Gerçekten seviyormuş gibi davrandı, ama ben sorunca sence biz arkadaştan daha öte değilmiyiz, hayır sadece arkadaşız dedi, ama okadar emindimki hoşlandığından;
sizce şimdi ne yapmam gerek?
sizce şimdi ne yapmam gerek?
Hoşlanıyor olabilir ama sevgili olmak zorunda değil veya bunu dile getirmek istemiyor olabilir
@Meryemkçk bı bakarmisn
Hmm ama çok yoruyor beni, arkadaşız güya ama her hareketime trip attıyor
bir şey yapmadan hiç bir şey olmamış gibi devam et. sen yapacağını yapmışsın
Sorduğum yanlış mı oldu? Ama ozaman yanlış anlardım yine her yaptığı şeyi, belki iyi oldu böyle
hayır sen dığrusunu yapmışsın. artık sıranı savdın. dönerse senindir. dönmezse kankan
Aynen ilgileniyorum zaten eskisi gibi ama bu durum hiç hoşuna gitmiyor
zamana bırak. Olacağı varsa zaten kendiliğinden olur. Hem ona da zaman tanımış olursun.
Cevap
5Cevap
Bana iyi ki varsın onun kadar çok kullanan olmamıştı. Şimdi yüzüme bakmıyor. Olur öyle yapcak bi şey yok.
Üzüldüm senin adına 🥺
İnşallah sende çok ama çok mutlu olursun ve hakettiğin sevgiyi alırsın 😊
Hep mesaj artıyorsa sende ona kısa ilgisiz cevaplar ver
Ya yaptım trip attı niye böylesin falan diye
Dedim zaten çok tuhafsın doğru dürüst cevap vermiyorsun dedi
Yok ozaman ilgimi fazla belli ettirmiş olurum, ben sadece “yo sana öyle geliyor, nasıl cevap vermemi bekliyorsun” dedim
Yazarsa yine yazarım öyle hahaha
Sende onu arkadaş olarak görürsün.
Bende zaten öyle dedim, sadece senden emin değildim dedim hahah
Ne kadar süre flört ettiniz
4 ay
4 ay her gün konuştunuz mu peki
Evet her gün mesajlaştık bazende gecelere kadar
İşte Türk erkeğinin naletçe bir özelliği iş ciddiye binmeye kalmadan kaçıp arazi olması çok üzücü ya onu seviyor musun duyguların ne alemde peki
Evet çok üzüldüm, çünkü ilk defa hayatımda bir erkeğe bu kadar yakın davrandım (temas halinde değil, genell olarak), yani arkadaşlarım bile hepsi çok şaşırdı bu duruma, ama hoşlandım ondan ve onunda aynisini hissettiğini sandım; ama ne olursa olsun peşinden koşmam, geri çektim kendime
Sakın adım atma o ciddi bir şekilde karşına çıkana kadar da seni kullanılmasına izin verme
Yok yapmıyorum zaten, kendisi hala mesaj attıyor, kisa ve net cevap verdim yine yazdı cevaplamadım artık
Kafanda bitirdin mi peki
Cool 😎 biraz serbest birak nolcak bakalım
Ama o imkani vermiyorki, hep mesaj attıyor yine
Deniyorum sağol 🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar