- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılanlamadığım neden hergün mesaj atıyormuş hiçbir şey olmamış gibi? elimde bulunsun diye mi. sen 18 yaında bir kızsın o eşşek kadar adam olmuş 7 yaş büyük senden ve duygularını bilmesine seni reddetmesine rağmen seninle konuşuyor öyle mi hergün bile bile? ablan bişey demiyor mu kuzum yaa ! bu nasıl br şeydir. bak eğer onun seni sevip sevmemesini anlamak istiyorsan tek şansın var o da : ona artık görüşmek istemediğini bu şekilde devam etmenin saçma olacağını , seni sevmediği halde onunla samimi şekilde konusmaktan dolayı acı çektiğini söyle ve görüşmek istemediğini mesajlaşmak istemediğini söyle ve ne tepki verecek bak belki kabul edecek sabret kaç gün edecek senin için çabalayacak mı özleyecek mi? ona göre tavrını koyarsın sen de.. hem belki o da seviyor ama farkında değildir bu da olabilir ya da seni elinde tutmak istiyor ne olur ne olmaaz elimde bulunsun diye de düşünüyor olabilir.. kendini kullandırtma seni redddeten biti sana hangi hakla canım der seninle buluşur konusr ki hergün? aklını kullanmazsan bu böyle devam eder söyleyeyim sonra başka kızla çıktığını duyunca da sen öyle sap gibi kalırsın.. aklını kullan sonuç al ;)
25 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar hakl konustun ya vallahi bende kabahat onlari yazdiktan sonra yuzune guldum tekrar onunla bulustum falan canma karsilik verdim askere gitmeden sebepsiz yere beklicem dedim beni sevmen bile sebep degilmi dedi sevgi tek tarafli yeterli olmuyo dedim dsrdm kendimi
- +1 yıl
düşürdün kendini diye düşünme tatlım sadece aşıksın ve mantıklı düşünememişsin ama o senden yaşça büyük duygularını anlaması gerekirdi. sen ondan biraz uzaklaş eğer o da için için seni seviyorsa zaten dayanamaz peşinden gelir. inşaAllah sonucu iyi olur canım ama eğer hiç olmayacaksa boşuna onu beklemen salaklık olmaz mı sence? kimse için üzülmeye değmez unutma :) eğer değerini biliyorsa seni kaybetmez , sen ne kadar alttan alır onu sevdiğini belli edersen o kadar poposu kalkar biliyorsun herkeste böyle olur. biraz uzaklaş dediklerimi söyle ona , o da hatasını anlasın , arkadaşça seviyorum demesine rağmen bu ne samimiyet , bu düşündürücü.
Soran+1 yılAynen öyle arkadaşlarım söylüyodu belki o an kafası karışıktır öyle söylemiştir sevdiğimi söyledikten sonra buluşunca falan seni seviyo dediler uzaklaşamadım ama dediklerinde çok haklısın uygulayacağım teşekkürler :)
- +1 yıl
tamam canım hayırlısı olsun , inşaAllah güzel sonuçlar alırsın :)
Soran+1 yılAmin sagolun :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki bana kızabilirsin ama bana kalırsa o çocuk seni oyalıyor. Seni sevdiğini düşünmüyorum. Sadece seni elinde tutmak istiyor. Çünkü senin onu sevdiğinden emin oldu. O çocuktan uzaklaşmalısın. Hem seni arkadaş olarak görüyor hem de sana canım cicim gel buluşalım diyor böylelerinden hayır gelmez. Bence artık buluşma bile onunla. Senin de bir gururun var. Tavrını belli etmelisin. Ben de öyle birisini çok seviyordum. O bana çok yakınlık gösteriyordu. Az daha ona aşkımı itiraf edecektim. Meğerse 10 yıldır bir ilişkisi varmış gizli gizli o kızla buluşuyormuş. Ne benim ne de en yakın arkadaşlarının bile bu durumdan haberi yoktu. Annesi düğün davetiyesini getirince şok olmuştum. Şimdi o kızla evlendi. Ben de onu deliler gibi sevdiğimle kaldım. Platonik bir aşktı ama durumu kabullenmem çok zor oldu. O yüzden boşver gitsin. Gerçek aşk karşına çıktığı zaman bu günlerine bakıp güleceksin. İnan bana canım ;)
13 Yorumla
Soran+1 yılYa haklısın şu an askerde cok kırmakta istemiyorum ama mesafeli konuscam
Cevap sahibi+1 yılSen onunla konuştuğun sürece daha çok umutlanırsın canım. Çünkü sen ona aşıksın. O sana değil. Resmen senin duygularınla oynuyor. Bence tamamen konuşmayı bitir. Sonradan senin üzülmeni hiç istemiyorum. Bazı erkekler böyle işte. Ne istediğini tam olarak bilmiyorlar. Kızların duygularıyla oynuyorlar. Hiç canını sıkma daha çok gençsin.
