Hoşlandığım çocuğa açıldım seni arkadaş olarak görüyorum ded ama pişman mı?

Şimdi bu bahsettiğim çocukla ben geçen sene okulda tanıştım hoca bizi yana yana oturtmuştu o ara kaynaşmıştık ortak yönlerimiz vardı ve güzel sohbetlerimiz olurdu zamanla o cocuktan hoşlanmaya başladım ama arkadaşlığımız bozulmasın diye bir şey söylemedim sonra araya yaz tatili girdi ben onu epey özledim sonra tatil bitti karma yapmışlar sınıflar dağılmış o da hemen yan sınıfa düştü epey üzüldüm bunu duyunca arada sırada konuşmaya devam ettik ama ben bir gün dayanamadım ve ani bi kararla ona mesaj attım ve cevap verdi benim üzülmemi hiç istemediğini o yüzden kırıcı konuşmak istemediğini, bunca zamandır sadece yakın arkadaş gibi olduğumuzu ve beni de hep öyle gördüğünü söyledi, ayrıca benimle arama mesafe koymana gerek yok seninle aynı samimiyetle konuşurum iyi ki varsın:) dedi bende ona anlayışla karşıladığı için teşekkür ettim şu an neredeyse bir ay oldu onu sürekli görüyorum ama hiç konuşmuyoruz ve açıkçası çok üzülüyorum eskisi gibi olacağımızı zannetmiyordum ama ilişkimizi tamamen kesmeyi de düşünmemiştim tam olarak ne düşünüyor hiç kestiremiyorum koridorda karşılaşıyoruz bazen ama hiç bakmadan başını önüne eğiyor içimde kalmasın açılayım dedim ama arkadaşımı da kaybettim galiba bu durum cidden canımı sıkıyor sizce ne yapmalıyım

Hoşlandığım çocuğa açıldım seni arkadaş olarak görüyorum ded ama pişman mı?