24 yaşındayım bugün lise arkadaşım Emre mesaj attı bu arada hiçbir şekilde görüşmüyoruz lisedeyken de aramız falan yoktu şey dedi Çok değişmişsin dedi Evet biraz bakım yaptım dedim Bir baktım boydan resim var mı dedi Ben de dedim ki bir insanın lise arkadaşının boynu niye merak eder ki dedim ve bana çok bel altı muhabbet gibi hissettirdim bu cümlesi ama insanlar da diyor ki abartıyorsun yani Hadi flörtüm olsa tanıma aşamasında olsa insanın kalıbını merak edersin ama eski lise arkadaşının neden boyunu merak edersin ki 5 yıl önce o gördüğün bir kızın Sizce abartıyor muyum ben de tersledim bir insan niye lise arkadaşının boyunu merak eder diye
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence abartmis, senin boydan fotografini ne yapicak. Demek ki fizigini merak ediyor. Bence arkadas olarak görüyorsa olmamis bu yazdigi. Demek ki baska seyleri merak ediyor
Ya benim zaten bu çocuk da aram iyi değildi beni hep aşağılıyorlardı ene ben İnsan gibi cevap verdim bakım falan yaptım falan dedim makyaj var falan dedim Bir baktım diretiyor bir de Görmezden geldim ısrarla diyor ki işte boydan resim var mı Ben de dedim ki lise arkadaşının boyunu niye merak edersin ki
israrla soruyorya demek ki bir bit yenigi var. Eger resmini yollasaydin bu konusmayi cinsellige götürücekti. Sevmedigin birisiyle konusur mu insan? :D ben liseden nefret ettigim insanlarin yanindan bile gecmek istemem
Bir de benim bu çocuk ne alakam yok ki aynı sınıftaydık ama bir kere ya konuşmuşuzdur Ya konuşmamışızdır ben hep eziyorlardı hor görüyorlardı ben birazcık Pasif bir tiptim içime kapanıktım üstüme geliyorlardı şimdi gelmiş diyor ki işte Çok değişmişsin falan direk diyor ki boydan var mı Ne yapacaksın 31 mi çekeceksin Tövbe tövbe Çok sinirlerim bozuldu ya sonra diyorlar niye böylesin Bilmiyorum ya ben çok fazla gergin bir insanım ya da insana fazla rahat
Boydan istedigine göre öyle seyler düsünüyor evet. Uzak dur böyle tiplerden. Bu insanlarin kendi akrabaglarina bile hayir gelmez. Ben pasif degildim ama zamanla bende icime kapanir bir insan oldum insanlardan kazigi yiyince. Ondan dikkat et kendine, Allaha emanet ol.
Çok çok teşekkür ederim
Boydan napacakmis senin arkadaşlarında da zihinsel problem var galiba onlar da sorun yok abartiyorsun dediyse
Ya şöyle bir şey var benim sen flörtüm değilsin Ne bileyim bir Sevgilim falan olsan ya da ne bileyim yeni tanışıyor olsak ben derim ki adam Evet fiziğini merak ediyor Sonuçta aşk falan Hadi orada ya yorumlansın sen 5 yıl sonra gördüğün arkadaşına direkt işte boydan fotoğraf var mı demek saçma geliyor s**** mısın sen
Niyeti kötü benden demesi uzak dur bence olaya cinsel açıdan yaklaşıyor
Zaten anladım sizinle görüşünüzü merak ettim Çünkü erkeklerin dünyası farklı ya anladım zaten bir insan 5 yıl sonra gördüğü bir insandan direkt istemez boydan fotoğraf Sen benim sevgilim misin istiyorsun sadece abarttığımı sananlar oldu o yüzden sormak istedim
Bence abarttıgini düşünen tiplerden de uzak dur onlarında ahlaki ve zihniyeti bozuk. Kim bu insanlar mesela kız arkadaşların mi?
Ya genel anlamda çocuk benim Manipüle etti Şu an Kendimi suçlamaya başladım gelmiş şey diyor belki kilo aldın verdin nereden bileyim merak ettim suç mu
Napacak senin kilonu sjdjd şaka mı bunlar 2 senelik eski iliskimde Bi kere bile boydan foto at demedim elin çocuğu sana boydan foto isteyip Bi de zeytinyagi gibi üste çıkıyor yemeyin şu numaralari
Neden acaba ben mi yanlış anladım dedim Dedim ki Ne tamam dedim ben Yanlış anladım sanırım sorun yok dedim Bir de üstüne gelmiş şey diyor atmayacak mısın Ben de atmayacağım dedim Peki yazmış
Çocuğun yüzsüzlüğe bak 😄 harbi sıkıntılı bu eleman
Ya işte Ben hissediyorum Sonuçta 24 yaşında bir insanım iyi kötü üniversite ortamlarına girdim ama insanlar bazen işte abartıyor gibi görünüyor ama hayır insanın içine his geliyor biliyor musun mesela karşı tarafın istekleri hakkında his geliyor ve seni bu hisler asla yanıltmıyor Ben de geri çekildim Tamam sorun yok benim Yanlış anlamam kusura bakma dedim amaç geri çekilmek değil ne tepki verecek diye hala gelmiş diyor ki atmayacak mısın insanlar gerçekten çok kırıcı ve bunlar senin özgüveninize geliyor biliyor musun dönüp sana cinsellikle bakmaları bir noktada kendini basit görüyorsun
Seninle ilgili bir durum yok sen kendini basit görme o çocuğun karaktersizliği
çok da doğru düşünmüşsün, ne alaka boydan foto hakkaten
Ya bir de hadi flörtüm olsa sevgilim olsa derim ki Tamam çocuk hani merak etmiş bir de diretti Görmezden Geliyorum boydan foto var mı ya gerçekten artık çok yargılamak istemiyorum ama sanki insanı a*ptal yerine koyuyorlar
tek elle yazarken beynine kan gitmediği için böyle mal mal yazmıştır hiç şaşırmıyorum.