Soran+1 yılEvet bitiremesemde mesafeli konuşcam eğer seviyosa bitmez sevmiyosa zaten yol veririm yapcak bissey yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer insan sevilmek ister o da hazir kendini seveni bulmusken bir yandan kaybetmek istemiyor o yuzden tamamen umudunu kirmayip canim bulusalim falan diyerek devamli onu sevmeye devam etmeni istiyo olabilir. Ne guzel degil mi, bir kiz bulana kadar seni seven, hazirda baska birisi var... yaptigi biraz bencilce:// Benim gorusum bu.
22 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu aynen bende böyle düşünüyorum en doğru görüş
Hiç umut yok mu yani
Cevap sahibi+1 yılHic umut yok diyebilecek kadar iddiali konusamam tanimiyorum sonucta ama eger vazgecebiliyosan vazgecmen daha iyi sanki
+1 yılya bence aranızdaki yas farkı çok ben kendimden 1 2 yas küçük kızlarla sevgili olmuyorum ulan şansa genelde de küçükler denk geliyor iyi mi a q :) boylesi iyi olmuş hem delikanlı adammış ki gerçek niyetini direk göstermiş. ee hep siz mi reddediceksiniz :))) helal :))))
03 Yorumla
Soran+1 yılYa önemli olan kafa yasi sen olgun kizsin soyle dediler soyledim azda olsa umut va gibi :((
- +1 yıl
önce şunu söylemek istiyorum sonucta etrafımda yıllardır sürüyle hatun var sizi sizden iyi tanıyorumdur ister inan ister inanma. zaten ben bugune kadar olgun olmadıgını söyleyen hiçbir kız görmedim arkadas. hepsi olgun hatun triplerine girerlerama eve gidince şirinler veya pepe izleyecek kadar olgundur çoğu. herneyse ya sen de cocuk degilsin sonucta kendi tercihlerini yapıcaksın tabiki. ama şunu söyliyim hem senden yası büyük hemde ablanın arkadası. bu sebeplerden dolayı seninle sevgili olcagını sanmıyorum. hem 7 yas küçük bir kızı sevgili diye yanında gezdirmek de yanlış bence. yanında liseden yeni mezun olmuş küçük kız kardeş gibi durursun.
Soran+1 yılYa ben seviyorum diye abablam merhaba bile demiyo artikama diger ihtimalde haklilik payin var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup aşk sanıyorsunuz..
William Shaekspeare
Çook kez reddedildim..
Çooook kez..
Platonik çok aşk yaşamışımdır.
Kolay değil gerçekten.
Uzun süre aklında kalacaktır.
İlaç sadece zaman.
Belkide böyle daha iyidir.
Onu '"gerçekten "" tanıyıp tam tanıdığını sandığın kişi olmadığını anladığın zaman kendine kızmak yerine, böylesi çok daha iyidir.
