bir yerden sonra insan sevmek ve sevilmek istiyor51 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler çiçeğim🌺
+1 yılİstediğini istediğin zaman yapabilme boynuna bir tasma takmış sahibinin bulunmaması özgür olabilme tabi özgürlük için para olması şart erkek veya kadın farketmez çalışıp bekar yaşıyorsa gümüş değerde özgür ve kaliteli bir hayatı vardır deluxe hayat dediğim de çalışmayan Baba'nın sana herşeyi alması ve onun boş bir evinde oturmak ve onun aldığı araban olması ve finansını zengin baban sağladığı çalışmadığın için dolayısıyla ayy yarın iş var diye zaman tehdidide olmadığı için o araba ile dilediğin yere gidebilmek ve kalabilmek. Not : Arabayı çalışan kesim sahibi olduğunu sanır izinli gününde anca yakın yerlere gider anca giderse sonra geri gelir eve çalışmayan babadan kesim ise asıl araba nın ve evin sefasını süren ve araba ve ev keyfine kırbacı vuran kesimdir bol bol vakitleri ve babişkoları nın şelale gibi parasından onlarda fazlası ile nasibini alır çalışanın aksine kafası nereye isterse gidebilir 1 2 gün izinlisin Erciyes dağına gitsene arbayla yerse veya ya da bir Mardin Kars yapsana ama o adam kafasına koysa gider işte çünkü çalışmıyor ve parası var asıl özgürlük onda.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yıl- Kafasına göre yaşamak ve davranmak
- Yalnız kalmaktan korkmamayı öğrenmek
- Sorunlarla başa çıkma kabiliyeti kazanmak
- Daha az sorumluluk
- Yatağı ele geçirmek
- Evde dağınık takılabilmek
- Daha maceraperest hayat
- Tekil tekila içimi
- Ev temizliğini kafana göre yapmak
- Tek kişilik senfoni
- Bütün cipsi kendin yemek
- Evde cıbır cıbır çıplak gezmek gibi maddeler sayılabilir ama en güzeli evli olmanın lüksüdür. Onunda sorusunu yarın sormanı canı gönülden istiyorum canım
65 Yorumla- +1 yıl
Vay be listenin uzunluğuna bak 😄 hepsine veda mi ettin çen 😂
- +1 yıl
Veda busesi kondurdum :* ve sana hoş geldim busesi kondurdum :*
Hepisine, bütününe, alayına, tümüne, topluca veda ettim. Bu veda hutbesinde sana sizin şu an oturduğunuz balkonun altından sesleniş yaptığımı düşün hayatım
Bende sana sorayım şimdi bekar olmanın lüksü nedir? Çen nelerden veda ettin diyorum ve ardından yazımı kopyalayıp yapıştırıyormuşsun bebeğim ahahha - +1 yıl
Kafasına göre yaşamak ve davranmak
Yalnız kalmaktan korkmamayı öğrenmek
Sorunlarla başa çıkma kabiliyeti kazanmak
Daha az sorumluluk
Yatağı ele geçirmek
Evde dağınık takılabilmek
Daha maceraperest hayat
Tekil tekila içimi
Ev temizliğini kafana göre yapmak
Tek kişilik senfoni
Bütün cipsi kendin yemek
Evde cıbır cıbır çıplak gezmek gibi maddeler sayılabilir ama en güzeli evli olmanın lüksüdür - +1 yıl
Dejavuuuu dejavvüüüüü oldum hayatım bu yazı çok tanıdık geldi bana ahah
- +1 yıl
Beni seçen ellerin benim minnoş ellerimi tutsun amin 😘🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
163Cevap
+1 yılSen evlisin sözünü duymamak istediğini giyebilmek istediğin gibi gezebilmek
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için tek lüks yani sorumluluk sahibi olmamanın vermiş olduğu rahatlıklık sanırım..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,3b cevap paylaştı. Kimse karışamaz şu an ben gibi 😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 264,5b cevap paylaştı.
u +1 yılLüksü yok acı verici bir şey
10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Açıkçası bu konuda net bir yorum yapmayı doğru bulmuyorum çünkü bekar olmanın avantajları olduğu gibi dezavantajları da söz konusu olabiliyor, avantajlarını göz önüne alacak olursak genel itibari ile yani üzerinizde belli bir sorumluluk olmuyor gittiğiniz geldiğiniz yeri uyuduğunuz saati veya kiminle konuştuğunuzu birisini birilerine hesap vermek ya da açıklamak gibi bir durum söz konusu değil.
