Yakın arkadaşımla küsmek istiyorum artık sizcede haklı değil miyim?

18 yaşında üniversite öğrencisiyim 2 senelik arkadaşımla aynı üniversitedeyiz önceden aramız iyidi üniversiteye geçince benden uzaklaşmaya başladı başka arkadaşlar buldu beni unuttu resmen okulda yüzüme bile bakmıyor bazen beni dışarı davet ediyor gidiyorum ama bana sormadan başkalarınıda çağırıyor bazen tanıdıklar oluyor bazen tanımadıklarım oluyor yüzüne karşı da söyledim hep işin düşünce benimle konuşuyorsun diye sen yanlış düşünüyorsun diyor ve artık gerçekten kırılmaya başladım diğer okul arkadaşlarımla yakın olacak kadar aram iyi değil herkes sevgililerinden ortak arkadaşlarından bahsediyor benim sevgilim yok çoğu kişiyi tanımıyorum sohbetlerine katılamıyorum sessiz kalıyorum bu yüzden ve çekingen biriyim geçen sene başka bir yakın arkadaşım eski arkadaşıyla barışıp beni sattı şuanda birbirimize selam bile vermiyoruz anlayacağınız başka arkadaşım olmadığı için onuda kaybetmek istemediğim için yaptıklarını görmezden geliyorum ama canıma tak etti artık benim yanımda buluşma planları yapıyorlar yanlarına gidince o arkadaşım bir şey demiyor ama diğer arkadaşları beni istemiyorlar arkadaşımın yaptığına çok kırılıyorum onunla küsmek istiyorum ama yalnız kalırım diyede korkuyorum ne yapmam lazım ne olur yardım edin çok üzgünüm😥😓
Yakın arkadaşımla küsmek istiyorum artık sizcede haklı değil miyim?