Ve biliyor musun vazgeçtiğinde onun gerçek yüzlerini gördüğünde geliyorlar..
İnan bana geliyorlar..13 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah gelir keşke gelse keşke :(
Soran+1 yılVazgecebilsem vazgecemiyorum ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum, bazıları yazmış erkeğe aşkını itiraf etmek yanlış falan bakma sen onlara, inan bana kaybedecegin birşey yok şu duruma senin olmayab birseyi zaten kaybedemezsin... sende kendimi gördüm bende 17 yaşımdayken yani bundan 7 yıl önce bir erkeğe olan aşkımı itiraf etmiştim başlarda bizde arkadaş gibi görüştük ama sonradan aşka dönüştü 5 yıllık sevgili dönemimiz oldu şu an ayrıyız o başka kadınla evlendi ama ne olursa olsun mutlu olmasını isterim bunca yaşanmış şeylerin hatrına şu an zaten benimde hayatımda bir başkası var onuda seviyorum bizde nisanlanicaz inşallah önümüzdeki ay...
Senin durumun cok daha iyi olabilir, peşinden git sakın yılma ve inan bana seni sevmiyor olsa gerçekleri duyduktan sonra seninle hala görüşmek istemezdi, zamana bırak elbet yaşayacağınız şeyler olacak...01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkr ederim sevdigimi soyledikten sonra bulustugumuzda ona sana gitmeden yazdim ya sasirdin mi dedim yoo sasirmadim biliyodum zaten dedi demekki biliyomus sevdigimi bile bile konusmaya devam etti bildigi halde bulusmak istedi ona gitmeden sebepsiz yere beklicem dedim beni sevmen bile sebep degil mi dedim bu durumdan hosnut gibi askerden gelsin ins daha iyi olur :)
+1 yılSallamis resmenn :) bence Umut var canim yoksa niye hala konusun bulusun. Kelime oyunlari falan Umut oldugunu gösteriyor ki sevilmekte hosuna gidiyor arkadasin belliki :) sen sukunetini koru fazlada üstüne düsme arkadasim. Bence olucak bu is. Ayrica niye üzulüyorsun 5 yil sonra hatirlayip kendinle dalga geçecegin vay be çok cesurdum o salakta kendi kaybetti diyeceksin bu konuda. Bosuna üzülme sabret ve her anin keyfini cikar canm :)
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet arkadasm olarak goruyorum falan dedi sonra daha sk mesaj atti bulusmak istedi askerden gelain olursa olur olmazsa yapcak bisey yok :)
- +1 yıl
Aynen dünyanin Sonu degil üzme tatli canini :*
Soran+1 yılAynen haklisin :)
bilemedim.. kişilik önemli sonuçta o kadar yaş farkını geçirmiş görmüş bence arkadaş devam et ama kendini kaptırma her cümlesini tart nasıl biri diye insanlar göstermez kişiliklerini kolay kolay.. sonra iyi diyosan küçük flörtlerle yönlendir kendine yani aklını kullan çünkü emin ol o her adımda aklını kullanacak :)
06 Yorumla
Soran+1 yılAklını kullan daha ne yapabilirim ki ilanı aşk ettim resmen :D
Soran+1 yılÇok haklısın kendime güveniyorum güvenmesem söylemezdim sevdiğimide olmalı zamana bırakmalıyım :(
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim haklısın :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kafası karışık olabilir. Yani önceden ablanla konuştuğu için ablanın seninle arasına gireceğini ve konuşmanızı engelleyeceğini felan düşünmüş olabilir. Belkide ablanla önceden konuştuğu için tekrar ona yakın biriyle konuşmak istemiyo. Ama buluşmak istemesi felan yani bu olayın sadece arkadaşlık boyutunu biraz aştığını gösterir bence. Yani bence çekindiği bişey var.
