Arkadaşımla okuldaydik. Ben lavaboya girip elimi yikiyodum sağ tarafimda boş lavobalar vardı. O sol taraftan gelip el yıkadığım yere şişesini uzatıp doldurmaya başladı. ( içmek için değil. Konumuz bu değil neyse )
Bende diğer lavaboya geçtim. Sonradan kafama dank etti ve sinir oldum. Sizce takılacak bir mevzu mu yoksa oraya geçmeye üşenip böyle yapması beni hafife mi aldığını gösterir? Arkadaş yakın sayılır bu arada?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
haklısınız
Böyle her şeye takılırsan ohooo işin var bizde yapardık bunu
Ama şaka için değil.. o an diğerine geçmeye üşendiği için hemen işini bitirmek için yaptı. Şaka yapmak için değildi kesinlikle.
Ben mi fazla abartıyorum sizce?
Takma kafana gecenin bu saatinde abartıyorsun bence arkadaşın bi de sonuçta bir şey olmaz
Gerçekten iyi değilim. Sanırım psikolojim bozuk..
En ufak şeye takılıyorum sanki etrafımdaki insanlar hep beni pasif , kullanılacak biri gibi görüyorlar sanıyorum..
Bunun gibi günde bin tane şey aklıma takılıyor ve üzülüyorum.
Geçmişte çok suistimal edildigimden kaynaklı da olabilir.. ama çok ileri düzeyde bi travma oldu sanki..
Fark ettim bende bi zamanlar insanların her dediğini yaptığnı takıyordum sanki bana kötü gözle bakıyorlar gibi geliyordu bana bakarak konuşuyorlar gibi hissedip vesveselere giriyordum bi destek alabilirsin ve takma o an başka şeyler düşünmeye çalış kafanı dağıtacak şeyler yap
Bu Hayatımı çok kötü etkiliyor. Hayatı kendime zehir ediyorum adeta..
Çünkü ben lisede çok zorbalık görmüş, kullanılmış hep yönlendirilmiş insanım..
şu an bunu kimseye yaptırmiyorum ama böyle ufak tefek seylerde de acaba beni hala böyle gördükleri için üstümde farketmeden içgüdüsel olarak kontrol mu sağlamaya çalışıyorlar diyorum. Derdimi kimseye açamıyorum ama düşünmekten kafayı yiyorum. şu an bile başım ağrıyor kendime engel olamıyorum. İnsanlara hayır diyemeyen ozguvensiz zayıf bir insan olarak yetiştim. Elimden geldiğince değişmeye çabaladım. şu an insanlara takır takır hayır diyebiliyorum. Ama komplekslerim içime öyle bir işlemiş ki hala sanırım tam özguven depolayamadim kendime. Teşekkür ederim bu arada ❤️❤️ böyle sorunca içim rahatlıyor kafamdaki düşünceler geçiyor biraz olsun..
Rahatlıyorsan hep sor tabiki zaten adı kızlar soruyor clmdkdkdk biz soracaz tabi. O zaman kendine odaklan hayatının odak noktasına kendini koyduğunda o özgüveninde tam oturur bir şeyler yap okuyor musun bilmiyorum ama kendini geliştemeye çalış spor olur müzik aleti olur ilgi alanına yönel bunlar senin kafanı dağıtır ben bu zamanlarda oyun oynamaya takmıştım o ara unutuyordum oyundan arkadaşlarım oluyordu beraber oynuyorduk bak yavaş yavaş sende aşmışsın devammmmm tam olana kadar devammm
Ama bak artık düşünmeyi de bırak kafan ağrıyor uyumaya çalış 🥲🫶 ne demek
Üniv son sınıfım ders falan çalışıyorum. Kpss falan. Sanırım bunlarla meşgul olucam
Mükemmel kariyerine odaklan takma bak taktıkça derse de odaklanamıyor insan ben geçen sene çok taktım başlka şeyleri taktım bu sefer zor odaklandım başarılar şimdiden
Tesekkur ederim haklısın
Ya ne alaka bence sorun sende yakın arkadaş sonuçta hiç bu tür şeyler düşünulmez bile bence
Takılmış sana işte takma kafaya boş ver geç
Takılmak değil üşenip diğerine gecmedi. Benim el yıkadıgim yere şişeyi uzattı.
Bunu yaparken ters mi davrandı yoksa yakın olduğu için seninle uğraştı mı
Hayır hayır uğraşmak değil şaka da yoktu isin içinde.. ters davranmak da yoktu. Yani o anlık diğer musluğa geçmeye usendigi için yaptı.
Ozaman ne deyim dalgınlığına gelmiştir üşenmiştir dediğin gibi çok takma
Yakın arkadaşsa sıkıntı yok
Ama niye diğerine geçmiyor saygısızlık değil mi bu?
Başkası olsa saygısızlık ama yakın arkadaş dedin
Bişey sorabilirmiyim
Evet
Cok tedirginim