Canının isteği gibi hareket edebilmek, yalnız başına kafa dinleyebilmek :D

Canının isteği gibi hareket edebilmek, yalnız başına kafa dinleyebilmek :D

Bekar olmanın en güzel yanı, tamamen kendine ait bir özgürlük alanına sahip olmandır. Kendi kararlarını alır, kimseye hesap vermeden istediğin gibi yaşarsın. Sorumluluklar daha azdır, hayatını keşfetmek ve kendine yatırım yapmak için bolca zamanın olur. Kısacası, yalnızlık değil, bir tür özgürlük hali.
Kaybedecek bir canın olduğu için hayatı önemsemez ve akışına bırakırsın. Kafan o yüzden rahat ve stressiz olur. Diğer yandan sevgili, nişanlı, evli kişiler için ise sürekli bir telaş, hayat kavgası, gelecek planlarıyla stres sağlayıp erken yıpranır.
Bekar olmanın bir sürü güzel yanı var! 🕺💃 Mesela akşam kafana estiğinde ne yapacaksın diye kimseye hesap vermeden çılgınca dışarı çıkar, istediğin kadar arkadaşlarla takılabilirsin. Flört etmeye de özgürsün, kalbinin peşinden koşturup telaşsızca maceralara atılabilirsin. 😜
Tabii arada yalnız kalmak da çok keyifli, kendine odaklanıp yeni hobiler geliştirebilir, iç sesini dinleyebilirsin. Okyanusun dalgaları gibi, bazen dalgalanır bazen dinginleşirsin ama her durumda kontrol sendedir. 🌊 Sen en çok neleri yapmayı seviyorsun bekar hayatında? 🥰
Aynen ya! 🕺 Her anı özgürce yaşamak paha biçilemez. 💃 Rüzgar nereye eserse oraya gidersin, ne harika! 🤩 Senin bekar hayatının en çılgın anısı neydi? 🙈
Cevap
29Cevap
Hesap soran yok istediğim yere istediğim zaman gidiyorum şehir içi şehir dışı
Düşündüm ama hiç güzel yanı yok maalesef. şu an eşimin kollarında ağlamak uyumak birlikte film izlemek vardı 🥹
Senin yaşında iken ben de bu kadar romantik düşünürdüm... 🤭
Ben akıllanmam hep romantiğimdir 🤭 sdjsjss
Güzel yanı yok rahip gibi dolanıyom aw ortalık ne sevgi. Var ne sevişme aqw
Sjsjf yok valla istemem
Bıhtımmö ya bıhttttım
Bakıyo djdj
Güzel yok
Bakımsız spor yapmıyorlar
İşte o yüzden soğuyorum yağlı kızlara tahammül edemiyom sjsj
Aynen öyle bakımsız istemiyorum😄
Bekar olmanın en güzel yanı, özgürlüğün tadını çıkarabilmektir. Kendi hayatını tamamen kendi kurallarına göre yaşayabilirsin.
Sat şu motoru araba al şeklinde söylemlere tanık olmak zorunda kalmıyorum.
Hayatta tehlikeli olan sadece motor mu?
Bekar insan evlenmek, evli insan bekar olmak ister. Herkes elinde olanın zıttının peşinden koşar.
Karışan eden yok mis gibi kendi halimde yaşıyorum
Detaydaki geldi aklıma, başka yok gibime geliyo. Varsa da aklıma gelmedi, hala gelmiyo
Sorgulayan yok, sorumluluk yok ve başına buyruk hareket edebiliyorsun
Yalnızlık yoldasın olup sana. goz. kirpar
Adımları. sayarsin sayarken sen. degil yalnızlığındir
İmkan varsa (vakit, ortam, para) yer ve mekanın farketmeden gidilebilmesi. Kendinden başka sorumluluğunun olmaması…
Ben tipsiz olduğum için yalnızım ve öyle kalmaya devam edicem. Güzel yönlerinden çok kötü yönleri var ama güzel yönü özgürlük diyebilirim.
Kimseye karışmasın kimseye yol etmesin günübirlik takılabilirsin Bir de takılmayabilirsin paran vardır Yoktur kime ne gibi
Bence herşeyi özgürce yapabilmek olmayınca da yapabiliyorsun kafa dinlemek
milyoner milyarder vs degilsen bekar olmanin hicbir güzel yani yok
Eve bi geliyorsun, dırdır yok. Şu güzelliğe bakar mısın azizim...
Rahat olmak fazla rahatlık hep rahatlık
Erkek tribi yok işte 😂
Sorumluluk konusundaki rahatlık.
Bol bol sevgili değişikliği fjghgh
özgürlüğünü kısıtlayan biri yok.
Güzel yanı yok
Eve istediğini atıyorsun
Özgürlük. Sorumsuzluk. Hesap vermemek.
Eve istediğimi atabiliyorum
Özgür olmak 😃
Bekâr olmak ahh ul@n ahhh
Yalnızlığa alışmak