06 Yorumla
Soran+1 yılKonustu dediysem öyle yakın degillerdi tanıyodu ablam yani madem sevmiyosun niye bulusmak istiyosun mesaj atiyosun da bana umut veriyosun :(
Soran+1 yılHay ya seveyim su yasimi :(
Soran+1 yılArkadas arkadasada canim cicim sık mesaj atmalar bulusalim demeler ne bilim ben arkadasima demezdim ya
+1 yılSanırım senden büyük diye sen biraz küçüksün galiba ona göre belki bir hevestir diye seni üzmek istememiştir, ya da senin sadece bir gençlik bir heves olarak gördüğünü düşünebilir eğer çok seviyorsan oturup Konuş YAŞ sorun olmadığını söyle bir heves değil ciddi olarak birşeyler hissettiğini söyle, onu sevdiğini anlarsa bu iş olur diye düşünüyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim icin degil tabi. yaş sorun ama onun icin sorun mu bilmiyorum askerde zaten haziranda gelcek
- +1 yıl
Onunla Konuş YAŞ işini seni kendine göre Çocuksu buluyor olabilir yaşına Göre biraz fazla olgun isen bunu o da anlayacaktır bence. Belki de sadece askere gidiyor ya güven eksikliği oluşur diye zaten askerden geldiğinde konuştuğunda sevgini anlayacağından eminim bir erkek olarak söylüyorum. Askere gittim geldim ve hala beni seviyorsa ve onu olgun bulursam bana değer verdiğini anlardım.
Soran+1 yılEvet konuscam
Gizli Üye(25-29)+1 yılablamın arkadaşı derken...
ablanın arkadaşıyla nasıl samimi olup tlefondan konuşuyosun ki
hem o sana karşı birşey hissetmiyosa neden telefonda konuşuyo hadi telefondan konuştu da ne diye seninle buluşuyor
bence bu çocuk sana karşı birşey hissetmiyosa eğer seni reddettiyse seninle dalga geçiyodur31 Yorumla
Soran+1 yılAblamla yakn degiller benimle konusuyo diye ablam onla gorusmuyo dahaiste diyorum ya telden mesaj atiyo ariyo bulusmak istiyo umut veriyo sonra arkadaslik sevgisi diyo
bu kötü olmuş ama yaşta var tabi 12 yaş tamamda onun üzeri hiç iyi olmuyor tabi ama bu aşk sevgi olduktan sonra yaşın önemi yokturda zaten ama çocuk seni gerçktende arkadaş olarak seviyordur onun başka sevdiği kız vardır yani
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır sevgilisi yokmuş arkadaş olarak gören biri de canımlı cicimli buluşmak falan istemezdi diye düsündüm
Yani biz erkekler olarak genel de bu duruma alışığız da bir kız için de olabilir yani. Ama hani nasıl desem bırak o gitsin askerine sen de üniversiteye git emin ol iyi ki olmamiş diyeceğin insanlarla karsilasirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBırakabilsem bırakıcam :(
Seninle açık konuşması taktir edilesi bir tutum ama; duygularını açman için seni baya baya cesaretlendirip sonra "ben seni arkadaş olarak seviyorum" demesi de çirkin geldi. Sanki egosunu bu yolla tatmin etmiş gibi hissettim.
01 Yorumla
Soran+1 yılEn cok ona uzuluyorum ya zaten umut vermesine
Eğer ki arkadaşları ile paylaştıysa sübyancımısın gibi bayat sozlerle kafası bulanmış ya da anlık hislerle gelmiş askerlik falan araya girdiğinden bekletmek istememiş olabilir (:
03 Yorumla
Soran+1 yılOff evet o yaş farkiına bende takiliyorum ama kendisi isredikten sonra vcevreyi duymamasi lazim
Soran+1 yıl6 aydr konusuyoruz iste keske unutmaya calissam 3 gun konusmasak 4. gunu cok ozluyporum
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk defa bir kıza çıkma teklifi ettim herkes kesin kabul eder dedi. Bende emindim falan yani. Reddetti.. O günden beri hiçbir kıza yaklaşamadım o açıdan.. Sonra o pişman oldu çıkmak istedi sonra vazgeçti falan en son durum neydi bende bilmiyorum arkadaşım aracılığıyla hallediyordum. b*k vardı * çıkma teklifi edecek
01 Yorumla
Soran+1 yılGercektende oyle pismanim..