Ya da mesela para kazandığınız zaman nasıl harcamanız gerektiğini ne kadar harcamanız gerektiğini evinize ne alınacak ne satılacak sizle beraber kaç kişi yaşadı bunları hiçbir şekilde düşünmüyorsunuz, belki bu açıdan insanı avantajlı ve güzel geliyor Ama genel itibarıyla söylemek gerekirse, özellikle 30'lu yaşlardan sonra aile ile birlikte yaşamak biraz sıkıntı oluyor çünkü kültür çatışması yaşıyorsunuz onların kafa dengine uygun kelimeler bulamıyorsunuz ya da siz bir kelime kullansanız onları yanlış anlıyor kavga çıkıyor, Özellikle bu konuda anne babalar sadece kendi fikirlerinin doğru olduğunun kabul edilmesini istiyor karşılarındaki evlatlarını cahillikte suçlamak gibi bir durum içerisine giriyorlar ya da kavga çıkabiliyor.
işte durumlar böyle olduğu zaman insan en azından birisiyle evleneyim kafa dengi onunla ayrı eve çıkarım bir sorumluluğum olur kimse bana karışamaz diyor Evet bu açıdan evlilikte güzel bir şey, yani evlendiğiniz insana bağlı bekar kalmak lüks ya da değil kelimesi genelleme yapmak bu konuda mümkün olduğunu düşünmüyorum.10 YorumlaBir kere insan kendi kendine yetebiliyor kimseye saklanmak zorunda değilsin. İstediğin saat evden çıkabilir istedim saatte eve dönebilirsin. Ekonomik olarak da birazcık daha rahatsın kazandığın kadar yersin kazanamazsan da kendi başının çaresine bakarsın bir şekilde bir nevi özgürsün. Sorumlulukların sadece kendine bağlar kimseyle herhangi bir konuda münakaş etmek zorunda kalmazsın.
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBekar bir erkek olarak bunu bir lüks olarak görmemekteyim. İki milyon lira param olmadığı anlamına geliyor aslında. Evlenmek daha lüks gibi. Bekar olmak bir kadınla kurumsal bir birlikteliğin olmadığı anlamına geldiğinden işsiz gibi görünmekteyiz. Toplum sedanter yaşama adapte olup, mısır patlağıyla mutlu olurken, bekarlar sık sık göç edip, avcı toplayıcı bir vizyonla maceralara atılır. İlkel ve basit yaşam, özgürlükle harmanlanır. Gençken oldukça geniş bir hikaye birikimi sağlasada, ilerleyen yaşlarda ya dünyanın ( kadınların, işlerin, duyguların...) tekdüzeliği bayar ya da anlamsız bir uğraştan yorulunur. Büyük bir eğlencenin ortasındayken ot gibi hissedip, karşındaki kızın endişeli bakışlarından ya da anlamsız yılışmalarından usanakalırsın. Bekarlık sık sık mekan değişikliğiyle desteklenmeli. Yoksa verimi düşer ve eninde sonunda acı bir şekilde son bulur.
22 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel anlatmışsın
- +1 yıl
@pilly_bhebek Öyle mi yapmışım. Teşekkürler :D
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Her şey lüks görünür. Yorumlarda herkes zaten yazmış.
Taaa ki, zaman hızla geçip, elden ayaktan düşene kadar.
Yanında sıcak bir nefes yok. Yüzüne gülen yok, çocuk yok..
Ve boşa heba edilmiş, lay lom geçmiş bir ömür..
Bekarlık, ancak evlilik öncesi bir evre olabilir, başka da hiçbir şey.
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum sana
+1 yılKocanın her hareketi batıyo bi süre sonra erkekler gerçekten çok zorlar herkesin aklıyla hareket edebilecek kadar çocuk gibi yanları var ve bazen kontrol edemediğini gördüğünde ve kontrolden çıkmış hareketler sergilediğinde tanıyamıyosun, evli çiftler var çevremde böyle saçma sapan sorunlar yaşadıklarını görümce özellikle çoks verem aşık olarak evlenenlerinbile aldatıldığını duyunca ileri yaşlarda dahi, evlilikten korkup kaçmaya basladim. Ya evet kafanın uyustuğu birileri olduğu zaman anlaştığın insanı bulduğun zaman belki daha iyi olabilir ama sorun hep var … sinir krizi geçirmeyeceğin bir evlilik diliyorum. Yalnızlık zor. İnsan bi yerden sonra bir kişiyle anı biriktirmek istiyor ve genç taze yaşları eğlenceli zamanlar geçirerek biriyle, hayatını devam etmek istiyor. Sevgilinle yap diyenler olucakk, sevgili geçici abi , gidince izi kalıyor acı bırakıyor belki de ben romantik bakıyorum bu olaya, fazla hassasım ama beniö düşüncem bu sizleri bilemem gençler
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLüksü olmaz sadece avantajları olabilir. Önceleri evlilik olaylarına çok meraklıydım hayatıma giren ilk insanla evlilik hayalleri kuruyordum sağolsunlar ailece soğuttular beni evlilikten ondan sonra ne kadar avantajlı olduğunu anladım size de anlatayım. Öncelikle kimseye bağımlı değilsiniz özgürsünüz. Kimsenin ailesinin leş davranışlarına , kızlarını verirken ömür boyu sizden kendilerine itaat bekleyen birileri olmuyor. Saçma sapan sorularla ve davranışlarla muhatap olmuyorsunuz. En önemlisi bana göre bunlar.
