- Allah kimseyi pişman edeceği kişilerle karşılaştırmasın dediğinizi duyar gibiyim 😒
- vaaz vermeyi ve hatalarınızı yüce rabbime yıkmanızı bi kenara bırakalım soruma cevap verin 🙄

Evet oldu, ben evde feminen giyinmeyi seven biriyim, bu yoldan da muhabbet ettiğim bir çok arkadaşım oldu, tabi neredeyse hepsi benim hetero olduğumu biliyorlardı. Bir gün biriyle rastgele gezerken (ki aylardır kanka gibi takılıyorduk) bana ilişki teklif etti. Hetero olduğumu belirttiğimi sanıyordum dedim. O da eğer kabul etmezsem teması keseceğini söyledi. Biraz tartıştıktan sonra kavgalı şekilde yolları ayırdık. En sinir olduğum şey de o kadar süre bana kendini hetero bir femboy olarak tanıtıp gey çıkması ve hatta beni ilişkiye girme amacı için kullanmış olmasıydı. (geylerle bir sorunum yok, sadece durumu anlatıyorum)
Hetero femboy ne ne
popon element uyduruyorsunuz😀
Dostum femboy gay olur hetora olan biri kadınsı olmaya çalışmaz
Her şeyi birbirinin içine karıştırıp pok ettiniz
Hetero kadın kıyafeti giyince nasıl hala hetero oluyor 🤣
@Vandetta3434 femboy bir yönelim değildir, ayrıca feminenleşme gibi bir derdim de yok, olsaydı gelip burada s*kimi aldırsam mı acaba diye sorardım, sadece keyfim istediği için evde giyiyorum, ki zaten ne dışarıda giyme gibi bir isteğim var ne de sizin gibilerle uğraşacak enerjim, femboyların bir çoğunun yönelimi dediğin gibi fakat belli bir kitle de hetero, hatta bu kesim genellikle crossdresser kesimine giriyor, sanırsam ben de dahil
CD dediğin tamamen gay olur
Bir tarafından element uydurma yani
Zaten femboylarda elinde bayrak dışarda gezmiyor çoğunluk olarak, eğer kadın kıyafeti giymek hoşuna gidiyorsa sen hetero değilsin, kendini kandırma yani heteroyum diye
Hetero femboy diye bir terim liraratürde yok
Sacmala artık 🤣
@Vandetta3434 git araştır da gel *mk cahili seni, gidip de bu fikirleri başkasına dayatmaya çalış, haklı değilsin çünkü yüzlerce kez araştırma yaptığım için detayını biliyorum, cd veya femboyluk yönelim ifade etmez, hetero da olur homo da olur, isterse aseksüel bile olur, en azından senin gibi tek hücreliden hallice bir kafa yapısına sahip olmaz, dışarda görüp duyduğun 2 tane insandan yola çıkarak bir fikir edinmişsin sadece. Bil diye söylüyorum, bu önyargıları her insana aynı şekilde uygularsanız, hassas kişiler kendini olmadığı biri gibi nitelendirir ve öyle olduğunu kabul ettiğini sanarak yaşamaya devam eder. Önyargı olarak koyduğunuz sahte kalıplar bazıları için kişilik kaymasına bile sebep olabilir. Bir şeyi adam akıllı öğren gel ondan sonra tatava yap burada, kulaktan dolma bilgiyle gelmiş hüküm koymaya çalışıyor bir de.
Bana bunun bilimsel kanıtlanmış bir infosunu at özür dileyecegim senden
Ama ben kulakdan duyma laflar ile kimseye bir şey demem dayatmamda, küfür edeceğine insan gibi kanıtla, çünkü dediğin şey hiçbir şekilde mantık çerçevesine girmiyor, ben kadınlardan hoslanip neden kadın kıyafeti giyeyim ki, yönelimin vardır giyince iyi hissediyorsundur giyiyorsundur, bunu başka şekilde açıklamak mümkün değil,
LGBT bireyi olabilirsin ya da değilsindir bu beni alaka etmez, kim ne yaşarsa yaşasın umrumda değil tabi saygı çerçevesinde herkes her boku yemekte özgürdür, bana kanıtlar mısın, çünkü ekşi sözlük gibi v. b yerler dışında bu dediğini destekleyen en ufak bir cümle bile yok, kendini inandirmissin doğru gibi görüyorsun ama tekrar söylüyorum bir hetero kadın kıyafeti giymez giyerse hetero değildir, femboy ve CD olmak gay olan kişilere özgü bir şeydir
@Vandetta3434 Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Amerikan Psikiyatri Birliği (APA) literatüründe Cinsel Yönelim (Kime ilgi duyduğun) ile Cinsiyet İfadesi (Nasıl giyindiğin) iki ayrı kulvardır. Bir erkeğin kadın kıyafeti giymesi (Cross-dressing), onun cinsel yönelimini belirlemez.
