Arkadaşlr abartıyor muyum kuruyor muyum haklı mıyım siz bi yorum yapın bana?

erkek arkadaşım var. bizi teyzesi tanışıtrdı. daha konuşmaya başladığımızdan zamandan beri erkek arkadaşımda dahil bana çok mudahale etti. şöyle biz bir kaç gün olmuş konuşmaya başlayalı teyzesi her gün bu gün görüşün yarın görüşün diyip durdu ki ben ozaman ayarlayamamıştım bu konuda çok sıktı. bu kadar sıkmadan sonra aslında görüşmeyecekim çocuk benim için sorun değil nezaman müsaitsen beklerim dediği için çay içeriz en azından diye düşünceye girdim. sevgili olduk annes merak ediyor illa tanış diye bi muhabbet çıktı daha öncesinde gördüğüm kişler olduğu için sorun olmaz dedim ama ben erteledikçe bunda ısrar ettiler. sonra bi baktım nişan muhabbeti yapıyolar ben erken dediğim halde. sonra bir gün teyze geldi bana diyor senin ablanın altın takıları çokmuş bizden bu kadar isteme diye gülerek alttan bi laf verdi. sürekl ibişeyleri yapmamla ilgili bişeyle söylüyor ki bn 25 yaşındayım akıl edebilirim. yeni işe başladı hediye mi göndersen. acaba böyle cıvıl cıvıl mı olsan yanında öyle böyle. akşam bile ilk sevgilimle görüşüp ordan bi arkadaşıma gidicektim arkadaşına gitmek için kendini sıkma gerek yok gitmene acele etme diyo. bundan sanane yani. annesi annemle tanışmak istedi erken dedim sırf evi merak ettiği için sevgilim beni bırakırken o da geldi mahalleyi evi gördü.

sevgilimde aynı şekilde elimi niye tutmuyorsun bana niye sarılmıyorsun beni niye öpmüyorsun. sarılsana öpsene bilmem neee.

bunaldım arkadaşlar abartıyor muyum kuruyor muyum diye düşünüyorum ve dahası da var yani bunların ve biz daha 5 aylık sevgiliyiz. birkere patladım herkes müdahale ediyor bunaldım dedim haklısın dedi. o kendini biraz geriye çekti ama teyzesi hala aynı.

Arkadaşlr abartıyor muyum kuruyor muyum haklı mıyım siz bi yorum yapın bana?