10 YorumlaHerşeyin bir sınırı var bence insan ne kadar bekar olsa da bir zaman sonra yanında biri istiyor sevmek ve silmek istiyor birinin tarafından ilgilenip merak edilmek istiyor
Bekarlık bir yere kadar ama
bekar süre boyunca aileyi ne kadar sıksada uymak konusunda serbeslik var kimse kolay kolay uyandırmıyor 😀40 Yorumla
+1 yılSevgili mevzuları yok aşkım onu yapalım, şuraya gidelim, şunu yapalım… Ters bir şey olduğunda tarafların birbirlerine girme derdi yok. Boşuna sultanlıktır demiyorlar 😄
40 YorumlaŞu devir de herhalde ekonomik krizi yaşamamak olsa gerek. Bence evlilik ben her ne kadar istemesem de çok önemli ve güzel bir durum. Tabi onuru ve şerefi ile sevebiliyorsa insan, sadakati ve muhabbeti varsa. Evlilik birinin senin her şeyin olması demek. Evlilik güzelliktir ya içimde kırılan her anının sancısı şu an ondan kaçmama sebep olsa da evlilik güzel bir şey.
10 Yorumla
+1 yılBekar olmanın tek lüksü, sıradaki sevgiliyi ya da eşi seçme şansına sahip olmak. Evliyken ya da ilişki sırasındayken seçim çoktan yapılmıştır ve son pişmanlık fayda etmez. Fakat bekar insan geleceğe umutla bakar. Hayalleri hala canlıdır. Evli olanlar ise öylesine yaşar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Nerdesin yanında kim var kaçta gelcen gibi , saat kaç oldu nerdesin gibi sorulara maruz kalmıyorsun. Kıskançlık krizleri yok. Kafana göre takilıyorsun kimseya hesap vermiyosun , böyle çok iyi ben mutluyum.
13 Yorumla- +1 yıl
Aslında sağlıklı ve aklı başında bir ilişkide bu tarz kısıtlama, baskı olmuyor. Ama maalesef bu soruya gelen cevaplarda da görüldüğü gibi çoğu kadın ve erkek cevap olarak "özgürlük" demiş. Madem bunun farkındasınız saçma sapan kısıtlamalar ve kıskançlıklar yapmayın... Güvenmeyi bilmek lazım ki huzuru ve mutluluğu tadabilesin. Bir ilişkiyi kafes dövüşüne çevirmek hiç bir zaman benlik değil
- +1 yıl
Keyifli pazarlar
bekarım 29 yaşındayım 8 senedir de yanlız yaşıyorum arabam felan var :D
annem babam bile karışmaz bana yöneticim vaktinde işe gittiğimsürece işimi iyi yaptığım sürece o da karışmaz :D yöneticim ve anne babamı kız kardeşimi 3 4 aydır hiç görmedim :D ev sahibimi ayda 1 kere görürüm 2 dk en fazla :D
çıplak yatsam karanım yok açmısın tokmusun diyenim yok ekonomini iyi kullan cebindeki parayı ayın sonuna getirsin yeterli olur :D
10 Yorumla
+1 yılSorumluluk yok, geçindirmek zorunda olduğun bir aile yok, bakman, büyütmen gereken çocuğun yok, geç kalınca evde biriken işler, seni bekleyen bir iş yok, akşama ne pişirsem derdi yok.. Bu liste uzar gider
42 Yorumla- +1 yıl
Sen evli gibisin 😂
- +1 yıl
Değilim, evlileri gözlemleyebiliyorum.
+1 yılen azından kafana göre yaşıyorsun kimsenin hainlikleri ile uğraşmıyorsun en büyük artı
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Gereksiz tartışmalar ve sürekli düşündüğün birisinin olmaması. Kendine daha çok vakit ayırıyorsun.