bunu söylemeni sonuna kadar takdir ediyorum çünkü günümüzdeki çoğu kız aya çıksa ilk adımı aydan bekler ama buda bence telefonda olacak iş değil yüz yüze konuşsaydın daha iyiydi
03 Yorumla
Soran+1 yılYa bulusunca soyleyemedim bir turlu bende yazmak istedim son gecesinde butun cesaretimi toplayip ama olmadi :(
Soran+1 yılhayirlisi.. sagol :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana boyle dedigi icin onu pisman et, seni sevmesi icin elinden geleni yap! Herkeste senin gibi sans yok maøesef o yuzden iyi degerlendir sansini! Surekli etrafinda ol ve ona kendini hatirlat pasakli pasakli gitme sakkin yani okei
17 Yorumla
Soran+1 yılAman ne şansı varki bende :)
Cevap sahibi+1 yılYinede var onunla konusuyorsun
Soran+1 yılArkadaş olarak konuşmak zorunda olmak hiç konuşmamaktan daha çok acı veriyo
Cevap sahibi+1 yılHayirr boyle dusunme sen en azinda konusuyorsun bide olumlu yanindan bak ise! Eger gezel seksi bir sey sen asla sana karsi koyamaz! Onunla hep arkadas olarak takil ama kendinede asik et surekli gozleririn icine bak
Cevap sahibi+1 yılTsk ederim canım ne zamn istersen
+1 yıl25 yasinda biri olarak 18 19 yasinda bayanlarn bana cekici gelmedigi dunya guzelide olsa istemedigim ve reddettigim bir cok kez olmustur, yanlis anlasilmasm dediklerm fakat bence bira daha kucuk yaslara yelken acmalsm kafalar uymuyor gercekten
03 Yorumla
Soran+1 yılKafalar uymuyo da desen yanılıyorsun çünkü o da çok olgun değil yaşıtlarına göre ben yaşıtlarıma göre olgunum mesela yaşıtlarımla çıktığım zaman yaptığı hareketler falan çocukça geliyor. Birazda insan büyük, koruyup kollayan birini istiyo yanında
- +1 yıl
Kafayi bilemem cocuk belki olgun degildir onada bir sey diyemem ama sahsen yasitlarinin %70lik kismi hala lise muhabbeti yaptigindan dunya guzeli bile olsalar o guzellikleri kayboluyor:) he sen olgunsundur amenna konuya gelecek olursa essege at gibi bakmamak gerek her vakit :)
Soran+1 yılEvett zamana bırakalım en iyisi :)
Askere gidecekmiş yakında o yüzden bu tarz işlere girişmek istememiş olabilir. Malum bu zamanda asker yolu pek beklemiyor kızlar. Riske girmek istememiştir. Askerden gelsin herşey değişir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen beklicektim ya :(
+1 yılOoww.. adamin tipi degilsin demek ki dusunmeden hayir demis ya.. sende napmissin oyle ya bir an hangisi kiz hangisi erkek sasirdim ben.
03 Yorumla
Soran+1 yılValla cesaretimi topladim yazdim bilmiyorum seviyo gibiydi srekli mesaj atmalar bulusalim demeler :(
- +1 yıl
Yok yok benden sana tavsiye sakin bir daha bunu yapma ve her hareketini arkadasca gor.
