Çok güzel zaman geçirdik buluştuğumuzda gezdik Tozduk sohbetimiz çok akıcıydı beraber fotolar çekildik ertesi gün ben buluşmanın benim için çok güzel geçtiğini güzel hisler beslediğimi söyledim ama o karşılık olarak kibar bir şekilde arkadaşlık duygusu hissettiğini söyledi daha ötesi bende oluşmadı dedi. Sosyal medyadan tanışmıyoruz gerçek hayatta bir yerde kesişmişti yolumuz iki ay sonra buluştuk.. bende arkadaş kalmayı bu duygularımla başaramam dedim birbirimize güzel duygular ileterek konuyu noktaladık ama aklımdan çıkmıyor o kişi Sizce ne yapmalıyım Ümit var mı? Güzel bir kızım aslında herkesin beğendiği naif tatlı kalbim var Her açıdan kafa yapımız benziyor neden etkilenmedi benden bilmiyorum erkekler sonradan duygu geliştirebilir mi bir kıza
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O zaman sevmiyor işte. uzaklaş yol ver gitsin
Kral net güzel değilsin ya şimdi güzelim deme burada
Güzel olmasam güzelim demem bunu övünmek için söylemiyorum kendimin farkındayım girdiğim her ortamda ilk akla gelen özelliğim güzellik ve tatlılık oluyor. Güzellik göreceli tabi ama o da güzel bulmasa neden vakit geçirsin tüm gün benimle.. ha belki çekim hissetmemiş olabilir bu ayrı
Ya güzele her türlü çekim hisseder erkekler bence olmadı bir denerler yani asla arkadaş olayına girmezler başkasına mı aşık acaba
Bilmiyorum ki aşık olduğunu sanmıyorum başkasına ama çekim farklı bi şey bende çok yakışıklı diye illa aşık olcam anlamına gelmiyo ama kafamız uyuyosa şans verirdim
Bence çocuk gey
Haha yok ya
Annesiyle tanıştığımda bile çok sevmiş beni kendisi söyledi annem seni çok sevmiş herkesi sevmez ya şaşırdım çok sohbet etti seninle dedi
Çok garip durum çözemedim yoksa kaçan kovalanır oyunu mu oynuyor
Oyun oynayacak biri değil olgun kişilikteyiz ikimizde
Süper
Kıskandırmam lazım ama kıskandırırken de erkeğe durumu anlatmalısın sana tutulmasın sonradan
Yok ya hiç tarzım değil ki öyle şeyler
O zaman unutacaksın kaçan kovalanır
Sende öyle devam et fikri değişir
Arkadaş modunda mı?
Evet
O zaman yirmi gün geçti aradan yazsam mı? Düşündüm de arkadaş kalabiliriz gibisinden
bişiler yaşadınız mı
Hayır elimi bile tutmadı
Gayet güzel geçti
Ben biraz çekingendim o da öyle sadece topuklu sandalet giydiğimde merdivenden inerken vs koluma tutunabilirsin dedi tutundum o kadar
Sonradan duygu geliştirebilir mi? Arkadaş olarak kalabiliriz dediğinde kabul etse miydim
belki o daha fazlasıını istiyordur
Hayır öyle biri değil bunun derdinde biri değil öyle olsa hissettirirdi en baştan
bilemeyiz ne kadar zamandır tanışıyorsunuz nereden tanıştınız anladın mı zamana bırakmak lazım
Üç dört aydır tanıyorum annem de tanıyor ailesini de tanıyorum bir etkinlikte tanışmıştık
yani en azından açık sözlüymüş
Ama ben dedim ki arkadaş kalamayacak kadar yoğun hislerim :( o gün bugündür konuşmuyoruz
sen acele etmişsin
Evet onu fark ettim o an çok yükselmiştim masum hislerle tabi.
Dolunay falan da vardı dolunay zamanı gereksiz acele ediyorum bi melankolik aşık modlarım tutuyor. Sence ne yapmalıyım gerçekten aklımda sürekli keşke beni sevse ve iletişimde olsak diyorum.. yazmalıyım diyorum bi şekilde ona
yazarsan bıktırırsın erkekler kaçanı kovalar sen üstüne düşersen daha da değersizleştrirsin bırak seni merak etsin
Öyle sık yazmak değil de düşündüm arkadaş olabiliriz gibisinden yazmiyim mi gerisini ona bıraksam
yapılarınız farklı mı? seninle eğlenip gezip tozma yeme içme ihtimali var mı
Evet buna ayak uydurcak biriyim neşeliyim espiriliyim ne biliyim kendisi de dedi sendeki şu özelliği seviyorum kendini bulunmaz hint kumaşı sanan kızlar gibi değilsin vs
Gerçekten çok güzel geçmişti ama arkadaşlıktan öte bir şey hissedememiş ilk buluşmada belki bu normaldi ama
İyi iki Arkadaş olabiliriz dedi ben de dedim ki duygularım böyleyken arkadaşlığı başaramayabilirim teşekkürler her şey için vs o da kırdıysam özür dilerim hep mutlu ol falan dedi
klasik yıkama yağlama yapmış belki de çekim olmamıştır yani güzellik başka sevmek başka aşk arzu başka olmuyorsa zorlayacak değil belki onun beklentileri farklıdır sen her ne kadar öyle birisi değil desende
Belki de kim bilir insanız sonuçta göründüğümüzden daha başka da davranıyoruz bazen.. sonradan çekim hisseder mi bir erkek? Güzel kız hem de iyi biri işte kafamız da uyuyordu deneyeyim gibi durumu olur mu?
sen bana takip atsana
Attım da neden?