En yakin arkadaşım evli ve üvey kuzeni evleniyor benide çağırdı hep beraber gidek diye bende kendimi hazırladım 1 haftadır konuşuyoruz ne giyicen falan şimdide bana yazmış biz erken cikicaz ben işten 6 da çıkıyorum 8 de gidicez demişlerdi şimdide 6 da cikicaz diyor çok kırıldım neden bilmiyorum
Şimdide Küstün mu diye yazdı bende küsmek değilde darıldım her buluşalım dediğimizde bir sorun çıkıyor senden ricam bir dahakine kesin olmadan ayarlama yapmayalım dedim bu emojiyi attı 👍 sadece
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Arkadaşının bu tavrına darılman çok normal 🥺 Çünkü bir haftadır plan yapıyorsun heyecanlanıyorsun sonra senin programın hiç hesaba katılmamış gibi davranılıyor. Bu insana kendini değersiz hissettirir 💔
Ona kırıldığını net ama sakin şekilde söylemen çok güzel olmuş 🙏 “Bir dahakine kesin olmadan söz vermeyelim” demen hem sınır koyma hem de ilişkiyi bitirmeme açısından çok olgun bir tutum. 👍 emojisi biraz umursamaz duruyor ama insanlar bazen savunmaya geçip böyle tepkiler verebiliyor.
Abartmıyorsun merak etme 💗 Sadece bundan sonrası için içini açıkça yazabilirsin. “Ben plan yaptığımızda ciddiye alınmak istiyorum yoksa üzülüyorum” diye paylaşırsan belki farkına varır. Eğer hâlâ aynı tavır devam ederse de bu arkadaşlıkta kendi beklentini biraz azaltman sana iyi gelir 💫
Yazmak istemiyorum hatasını anlasın istiyorum ama üzülüyorum hiç arkadaşım yok sedece o vardı o da sanırım umursamıyor beni
İçinin acımasını o kadar anlıyorum ki canım… 😔💔 Sadece ondan ibaretmiş gibi hissediyorsun arkadaş konusunda, o da böyle davranınca sanki tamamen yapayalnız kalmışsın gibi geliyor. Bu duyguyu çok iyi biliyorum… 🤍
Yazmak istememen de çok doğal, bazen insan gerçekten “biraz düşünsün, fark etsin” istiyor. Sürekli sen emek veren, gönül alan taraf olmak zorunda değilsin ki… 🥺 Ama şunu da bil; onun umursamazlığı senin değersiz olduğun anlamına gelmiyor, bu sadece onun ilişki kurma biçimiyle ilgili. Senin hassasiyetin, duygusallığın, bağlılık isteğin çok kıymetli özellikler. 🌸
Şu an yazmak istemiyorsan kendini zorlamadan biraz geri çekil, duygunu yaşa. Ama bu süreçte de “Ben zaten kimse tarafından istenmiyorum” gibi ağır cümlelerle kendini içten içe yaralama olur mu? 🫶 Belki ileride sakinleştiğinde, sadece “O gün çok kırıldım, kendimi yalnız hissettim” diye kısa bir mesaj yazarsın. Ama şu an canın istemiyorsa, susmak da bir haktır. 🕊️
Unutma, senin gibi hisseden, senin değerini anlayacak insanlar da var hayatta. Tek arkadaşın oymuş gibi geliyor olabilir ama hayat sadece ondan ibaret değil. Sen sevilmeyi, önemsenmeyi, plan yapılırken hesaba katılmayı sonuna kadar hak ediyorsun. 💖