Soran+1 yılevet mesafeli davrancam
+1 yılBence kendini geri cek bu cpcuk senden hoşlanmasa bulusalım demezdi kendini geri cek o sana geri dönecektir
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte çekemiyorum ki her gün mesaj atıyo mesafe koyamıyorum çok sevdiğim için :(
- +1 yıl
O duyguyu biliyorum ama en azından mesajlarına 2 saat sonra falan cevap ver
Soran+1 yılMantıklı evet öyle yapıcam
Hep öyle olur sonradan da pişman olurlar ama iş işten geçmiş olur hayatına bak sen bir kere kaybetti seni
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç bişey olmamış gibi konuşuyo her gün mesaj atıyo falan :(
Soran+1 yılevet haklısın bende unutmuş gibi konuşayım
+1 yılbir şey diyimmi ksinlikle boş sana bildiğimiz sevmek yani demiş demek hiç aklında bile yoktu ne diycrğimi bilemedim diyo insan bir şaşırır bir sevinir hiç buluşmak istemedim bakma olabilir boşver sen olacağıyok
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
- Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş numarasına sürekli takılıyorsa seninle sadece cinsellik düşünuyor olabilir ya da ego tatmini..
01 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik düşünmediğinden eminim de ego tatminini bilemem
olabilir arkadaş sevgiside iyidir zorla güzellik olmaz ki,
intiikam falanda düşünme dfgh seviyorum diyosun sonuçta03 Yorumla
Soran+1 yılYa çok seviyorum. ama olmuyo arkadaş olarak, seviyorum çünkü :(
- +1 yıl
intikam alsın
+1 yılyaş farkı var eğlenebilir senle dikkat et hemen atlama üstüne
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle bir cocuk degil
- +1 yıl
nerden biliyorsun öyle çocuk olmadığını istedigin kadar tanı içini bilemezsin ki
+1 yılO çocuktan korkma zarar vermez sana. Ama artik sevdigini söyleme zaaflarini kullanir.
05 Yorumla- +1 yıl
Uzaktan konuşmak kolay. Belkide bizim görmediğimiz şeyleri kız görür ama biraz zaman alabilir.
Soran+1 yılsıcak konuşuyo ama hala hiç bişey olmamış gibi :(
- +1 yıl
Ya konusucak kimsesi kalmamıştır ya da kızı tekrar kazanmak istiyodur pisman olmuştur senin dediginde olabilir.
+1 yılAskerde sevmek cidden zor belkide bı yüzden geride bıraktığı olmanı istemedi.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet oda var ben ona yine sebepsiz yere beklicem dedim beni sevmen bile bir sebep degilmi dedi sevgi tek tarafli yeterli olmuyo dedim gitti bakalim dondugunde ne olucak
+1 yılBaya seviyorsun yani
Bildigimiz
Bu cumleden sonra pek birsey soylenmez.
O degilde bilmedigimiz sevgi nasil oluyor acaba. :/21 Yorumla
Soran+1 yılAhaha aynen yazdıktan sonra bende aynısını düşünmüştüm ://
yazıo işte arkadaş demiş. hep kabul edilecek değilsiniz ya. anlayış beklioruz biz de;) Zormuş reddedilmek dimi?:)
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok zormuş ya gidip reddettiklerim hepsinden özür dilemek istiyorum :(
+1 yılkapı gibi kapağı koymuş çocuk
https://i.hizliresim.com/yA991n.jpg22 Yorumla
Soran+1 yılne yazsam bilemedim mi kapak :D
- +1 yıl
logar kapagı sen umudunu kes
+1 yılbize niye sordun? çok açık yazmış adam :) dünyada herkes herkesi sevecek diye yeni bir kanun çıktı da haberimiz mi yok? sen seni seven herkesi sevebiliyor musun?
