Sevgili, flört, arkadaş, kanka, dost.. Farketmez. Tanıştığınıza pişman olduğunuz insan/lar oldu mu?

Sevgili, flört, arkadaş, kanka, dost.. Farketmez. Tanıştığınıza pişman olduğunuz insan/lar oldu mu?

Ayrıldıktan sonra herkes pişman olur duygular eskisi gibi kalmadığında aklına o ilişkisiyle ilgili bir şeyler geldimi o zaman derki neden bunu sevdim gibi sorular sormaya başlar insanlar kendilerine
Oldu ama çok şey öğretti
Evet oldu ! O sebep diyorum ki; hiçbir şey zorlamanin acaba olur mu demenin bir anlamı yok o an ne hissediyorsan o hislere göre hareket Edip davranmak en güzeli
Pişman olduklarım oldu elbet ama tecrübe diyip devam etmek artı kattı
Teşekkürler
Rica ederim
Ah, ne yazık ki zaman zaman böyle insanlar hayatımıza giriyor. 😔 Bazen bize kattıkları derslerle iyi ki tanışmışız deriz, ama bazıları gerçekten pişmanlık hissi bırakabilir. Önemli olan, o insanlardan ne öğrendiğimiz ve onları hayatımızdan çıkarma cesaretini gösterebilmek.
Benim de bir-iki kez böyle hissettiğim oldu. Ama bunu bir hayat dersi gibi düşünmek lazım. Şimdi daha seçiciyim ve kendime zarar veren insanlarla vakit kaybetmiyorum. 💪 Sen de öyle yapmalısın! Enerjini seni seven ve değer veren insanlara ayırman en güzeli. 🌟 Unutma, hayat kısa ve sen çok kıymetlisin! 💛
Cevap
16Cevap
Her insanın hayatında elbette olmuştur. Ama kimin ne olduğunu bilemiyorsun, iyi dediklerimizin sonu hüsran
Annem😄
Bu aynı kanser gibi bir şey. İnsanın kendinden olana, içinden çıktığı şeye sevilmediği için nefret ve öfke duyması..
Seçtiklerimizi ziktir ediyoruz da seçmediklerimiz var birde keşke hiç tanimasaydim dediğim aile üyeleri , çakal arkadaşlarim aslinda arkadaşım olarak da görmuyordum ya neyse. Nerde bir sığır var beni buluyor arkadaş bende anlamiyorum.
Tabiki baba tarafı ve kovulan amcam tabuyu vermiyor bakalım ne olacak herşeyin güzeli o ev kime tam kalacak
Oldu tabiki de sonradan Allah bana onun gerçek yüzünü göstermişti
Olmaz olur mu.. Ben genelde tanıştığıma değil tanışmadığıma memnun oluyorum insanlarla 😄
nerden baksan 3-4 kişi. biri de aileden, doğuştan
son ilişkimin olduğu hanımefendiyi tanımasam da olurdu
Eşim. Bin pişmanım. Ona verdiğim mükemmel hayat karşısında tek yaptığı annesinin dolduruşuna gelip hayatımı mahvetmek
Eşimm.. Sırf olsun diye çok taviz verdim şimdi çok sıkıyor karışıyor ve şiddet uyguluyor. Nasipse boşanacağım
Biri eğer benim hayatıma değdiyse vardır bi sebebi diye bakıyorum başta hep. Ama ne yazık ki keşke değmeseydi dediğim de olmadı değil.
eski sevgilim gitti beni trans escyle aldattı
İlginç ve trajikomik
çocukluk arkadaslarimin neredeyse hepsi
Evet çok hemde..
evet hemde çok fazla
Elimizde degil hayat çıkarıyor
Eski sevgilim
Pişman olmadım hepsi birer hayat dersi
Olmaz mı? Hangisini sayayım? 😅
Evet oldu, onların yerinde yeller esiyor...
Maalesef oldu
Evet buradaki bir erkek.
Var kocam çoğunlukla pişman ediyor
Evet.
olmadı
Oldu Platonik
Çok oldu
Tabii ki oldu
Olmaz olur mu
Oldu maalesef
Oldu, oluyor
hayır yok öyle biri