"Bekarlık sultanlıktır" diyen kişiye katılıyorum hiç bir sıkıntı yok temizlik yemek çamaşır bulaşık ütü alışveriş fatura geçim sıkıntısı yok sayarken yoruldum 😜😂 ama kötü bir yanı var ki eğer benim gibi sevgilisi ve onunla ileriye dönük bir ilişki yasiycaksiniz, onsuz zaman geçmez...😉😉O yanında olduğun da ise geçmesin diye çabalarsun ay ne çok konuştum 🤭 evliliğin zor yönleri olsa da sevdiğimle beraber olmak bütün sıkıntıları göz ardı edilebilir...😉💑 Ama unutmayalım ki bekarlık kadar rahatlık yoktur...😂😍
Bekarken bekar Arkadaş ile rahatça gezer tozarsin oturur içer dagitirsin ama evlenince bunları yapamazsın ancak o bekarlar da evlenirse yalniz kalırsın o da zor. en iyisi sen evlenme yine boş ver yeni arkadaşlar bulursun.
Bekarlık güzel ama ileriki yaşlarda beykarlık yerini yalnızlığa bırakıyor işte o zaman çok zor her ne olursa olsun insan kendine ait bir düzen ister çocuk olsun ister
Sanal dunya dan kafani cikar edrafina bir bak evlilik ile bekarligin aradinda ki farkin ne oldugunu bekar ken neler yapabildigini evli oldugunda neler yapmak ile mesuluyet alabildigini anlarsin
Yok kardeşim ya insan belli müddet sonra evleneceği kişiyi istiyor yani evlenmek istiyor tabi şu devirde Yani kendi açımdan milyarder kızı da olsa mesleği mevkisi parası bulu kim olursa olsun evlenecek kızın var olmadığını düşünmek daha zor yanlış anlama sakın bana yürüyor gibi
En İyi Cevaplar