21 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyo gibi duruyodu :( böyle olacagini beklemedim
+1 yılBildigimz seviyosun yani nedir ya :Dasdf vay angaralim vay
01 Yorumla
Soran+1 yılVallaha ya onu demeyeydi iyiydi :(
+1 yılBu anı yaşamıştım o an herşey karışır... eğer ilgi göstermeye devam edersen erkekler bu cepte ayağına iplemez ;) bence konuşurken mesafeli olmaya çalış noldu şimdi gibisinden sorular sorar kendine ve senle ilgilenmeye başlar :) hayırlısı :)
11 Yorumla
Soran+1 yılevet daha mesafeli davranmaya caliscam
Üzülmee ya ama net olmuş sana karşı demekki düzgün bir adammış.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Vay şerefsiz niye konustu senle heveslendirdi seni :(
06 Yorumla
Soran+1 yılBence dövelim
Soran+1 yılAma askerde onu nasil yapcaz
Soran+1 yılİzmirde
- 00 Yorumla
- 10 Yorumla
Hem seninle özel olarak konuşuyor mesajlasiyor sonrada seni arkadaş olarak sevdiğini söylüyor. Garip bir durum. Bence abinden cekiniyordur :P
01 Yorumla
Soran+1 yılAbim yok ya :( valla bende anlayamiyorum madem istemiyosun umut vermeseydin bana bulusalim demeseydin sevdigimi soyledikten sonrada bulusalim dedi :(
+1 yılneden boyle ezik bir duruma dustun ki agirdan almaliydin bence...
02 Yorumla
Soran+1 yılSoylim dedim gitmeden :(
- +1 yıl
bosveeeeeeer rrr
Bayağı fena olmuş :/ Ama üstüne gidersen olur bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılÜstüne gidip daha sogutmak istemiyorum :(
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılmalesef sana arkadaş gözüyle bakıyo açık ve net söylemiş
11 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılAynisini bende yasadim ilk ve son defa aynen bende birdaha soylemek istemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 20 yaşındayım. Benimle çıkar mısın? Seninle sevgili olmak ve nasip olursa, ileride mutlu bir yuva kurmak istiyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Kafan güzelmiş güle güle kullan jkgjhjjhj
Soran+1 yılhahha yoklugun bu kadar :D
Cevap sahibi+1 yılYalnızlık zor bir şey...
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaçta mesaj atıyorsun sana kaçta dönüyor boşver takma kafana.
05 Yorumla
Soran+1 yılYazicak bisey bulamadi demekki dusunmus olabilir
Cevap sahibi+1 yılO kadar uzun süre?
10 saat 6 dakika sonra dönüyor.
Son mesajında ise 18 dakikada yazıyor hadi son mesajı anlarım üzmeden nasıl söylerim diye düşünmüştürde ilk mesajda 10 saati geçik bir süre var.
Soran+1 yılO gun annesini doktora goturmustu hic ggirmemisti yani
Cevap sahibi+1 yılİşte bende diyorum ki annesini doktora götürsün iyi tamam 10 saat boyuncada olmaz ki yani ayrıca ne tesadüfse o mesajdan sonra olmuş.
Soran+1 yılAma hiç girmedi girdi gördü desem neyse mesaj ona ulaşmamıştı
Karşındaki insanı alkışlıyorum karakterli birisiymiş 7 yaş küçük birisine sulanmamış helal olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılOff tamam
Aşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. Kusura bakmada Çocukla çıkmam bende 25 yaşında olsam
02 Yorumla
Soran+1 yılO pek olgun değil anlasıyoduk..
Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. demek ki çekici bir kıs değilmişsin çekici olmayan kızlar sadece arkadaş olur
32 Yorumla
Soran+1 yılOna hitap etmiyo olabilirim ama bu cekici olmadigim anlamina gelmez.
Ben bile bu yasimda 20nin altindakilere bakmiyorum adamla aranizda 7 yas fark var el insaf!