Lisede fazla çekici bulmamuştır şimdi ona çekici gelmişsindir sadece seni arzuluyor çok belli
Ama işte bana saçma geliyor Çünkü o zaman görmüyorduk şimdi de görmüyoruz Hani yanlış anlamayın Ben şöyle demiyorum erkeklere flörtüm olsa uzak mesafe ilişkim olsa derim ki çocuk benim fiziğimi merak ediyor duygusal bir şey var ama ben o zaman bile konuşmuyordum ki bir kere iki kere Max diyaloğum olmuştur aynı sınıftaydık ama olsun Şimdi gelip direkt işte boydan resim var mı demesi bana saçma geliyor
Evet ama dediğim gibi muhabbet bir şeyi değiştirmes o sandı ki sende konuşucaksın hemen arayı yapcam falan cinsellik istiyor belli ki
Insanlar gerçekten artık hayvan gibi gelmeye başladı gözüme cidden ani Eskiden tanıdığın lise arkadaşın olan bir insana nasıl böyle düşünürsün Ben sandım ki insanlar hiç tanımadığı İnsanlara böyle şeyler yapıyor ama şu an görüyorum geçmişte tanıdığın insanlara karşı nasıl böyle düşünürler Ulan sen aynı sınıfta aynı dersi almış insanız iyi kötü karakterimi biliyorsun Öyle bir insan olmadım biliyorsun böyle nasıl düşünürler Bu arada sen çok çok haklısın Zaten benim de diyerek aklıma o geldi başka hangi amaçla Bir insan bir insanın vücudunu merak eder ki ben olsam hiç yazmam merak ederim görürüm ama yazmam yani yazıyorsam da direk işte fiziğini at demek saçma insanlar iyice gerçekten s**** sapkın olmuş
Evet evet doğru söylüyorun istese de birden bunu dile getirmek saçma
Bir de tutmuş merak ettim diyor Neyi merak ediyor
Yüzsüz işte ne olcak
Bir de öyle bir Manipüle etti ki takıntılı bir insanmışım gibi konuştu şu an olayı öyle bir evcilleştirdi ki şey yazmış Ne alaka Merak edemez miyim Belki kilo aldın verdin
Seni daha fazla zorluyor atman için muhtemelen dolgun oldun biraz daha hoşuna gitti birileriyle konuştu falan
Yani şu an Mesela şey gibi boydan istedim Nasıl beni böyle görür gibi bana gelmiş Ne alaka Merak edemez miyim diyor belki kilo aldın Verdin diyor şunu da düşünüyorum Ben de dedim ki benim kilolu olmam zayıf olmamı sana getirisi ne dedim
Evet evet anlıyorum böyle bir olayın benzerini yaşayan oldu anşatırım sana burdan ulaşabilirsen bana ulaşsın konuşalım
Ben dedim ki tamam dedim Yanlış anlamışım sorun yok dedim gelmiş bana ne diyor biliyor musun atmayacak mısın
Sıkıntılı biraz evet
Ya sever emreyi sen bana at
Anlamadım
Evet tamamen cinsel odaklı yaklaşmış
Merak edebilir yanı
Ya tamam da 5 yıl sonra geliyorsun arkadaşının direkt Boydan fotoğrafını mı istersin Bu nasıl bir cümle neyin şeyi sanki pazardan domates mi seçiyor bak karşındaki benim flörtüm olsa derim ki Evet ya çocuk işte beni tanımaya çalışıyor beni yakıştırmaya çalışıyor yanına vesaire dersin ama yani senin hiç alakan olmayan bir tip
O konuda da haklısın ama biz erkek kafası o kadar komplike işlemiyor
Düşünememiştir zaman farkını çünkü biz birbirimizi 5 yıl görmesek de kaldıgo yerden devaö edebiliyoruz
Normal değil
Bana göre de değil bir insan 5 yıl sonra gördüğü lise arkadaşını kaldı ki arkadaş bile değildik boydan foto var mı diye Niye söyler ki
Öyle gibi birazcık
Benim anlamadığım insan 5 yıl sonra gördüğü lise arkadaşına kaldı ki lisede bile görüşmüyorduk Sadece böyle Merhaba Merhaba niye boydan resmini ister