20 YorumlaHiç iyi bir tarafı yok bence yalnızlığın neresi iyi anlamıyorum insan hayatında biri olsun istiyor sevmek sevilmek istiyor bütün ömrünü paylaşabileceği aynı yastığa baş koyabileceği biri olsun istiyor bundan daha güzel ne olabilir ki
33 Yorumla- +1 yıl
Himmbravo çok güzel olmuş..👍
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 Teşekkür ederim ⚘
Gizli Üye(18-24)+1 yılRahatça yemek yemek kimseye hesap vermemek. Rahat dolaşabilmek bir yere gitmek istediğin zaman bakarız lafına maruz kalmamak. Ne çok şey istiyorsun diye psikolojini bozacak biri olmaz. Bana baskı uyguluyorsun diyen biri olmaz çünkü böyle dese sinirlenirsin. ( bende yapacaksın kuralı geçerli.) kıskanmana gerek kalmaz sağlığını korumuş olursun. Seni kıskanan bir görümce olmaz ondan daha güzelsen felan. ( ya da başka + ların varsa) kaynana yok vs. Bunlar olumlu şeyler olumsuz olan ilişki olmayışı ama ilişki olsada insan yine bir korkar daha çok kıskanırsın yani öyle olur herhalde.
10 Yorumla
+1 yılEkmek isteyen yok trip yok huzursuzluk yok not : Nişanliyim 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Az kalmış 😄
- +1 yıl
Tadını çıkarıyorum bugünlerin 😂
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 33 senedir bekarım bir artısı o göremedi. Ayrıca bekar insana daha özgür gibi görünebilir ama iyi bir iletişime sahip evliliklerde kimse kendini kafeste hissetmeyecektir.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söyledin 😌
Kafana göre takılmak olabilir. İstediğin saatte çıkıp istediğin saatte eve gelmek, istediğin an seyahat etmek.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyran gönüllü iseniz güzel sayılabilir evet zira sadakat yükümlülüğünüz yoktur kimseye. Ama düzenli ilişki insanı iseniz bir yaştan sonra üzücüdür. Burukluktur. 'Arkadaşımdan' biliyorum :/
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılÖzgürlük demek zorundayım çünkü bizim ülkemizde erkekler evlendikten sonra özgürlüklerinden hiç bir B. ok vermezken kadının özgürlüğü kısıtlanır. Hiç ama hiç şaşmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılMantıken kendine daha çok vakit ayırabilir ve ilgilenebilirsin. İşlerini kimseye göre ayarlamak zorunda değilsin sadece kendine ait planlar dahilinde yaşamını verimli geçirebilirsin...
10 Yorumla Yorumlara şöyle bir baktım da bir sürü kendini kandırmaca bir sürü saçmalık ve yalnızlığa güzelleme. Arkadaşlar yalnızlık güzel değildir siz sadece buna adapte olmuşsunuz buna alısmissiniz
10 Yorumla
+1 yılSevgili dırdırı çekmiyorsun , onu yapma , bunu giyme, şununla konuşma diyen biri yok 😀
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 838 cevap paylaştı.
+1 yılEğer işin yoksa, kendi evine çıkamamışsan bir araba alamamışsan bekar olmanın hiçbir lüksü yoktur.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Tek lüksü var hesap verecek kimsenin olmayışı.. Ancak yaşlanıp bakıma muhtaç olunca bu seferde düşkünler evinde bekar devam etmek durumu olur.
20 Yorumla
+1 yılGezmek istediğin saatte kadar dolaşmak ortam yapmak falan erkekler için daha cazip geliyor bunlar gerçi
20 Yorumla
+1 yılMutlu olmak, kafanın rahat olması diyebiliriz. Ben bir süredir yalnızım ve gerçekten oh be dünya varmış diyorum yani bu bile bana lüks geliyor. 😊
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kimseye bagli yasamiyorsun nerde kaldin diyenin yok kafani sisiren yok istedigini yapiyosun kimle takilmak istiyosan takiliyosun vs vs
20 YorumlaBaşına buyruksun canın ne isterse onu yapıyorsun aman kizlar bekarlık sultanlık hiç fazlasını istemeyin 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılEvlilikte olduğu kadar sorumluluk sahibi olmaman büyük bir lüks bence, evliliğin sorumluluğu çok ağır.
11 Yorumla- +1 yıl
Olmamak*
- Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılÖzgürlük abi dümdüz özgürsün ya mis gibi hemde kimse karışmıyor bişey demiyor valla in numara her şey keyfine göre 0 sıkıntı
10 Yorumla
+1 yılVallahi madde madde yazanlar var ama hepsini de lüks olduğunu düşünmüyorum Bence en lüksü her şey kafana göre
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBugün bir çılgınlık yapıyım şu şehre gidip kahve iciyim.
ya da şurada denize giriyim.
