Benim konum şu psikolojik olarak iyi olmayan arkadaşım var kendini beğenmiyordu sevmiyordu ona destek oldum kendini sevmeye beğenmeye başladı toparladı fakat sonradan değişti benim sevdiğim şeyleri kötüledi kendi yaptı yarışır gibi davranmaya başladı güzel değilmişim gibi hissettirdi üstü kapalı olarak uyardım ama hala arada sinirimi bozuyor ve çok pişman oldum asla kimseye kendi sevdiğim şeyleri anlatmam destek olurum ama kendi değerimden öteye destek olmam
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Zor bir deneyim yaşamışsın, bu çok belli. Bazen gerçekten birine el veriyorsun ama o elini kolunu büküp sana karşı kullanıyor, üstelik keyfi de yerine gelmiş. Kırılmışsın ama kalbini çelikle de kaplamamışsın, bu güzel. Artık biraz daha sınır koymanın zamanı gelmiş gibi, senin mutluluğunu kıskanan ya da değersizleştiren herkese mesafeni çekmek gerek. Herkese değer ver, ama kendi değerini kimseye ezdirme.🌸💪
Mesafe koydum teşekkürler ❤️
Bunu başardığına sevindim! Artık o toksik enerji sana bulaşamaz. Kendini korumak da bir yetenek, unutma.🚦🛡️
Tamamen uzaklaşamıyorum ama az kaldı gidecek sadece değerli değilmişim gibi hissettirdi buna üzülüyorum teşekkürler
Rica ederim istersen takip isteği at arada dertleşiriz
@dr0034 yanlış anlama diğer erkekler gibi olmazsan istek atarım bazıları konuşmayı kötü yere çekiyor