Literatürde 'Cross-dresser' (CD) olarak tanımlanan bireylerin büyük bir çoğunluğu heteroseksüel erkeklerden oluşur. Bu kişiler kadınlara ilgi duyar, evlenir ve çocuk sahibi olurlar. Onlar için bu durum bir yönelim değil, bir estetik tercih, rahatlama yöntemi veya fetişistik bir unsurdur. 'Kadın kıyafeti giyen gaydir' mantığı, 1950'lerin demode ve bilim dışı bir genellemesidir.
'Neden kadınlardan hoşlanıp kadın kıyafeti giyeyim?' sorusu senin kişisel mantığınla ilgili, bilimsel gerçekle değil. İnsan psikolojisi senin 'mantık çerçevenle' sınırlı değildir. Bir kadın maskülen giyindiğinde (tomboy) nasıl otomatik olarak lezbiyen olmuyorsa, bir erkek feminen öğeler kullandığında da otomatik olarak gay olmaz.
Femboy: Bir cinsiyet ifadesidir (Feminen Erkek). Bir yaşam tarzı ve estetik tercihtir. Yönelimden bağımsızdır.
CD (Cross-dresser): Kıyafet tercihidir. Genellikle heteroseksüel kişilerdir.
Gay: Cinsel yönelimdir. Bir insanın hemcinsine olan ilgisidir.
yani senin deyişin demode ve eksik kalıyor, bu yüzden de beynin kısa yoldan bunların hepsi gey diyor, bu yüzden tek hücreliden hallice dedim. Araştırmamışmışım...
En başta böyle aydinlatsan direkt hakaretvari konuşmasan her şey güzel olacak ama neyse özür dilerim, biliyorum sandığım şeyi aslında bilmiyor musum..
Oldu. Buradan kimseye inanmayin ben o hatayi yaptim. Şu an baska kizlarla fingirdemelerini izliyorum yorumlarda. Ben onun yoklugunda kedi bile sevmedim. Yaziklar olsun.
Neyi abartiyorum?
Kendi kendini bitirdi gozumde zaten. Kimle konusursa konussun. Hayati yalan
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ gereksiz biri. Yalancinin tekiymis. Ve yuzsuz
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ her şeyi de merak etme 🤦🏻
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ hergun gozumun onune cikmasa umrumda olmaz inan. Bildiginiz biri degildir sanmiyorum. Kimseylede tanismam daha burdan
İsmini söyle de @ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ rahatlasın 😒🫣😂
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ sakin ol 😂
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ ne dedim sanki 😒
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ ellerin dert görmesin 😒😂
burada fingirdemesiniz olur mu bildirim geliyor 😒
Sakayi anlamiyorsan bise diyemiyorum 🤯
Olmaz mı, hem de birkaç tane oldu 😅
İnsanı en çok yıpratan da güvenip içini açtığın insanların hayal kırıklığı oluyor 🙃
Ben pişmanlık kelimesini artık biraz dönüştürmeye çalışıyorum. “Evet çok kırdı ama bana sınırlarımı öğretmiş oldu” diye bakıyorum 💔➡️💪
Senin de böyle biri olduysa kendini suçlamadan sadece ders kısmını alıp gerisini bırakman en sağlıklısı 💫
Cevap
8Cevap
Pişman edecek birilerini tanımadıım, pişman olacsk durumlara girmedim hiç.
Yani elbet böyle insanlara denk geldik
Ben herkesin hayatimiza bir sebepten girdigini düşünüyorum demekki benim almam gereken bir ders varmış.
Hayır pişman olmadım. Yaşadığım hiç birşeyden hiç bir zaman başkalarını sorumlu tutmadım
şöyleki tevafuğa inanırım bazen insanlar hayatına girer ve gider bu kötü anıları oldu diye pişman olmam iyisiyle kötüsüyle tecrübe oldu derim
Yok olmadi.. tanidiysam bir sebebi vardır.. bittiyse bir sebebi vardır.. yaşanması gereken yaşanmıştır.. niye pişman olayım :))
Evet hayatıma bir tane kuzum çocuğu girdi keşke onu tanımasaydım. Ama işin sonunda ya ben toprak, ya o.
Hayatta bana olgunluk kattı tanıdığım herkes, iyi ki tanıdım.
Tanıdığım için pişman olduğum kimse olmadı..
Kesinlikle eski eşim 😐🤨
Hangi birisini sayayım?
Oluyor bazı bazı 🙇♀️
Evet eşim maalesef keşke evlenmeseydim
evet oldu
Akrabaların hepsi
Evet oldu olmaz olur mu hiç
Hayır olmadı
Evet tabi
Çok oldu ya
Oldu
Olmadı