03 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli olan yaş değillll :(
Soran+1 yılO da çok olgun değil anlaşıyoruz yani :)
Bence seni kırmak istememiş sana hiç o gözle bakmamış hep arkadaş olarak gormuş seni
00 Yorumla
+1 yılsevıom dıyıp yalandan cıksaydı daha mı ıyı olucaktı sonra arkaasından sayar söverdın :)
04 Yorumla
Soran+1 yılTabi yalandan soylemesi daha kotu ama en azindan umut vermeseydi
- +1 yıl
mesajların gerı kalanını bılmıyoruz ama umıt verdıgını nerden bılıosun
Soran+1 yılMesaj atmalar bulusalim demeler canımsın tarzi konusmalar falan
- +1 yıl
bılemıcem o zaman. s
Çok ilginç bir erkekmiş gözümde tasarladım baya yumuşak.
01 Yorumla
Soran+1 yılReelde cok maço ya sasırmıstır ondan
- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılİşte o zaman arkaşlığa lanet ediyorsun da yine birşey değişmiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılUff aynen oyle :(
+1 yılolayı öyle bir anlatmışsın ki güldüm hele foto:))
02 Yorumla
Soran+1 yılneye güldün ki :D
- +1 yıl
komik anlatmışsın.. üslup olarak.. üzülemedim yani:))
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılboşver sevmiyorsa arana biraz mesafe koy derim ben cunku uzaklasmazsan daha cok alısırsın
03 Yorumla
Soran+1 yılMesafe koyamıyorum ki her gün mesaj atıyo canım napıyosun tarzında unutamıyorum :( mesafede koyamıyorum off
- +1 yıl
koymalısın bir şekilde. mesaj atıyo diyosun konuş ama umut beslemeden konusmayı dene yoksa üzülen sen olursun kendine deger ver ki insanlar da sana deger versin
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılsevmiyorsa niye buluşma teklif etmiş ben orada takıldım
03 Yorumla
Soranİşte kafamda deli sorular madem sevmiyodun niye buluşalım dedin niye umut verdin bana :(((
- +1 yıl
seni basit görüp tek gecelik gormüs olabilir üzgünüm.
Soran+1 yılYok ya öyle bir çocuk değil baya da dindar hani :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni seviyor ama arkadaş olarak söylemiş kendisi zaten bu sözün geri dönüşü olmaz belliki sizi kardeş gibi arkadaş gibi görmüş...
02 Yorumla
Soran+1 yıloff ya arkadaş arkadaşa canım cicim sürekli mesaj atmalar buluşalım demez ya :(
Cevap sahibi+1 yılilk etapta belliki farklı gözle bakıyormuş size ama zamanla alışmış ve artık bakış açısı değişmiş olabilir...
+1 yılKafani sen pencereye sıkıstır kızım bu aciyla yasanir mi be?
01 Yorumlabenden sana bir tavsiye duygularını bastır hiç arayıp sorma bak bakalım neler oluyor sonra
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle denicem bakalım terst tepmez insallah
Soran+1 yılO zaman hic konusamam :(
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılsenden faydalanmak istseydi böyle yazmadı emin ol dürüst bir çocukmuş..
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekler acıtıyo işte :(
;) uzulme baskasini bulursun askerde zor olur zaten ;)
06 Yorumla
Soran+1 yıl5 ay var beklicektim ya :(
Soran+1 yılİllede o illede o :/
Soran+1 yılhe ya bu aralar hep müslüm orhan ferdi 3lüsü takılıyorum :(
Küçük olduğun için çekiniyordur belki bu arada reddedilmek kötü beaaa :D
02 Yorumla
Soran+1 yılCekinicek ne var kii uff cok koydu bu mesaj :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bekleme sen onu zaten çok büyük canım boşver :)
03 Yorumla
Soran+1 yılGönlüme söz geciremiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılHep öyle olur tatlım seninkisi takıntı olmuş :) sen kendi kendini aşık etmişsin :) onun her hareketine anlam yükleyerek
Soran+1 yıloyle valla
- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne