Her gün yanımda uyuyor beraberiz başka biri de yok eminim. Ailesine benim hakkımda o kız deli hastaneye yatması lazım boş iş benden küçük olmaz falan demiş bana ise seninle ilişkimiz arkadaşlıktan farklı diyordu seviyorum diyordu ailesine ise duygusal anlamda bir şey hissetmiyorum demiş.
Benimle her şeyi yaşadıktan sonra arkadaşımsın dedi?
Çok üzüldüm senin adına🥺. Böyle şeyleri sorup yaşamak lazım. Biz şimdi neyiz diye adama sormak lazımdı önceden. Şimdi kendine bir az zaman ver. Elbette, çok üzüleceksin, yaşadıkların çok kalp kırıcı. Ama bu zaman diliminde ola bildiğince kendine odaklan, neyi niye yaşadığının farkına var. Aslında ne istediğini düşün. Herkes hata yapabilir. Ve en önemlisi karyerine odaklan. Kendine bir gelecek kur. Sana senden başka kimse güzel hayat sunamaz. Hobiler edin. Bu durumu en güzel bir şekilde atlatacaksın. Kendine çokca değer ver. Sen çok değerlisin. Sana başarılar❤️
Adam seni kandırmadı, seni kandıran duyguların oldu. Hiçbir şey hissetmediğin ve tiksindiğin bir adam seni kullanamazdı. Senin canın kullanılmak istedi. O yüzden suçu başkasından çok kendinde gör ve bu olaylardan ders çıkar. Yoksa kısır döngü gibi hep aynı çukura düşer durursun. Bir daha duygularına güvenmezsin. Duygular pisliği bile insanın gözüne güzel gösterebiliyor. Aklını kullanmayanları duygular rezil eder, perişan eder
Ah canım ya, çok üzücü bir durum gerçekten. 😥 Bazen insanlar kafalarını çok karışık hissedebiliyorlar ve karşındakini de bu karmaşaya sürükleyebiliyorlar. Seninle hissettiklerini ve yaşadıklarını anlamış olayım, gerçekten üzüldüğünü hissedebiliyorum.
Onun ailesine farklı, sana farklı şeyler söylemesi gerçekten adil değil. Kendini ön planda tut, ne hissettiğine ve neye ihtiyacın olduğuna odaklan. Eğer bu ilişki seni yıpratıyorsa, biraz geri çekilmek ve kendine zaman tanımak iyi olabilir. Belki de iletişimi kesip, kendi huzurunu bulman daha sağlıklı olur.
Unutma, gerçekten seni seven birisi, seni olduğun gibi kabul eder ve asla ikilemde bırakmaz. 🌸 Şu an zor bir dönemden geçiyorsun ama zaman her şeyin ilacıdır. 🌈💕
İşte sizdeki sıkıntı sevince mantık devre dışı kalıyor insanlar iradeli varlıklardır kendi sınırların olacak seven adam zaten bu sınırlara uyar o karaktersizde Allah'ından bulsun sizde allah aşkına tamam seviyorsunuz ama şu cinsel ilişkiyi evliliğinize saklayın be
Her neyse işte dediğim gibi sınırların olsun sevsende ilişkini adını koymadan ilişkin içinde olmak moda oldu sanırım adını koyun işin ilk başta bu karaktersiz içinde duygularını kaybetme umarım zamanla unutursun