2. Bir kişinin kararını beklemeden yapmak.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDaha fazla özgürlük yoksa bekarlık bir lüx değildir projelerini hızlandırmak için bolca zaman demektir
10 Yorumla Bekarlık, oyun konsolu gibidir. En güzel yanıda konsolunda bir sürü farklı oyun vardır.. Hepsinden ayrı ayrı zevk alırsın..
10 Yorumlaher insanin bir karşı cinse iktiyaci vardır bekar olmak ise aci verici belli bir yaştan sonra bekarlık sultanlık dır diyenler maalesef bunalım dalar
111 Yorumla- +1 yıl
Yanılıyorsun, bunalımda değiliz. O dediğin, hayatını idame ettirmek için bir karşı cinsin varlığına ihtiyaç duyanlar için geçerli olabilir.
- +1 yıl
Yanılıyorsun, evlilere göre çok mutluyuz. Bir çok evli, bekarları KISKANIYOR.
- +1 yıl
Çok fazla da boşanmak isteyen var... Çok fazla da ayrı yaşayan var. Bilip bilmeden, konuşmak kolay tabi.. Avuaktım ben..
- +1 yıl
@yalnizkurt1881 Bir yıl önce evden ayrılıp boşanma davası açtım. Vallahi huzur buldum yahu.
- +1 yıl
@xlpir Sakiniz, konuşuyoruz sadece. Ama sana dıt dıt bildirim geliyor di mi?
- +1 yıl
🤐
- +1 yıl
Hanım hanımcık, güzel ve eve gelir getiren eşin yoksa ; o evlilik çekilmez oluyor. Bu zamanla evlilikte kavgalar, ekonomik sıkıntıdan başlar. Bu özelliklere sahip eşe sahip olan erkekler ise , çok ama çok az.. Şöyle açıklamak gerekirse ; 562.000 evlilik, 174.000 boşanma var. Yani evlenenlerin %30 - 35 i, boşanıyor. Bir de boşanmayıp ayrı yaşayan da çok.. İşte Bunları bilmeyen, bekarlığa laf atıyor. Zira Evlilik, her daim güzel bir şey olsa ; boşanma oranları bu kadar yüksek olmazdı..
Sorumluluklarının daha az olması. Yani ekstra sorumluluk almamak...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hesap vermemek, dilediğince karar alıp dilediğince yaşamak..
20 Yorumla
+1 yılBana göre özgür olmak, kafanın rahat olması 💆🏼♀️
20 Yorumla
+1 yılBence yok çünkü sıkılıyorum bir süre sonra. Böyle iyi. Ailesiyle kalanlar bekar olabiliyor
20 YorumlaUzun listeye gerek yok tek bir kelime yeter: Özgürlük😃
21 Yorumla- +1 yıl
Hic guzel degil
Kimseye hesap vermemek. İster evde ister otelde, ister tatilde uyanmak.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılPaşa keyfimin paşa kahyası yine ben oluyorum :D Keyifli geceler..
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kafana göre takılmak, sadece kendine tahammül etmek:)
20 Yorumla
+1 yılÖzgür olabilmek sanırım, kimseye hesap vermemek vs.
20 YorumlaHiçbir lüksü yok, evlenince kocan karışıyor bekarken ailen 🤦
23 Yorumla- +1 yıl
@dafnyy Bekar olup ayrı bir hayat kurabilirsen ailen de karışamaz.
+1 yılBekar olmanın hiç bir lüxü yok , evliliğin insana birşeyler kattıgı acık, tabiki o doğru kişi hani o bilinmeyen görünmeyen kişi varya işte o kişi secim çok önemli, onun dısında bekarsan sadece kafan rahat ve kendinden sorumlusun ohh miss... 🥂
00 YorumlaSürekli hesap vermen gereken biri yok. Sorumlulukların daha az. Özgürsün.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence net düşünmeden anı yaşamak aklına geleni o an yapabilmek
10 Yorumla
+1 yılİstediğin herşeyi yaparsın kimseye hesap vermek zorunda kalmazsın.
10 Yorumla
+1 yılKafa rahat bekarken ama bekarlıkta bir yere kadar sonra sıkıcı oluyor
10 Yorumla
+1 yılBana göre hee lüksü bile can sıkıcı oluyor bekarlığa ben boşandım ordan biliyorum 🥺
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kafan rahat karışanın yok hürsün çocuk derdi yok okulmuş buymuş uğraşmıyorsun bildiğin huzur içinde free takılıyorsun mis mis :)
10 Yorumla- Devamını Gör (211)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar