Sevgili muamelesi yapiyordu , seni arkadaş olarak görüyorum dedi?

1 yıllık bir muhabbetimiz var. Sanaldan tanıştık, aramız çok iyiydi her gün sabahtan akşama kadar yazışıp konuşup dertleştiğim tek insandı. Diziler filmler izlerdik oyunlar oynardık sanal bile olsa çok yakındı bana ve bir zamandan sonra bizden olmaz mı diyordu benimle sevgilisi gibi konuşuyordu eşin olucam senin vs. diyodu ben hep sen benim arkadaşımsın diyordum reelde görüşmeden kimseyle manita olmam diyodum aramızda ulkeler vardı ve ciddi düşündügum birine gorusmeden sevgilim diyemezdim aramız iyiydi ve cocugu gercekten seviyordum oda bunu biliyodu. Biz birbirimiz için yaratılmışız diyodu karakterlerimizde birbirimize gore diyodu ilk defa kendim gibi birine denk geldim diyodu. aslinda namazında cok iyi kalpli bi cocuk ama kotu bir hayatim var diyodu kotu hayattan kastı aslinda bazı seylerde basarili olamamasi neye elini atsa olmamasi, bir zamandan sonra ben ona yakınlaşmaya başladıkça o benden uzaklaşmaya başladı ben sana hiç o gozle bakmadım bir şey hissetmiyorum dedi. bana soguk yapiyorsun dedigimde sen bana soguksun diyordu halbuki ben ona hic kotu davranmadım sadece sevdim... kısacası ilk o bana yanaştı ben uzaklaştım, sonra ben ona yanaştım o uzaklaştı. halâ ara ara laf atıyo konuşmaya calisiyo benimle beni unuttun tarzinda bir sey soyledim ona, seni unuttugum yok hala dua ediyorum sana dedi senin cok guzel bir hayatın var dedi kendi boktan hayatima seni dahil etmek istemiyorum dedi sen mutlu olmayı hak ediyosun dedi benim gibi ölumü bekleyen birinden ne bekleyebilirsin ki dedi. Hep ara ara laf atiyo konusmaya calisiyo arkadasıma beni soruyo benimle onu sevdigimi de biliyo ne dersiniz olmaz mı bizden duzelmez mi aramız hep dua ediyorum duzelmesi icin gercekten kaybetmek istemiyorum...

Sevgili muamelesi yapiyordu , seni arkadaş olarak görüyorum dedi?