Ben mi abartiyorum dostlar?

Sevgilimle bir konuda tartistik.
bir tane arkadasi var kiz delisi. Bitane yayinci kizi ghostlamak istedi bizimkini cagirdi gece vakti. Ben uyuyodum. Gece yayinci kizi ghostladilar ayni oyuna denk geldiler falan. Sonra sevgilimin arkadasi kizin yayinina yazdi. Kiz da gelin beraber oynayalim dedi. Bizim ki de gitti. Sirf geyik olsun diye. Neyse kiz discorda gelin dedi ordan konusuruz hep beraber dedi. Ve sevgilim arkadasinin baskisiyla kizin discorduna girdi hatta arkadasi dedi ki bizimkine yenge gormez nerden bulacak gorecek bunlari dedi. Neyse bizim ki girdi sonra muhabbet etmeden hemen cikti discorttan.
neyse sabah oldu bu kizi gordum bizim discorda geldi. Bu kim dedim. Bitane yayinci kiz dedi cenk getirdi dedi. tamam dedim. Seytan durttu beni. Kizin ismini yazdim yayin tekrarina denk geldim. Izledimm.
bizimki yayinaa yazdi arkadasiyla.
ve bana dedi ki kizin discorduna girmedim dedi. Ve yayindan goruyorum ki bizimki kizin discorduna giris yapti.
yalan soyledi yani.
tabi hesap sordum. Ee nolmus dedi? Seni aldattim mi dedi?
mesela aldatma degil ki.. sadece elin kizin discordunda ne isi var sorun o.. bide bana yalan soyledi girmedim dedi discorda.
Sizce ben mi abartiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Cansiniz saolun
Güncellemeler
+1 yıl
Hayirli geceler
Ben mi abartiyorum dostlar?